- 14 Mayıs 2018
- 2.683
- 4.645
- Konu Sahibi Masalruya6
- #6.341
İnşallah canım inşallaaahİnsallah canim hayirlisiyla gidip geliriz insallah guzel haberle döneriz darisida senin basina olsun insallah kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım inşallaaahİnsallah canim hayirlisiyla gidip geliriz insallah guzel haberle döneriz darisida senin basina olsun insallah kuzum
Tamam canim bilgilendiririz hayirlisiyla gidip gelelim insallah
Aa beni de etiketle canim bildirim gekmiyo malum.. hayirlisiyka gidin gelknKizlar allah nasip ederse @canommms la yarin sabaha gidiyoruz turgay hocaya sormak istedginiz bisey varsa
Hadi hayırlısı kuzum inşallah mutlu haberlerle bekliyoruz sizi hem yeni havaalanından nasıl gidilir ögrenmiş oluruz net bi şekilde ne kadar yol mesafesi sürüyo flnKizlar allah nasip ederse @canommms la yarin sabaha gidiyoruz turgay hocaya sormak istedginiz bisey varsa
Hadi gecmis olsun kuzumKizlar canomla ciktik hava alanina gidiyoruz tutmus kizlar
Gecmiş olsun cnm cok şükürKizlar canomla ciktik hava alanina gidiyoruz tutmus kizlar
Kiz basimiza neler geldi sabah ucagi kacirdik tekrar bilet aldik sonraki ucaga bi ton para verdik ayyyyHadi gecmis olsun kuzum
Sagol kuzumHadi gecmis olsun kuzum
Sagol canim herseyi sordum eve gidince yazcam hepinizin sorulariniGecmiş olsun cnm cok şükür
Kiz basimiza neler geldi sabah ucagi kacirdik tekrar bilet aldik sonraki ucaga bi ton para verdik ayyyy
Ben zayiflamakla mesgulum hunharca takimla yazisiyorum buraya da gelcem ama bildirim gelmiyo
Siz napiyosunuz bakalim nasil gidiyo sizi zayiflar
Kizlar canomla ciktik hava alanina gidiyoruz tutmus kizlar
Valla basimiza gelecegi varmis ya allahim sonunda memleketime ayak bastik cok sukurAaa ucagimi kacirdiniz tüh. Neyse olcagi varmis kuzum
Sabihada geldik canim ay ankaradan resmen saniyeyle kapi kapandi ya orda diger ucaga ertleme yapmadilar tekrar bilet aldik gittik simdide indik cok sukur eve gidiyoruz tutmus kuzumcanım geldiniz mi ayy ben çok uzun zamandır bu kısma girmiyordum ya bildirim de gelmiyor ne yaptınız sabihadan mı geldiniz de kaçırdınız uçağı
Amin insallah canim ben agliycaktim nerdeyse zor tuttum kendimi ya sabah zaten cok kotuydum sitresliydimkuzum çok sevindim inşallah tez vakit daha hayırlı haberlerin gelir ama uçağı kaçırmak berbat ötesi bi durum yaşamıştım bende ekstra para vermek
Çok çok çok sevindim yaaa gözünüz aydın canlar beklediğimiz gibi oldu çok şükürSabihada geldik canim ay ankaradan resmen saniyeyle kapi kapandi ya orda diger ucaga ertleme yapmadilar tekrar bilet aldik gittik simdide indik cok sukur eve gidiyoruz tutmus kuzum