- Konu Sahibi Masalruya6
- #6.381
Gunaydin canim hasta oluyorum ben karnim agriyo sen nasilsinHerkese günaydın kızlar nasılsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin canim hasta oluyorum ben karnim agriyo sen nasilsinHerkese günaydın kızlar nasılsınız
Kizlar doktor cok net garanti kaniycak diyo iciniz biraz olsun rahtalasin
Ben okadar soruyu dun nasil unutmadim arka arkaya sordum hayretler icindeyim cikicaz hocaya bisey daha sordum akintiyla ilgili vedalascaz gorusuruz dedim sonra hayir gorusmeyelim hocam yalnislikla cikti agzimdan dedim ne guldu adam ya gorusurusekte mutluluk haberlerin icin olsun dediinsallap hayirlisiyla hepimiz evleniriz yuvamizi kurariz kuzum ya sende bana troidle ilgili cok doktorluk yaptin sagol kuzum yok kirilcak bisey tasiyomussun gibi dusunme rahat rahat hareket edin dedikuzum sende valla yarı doktor oldun bana da aynı sana yaptığı açıklamayı yaptı için rahat etmezse yine gel öyle bir durumda demişti çok sevindim kuzu inşallah buradaki herkes hepimiz evlenir yuvalarımızı kurarız sanki evlenene kdr kırılacak birşey taşıyormuşum psikolojisi var üzerimde :))
Kiz bazen oyle de olmuyoseversen sevilirsin
Ben okadar soruyu dun nasil unutmadim arka arkaya sordum hayretler icindeyim cikicaz hocaya bisey daha sordum akintiyla ilgili vedalascaz gorusuruz dedim sonra hayir gorusmeyelim hocam yalnislikla cikti agzimdan dedim ne guldu adam ya gorusurusekte mutluluk haberlerin icin olsun dediinsallap hayirlisiyla hepimiz evleniriz yuvamizi kurariz kuzum ya sende bana troidle ilgili cok doktorluk yaptin sagol kuzum yok kirilcak bisey tasiyomussun gibi dusunme rahat rahat hareket edin dedi
Amin amin inşallaaahhhrica ederim kuzum ne demek her zaman. hepimizin burada aslında birbirne emeği var bilenler bilmeyenlere çok yol gösterdi inşallah tez vakit en hayırlı haberlerle buluşuruz yine burada :) bu yaz evlenecek arkadaslar ohh ne güzel bunu üzerlerinden atıyorlar darısı hepimizin başına
Hepimiz birbirimize cok yardimci olduk cok guzel dostluklar edindik Evet evlenicek olanlar insallah kurtuluyolar darisi bizlerede olsun hayirlisiyle evlenelim mutlu olalim bebislerimiz olsunrica ederim kuzum ne demek her zaman. hepimizin burada aslında birbirne emeği var bilenler bilmeyenlere çok yol gösterdi inşallah tez vakit en hayırlı haberlerle buluşuruz yine burada :) bu yaz evlenecek arkadaslar ohh ne güzel bunu üzerlerinden atıyorlar darısı hepimizin başına
Hepimiz birbirimize cok yardimci olduk cok guzel dostluklar edindik Evet evlenicek olanlar insallah kurtuluyolar darisi bizlerede olsun hayirlisiyle evlenelim mutlu olalim bebislerimiz olsun
Kuzum simdi gördüm yazdigini tamam cok sagol sordygun icin öyle diyosa öyledir zaten sukur bi sıkıntim yok su an :)Canim iste ona dedimki o alt kisim dikilen yer zamanla tamamen yirtilmasi gerekmiyo dedim orasi iliskiye girdikce iyce acilcak dedi oyle dedi doktor
Yaa kuzum en önemli soruyu sormamissin biz sizin buraya halay cekerek gircez bize müzik ayarlar misin diye sorsaydinyaBen okadar soruyu dun nasil unutmadim arka arkaya sordum hayretler icindeyim cikicaz hocaya bisey daha sordum akintiyla ilgili vedalascaz gorusuruz dedim sonra hayir gorusmeyelim hocam yalnislikla cikti agzimdan dedim ne guldu adam ya gorusurusekte mutluluk haberlerin icin olsun dediinsallap hayirlisiyla hepimiz evleniriz yuvamizi kurariz kuzum ya sende bana troidle ilgili cok doktorluk yaptin sagol kuzum yok kirilcak bisey tasiyomussun gibi dusunme rahat rahat hareket edin dedi
İnsallah sıkıntida yasamazssin iyi olur kuzum rica ederim aaaa bak onu sormayi unuttuk gercekten dun ortam cok musaitti halay icin bostu cok kalabalik degildiKuzum simdi gördüm yazdigini tamam cok sagol sordygun icin öyle diyosa öyledir zaten sukur bi sıkıntim yok su an :)
Yaa kuzum en önemli soruyu sormamissin biz sizin buraya halay cekerek gircez bize müzik ayarlar misin diye sorsaydinya
Valla ben kurtuldum daisyg de kurtulmak üzere sırada siz varsiniz kurtulun sonra buyrun halayaİnsallah sıkıntida yasamazssin iyi olur kuzum rica ederim aaaa bak onu sormayi unuttuk gercekten dun ortam cok musaitti halay icin bostu cok kalabalik degildi
Hayrola niye krize girdiler ki yine :)Valla ben kurtuldum daisyg de kurtulmak üzere sırada siz varsiniz kurtulun sonra buyrun halaya
Bu arada yine fakeler ugrasiyo dikkat edin inanmayin kimseye ben biktim bunlar bikmadi
Bilmiyorumki kuzum :))) bi konu acmis yaptrdim diye herkese turgay beye yaptrdim demis bana korkut beye dediHayrola niye krize girdiler ki yine :)
Diger sayfadami bu fakeler insallah daisymizde kurtulur sira hepimize gelir insallah sen gelinligini aldinmiValla ben kurtuldum daisyg de kurtulmak üzere sırada siz varsiniz kurtulun sonra buyrun halaya
Bu arada yine fakeler ugrasiyo dikkat edin inanmayin kimseye ben biktim bunlar bikmadi
Aaaa herkese farkli farklimi diyomusBilmiyorumki kuzum :))) bi konu acmis yaptrdim diye herkese turgay beye yaptrdim demis bana korkut beye dedi
Diger sayfadami bu fakeler insallah daisymizde kurtulur sira hepimize gelir insallah sen gelinligini aldinmi
Kendisi konu acmis canim gormussunuzdur flep yaptrdim diye.. evt öyle farkli soylemisAaaa herkese farkli farklimi diyomus
Valla ben kurtuldum daisyg de kurtulmak üzere sırada siz varsiniz kurtulun sonra buyrun halaya
Evet canim o.. simdi cevap vermiyo bak bana özelden de yazdim konuya da yazdim.. belki aciklamasi vardir bilmiyorum da.. giriyo cevrimici oluyo cevap vermiyo yani.amac ne merak ediyorum cidden.geçenlerde turgay bey için konu açan kişi mi
bu söylediğin hatta altına biri gelip eleştrimişti hepimiz birşeyler yazmıştık