gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

İnsallah seninkide hayırlısıyla bu sene teklif eder
Dogru cnm ben ilk nişanlımda cok rahattım hıc arayıp sormazdım cok relaxstım 6 aydan sonra evlılık istemeye basladı
bende aramıcam artık kendımı sıkıyorum mesaj attı bu aksam cevap vermedım mesela
Ayy bılmıyorum kendimi işe adamaya calısıyorum ozaman kafam bıraz dagılıyor ,
Resmen evlilik delisi olduk :-) eee ne yapalım seviyoruz
Bende bazen bir kaybetme korkusu oluyo aslında rahat olmamız lazım aklın yolu birdir kızlar doğru söylüyo
ama gel onu bana anlat :KK70: sürekli hayal edıyorum söz nişan düğün tatil sonra bebek :KK39::KK60:
ayyy bir hoş olduk zamanı geldı ben kesinlikle evlılık istıyorum allah isteyen bütün kızlara nasip etsin
şimdi kızlar diyecekki bu kızlar deli :KK70: ne yapım valla bıktım valla içim şişti
ama sabır karsılıgını alacagız ıns
Ay kiz alemsin sen bende hayal kuruyorum vallahi o hayalleri bende kuruyorum napyim yani sevdigimiz insanlarla bi omur gecirmek istemek ayipMi gunahmi bisey diymmi insan kaybetme korkusuyla daha sacmaliyo emin ol bide insan ne kadar korkarsa okadar korktugunu yasiyo bu hayatta canim kaybetmekten korkma birak o korkuyu o yasasin seni seven adam zaten seni kaybetmemek icin elinden geleni yapar benimde icim sisti ya hayirlisiyla insallah evleniriz herseyin hayirlisi olsun hayirliysa olsun insallah :dua:

Bizim gobegimiz catliyo kirk takla atiyoruz parmaga yuzugu takmak icin sende nişandan korkuyosun:sinirli:dovecem seni kiz sen niye korkuyosun nişandan
Psikolojim bozuk olabilir mi kuzum 😆 eksik hissediyorum ya özgüven falan kalmadı. Tuttuğunu koparan biriydim ben eskiden, kendimi tanıyamıyorum

Psikolojim bozuk olabilir mi kuzum 😆 eksik hissediyorum ya özgüven falan kalmadı. Tuttuğunu koparan biriydim ben eskiden, kendimi tanıyamıyorum
Himm evet bundan dir kesin o durumdan dolayi bende calisirken bam baska bi insandim issizlikten ne ozguven kaldi ne bisey o cok igrenci bi duygu sen bide diger durumuda uzuluyosun bak burda tansitgim bi arkadasim var agustosta dugunu olcak gecici yaptircak o hemde baska sehirden gelip korkma o yuzden sende ya

Himm evet bundan dir kesin o durumdan dolayi bende calisirken bam baska bi insandim issizlikten ne ozguven kaldi ne bisey o cok igrenci bi duygu sen bide diger durumuda uzuluyosun bak burda tansitgim bi arkadasim var agustosta dugunu olcak gecici yaptircak o hemde baska sehirden gelip korkma o yuzden sende ya
İnşallah kuzum işimiz de olsun eşimiz de gerçekten çok zorluyo psikolojik

İnsallah iş bulursun en kısa zamanda cnm yaaa işsizlik cok cok zor :KK43:

Ay kiz alemsin sen bende hayal kuruyorum vallahi o hayalleri bende kuruyorum napyim yani sevdigimiz insanlarla bi omur gecirmek istemek ayipMi gunahmi bisey diymmi insan kaybetme korkusuyla daha sacmaliyo emin ol bide insan ne kadar korkarsa okadar korktugunu yasiyo bu hayatta canim kaybetmekten korkma birak o korkuyu o yasasin seni seven adam zaten seni kaybetmemek icin elinden geleni yapar benimde icim sisti ya hayirlisiyla insallah evleniriz herseyin hayirlisi olsun hayirliysa olsun insallah :dua:

İnsallah hayırlısı olur ve allah bizede mutlu bir yuva kurmayı nasip eder insallah bizde mutlu oluruz artık yaaaa
:KK200:

X