- 10 Mart 2019
- 99
- 211
- 29
- Konu Sahibi Masalruya6
- #6.181
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında teklifi alana kadar istiyoruz şimdi elimden gelse vazgecicem yani aileler işin içine girince çok farklı oluyor bişeylere kızsanda bitiremiyorsun ha diyinceKiz bulursan banada soyle ya ben adama hic evlilik muabbeti yapmiyorum korkup kacmasin diye bi cozum bulursan banada soyle internetten arastirayim bende :)) bebisim hayirlisiyla burda evlenme teklifi aldik demek bizede nasip olsun
Kesinlikle birde dahada ciddileşir çeyizler falan alınmaya başlayınca dönüşü kalmıyor gibiAslında teklifi alana kadar istiyoruz şimdi elimden gelse vazgecicem yani aileler işin içine girince çok farklı oluyor bişeylere kızsanda bitiremiyorsun ha diyince
Hayır canım benim işler birazcık karışık yaşadığım şehirde dikim yapan burdada adı gecen bi doktora gittim bakire olduğumu işlem yapmayacağını söyledi içim rahat etmeyince başka doktora gittim oda bakire değilsin demedi ama çentiklern var kanaman olmayabilir dedi o yüzden geçici yaptırabilirsem öylr kurtulucam inşallah :)T TatliDusler355 sen işlem olmuş muydun
Aynrn öyle canımKesinlikle birde dahada ciddileşir çeyizler falan alınmaya başlayınca dönüşü kalmıyor gibi
İnşallah canımAnladım canım inşallah sorun çıkmadan atlatır kurtulursun
Ay ya biz istiyoruz olmuyo siz bitiririrz diyosunuzAslında teklifi alana kadar istiyoruz şimdi elimden gelse vazgecicem yani aileler işin içine girince çok farklı oluyor bişeylere kızsanda bitiremiyorsun ha diyince
Yok canim almiyoKontrole gidersek Turgay Bey kanamama ihtimali var derse bir dikiş daha atalım derse ücret alıyor mu kızlar çok korkuyorum
Ohh be bu güzel haber işte sağol canımYok canim almiyo
Cunku sey demisti kuzum islem yaptirinca bi sene icinde yada ne biliyim tutmayinca dikis gerekince bi sene boyunca ucret almiyorum demisti rica ederim canimOhh be bu güzel haber işte sağol canım
Hayır canım benim işler birazcık karışık yaşadığım şehirde dikim yapan burdada adı gecen bi doktora gittim bakire olduğumu işlem yapmayacağını söyledi içim rahat etmeyince başka doktora gittim oda bakire değilsin demedi ama çentiklern var kanaman olmayabilir dedi o yüzden geçici yaptırabilirsem öylr kurtulucam inşallah :)
Kiz bulursan banada soyle ya ben adama hic evlilik muabbeti yapmiyorum korkup kacmasin diye bi cozum bulursan banada soyle internetten arastirayim bende :)) bebisim hayirlisiyla burda evlenme teklifi aldik demek bizede nasip olsun
Ay amin insallah allah sesimizi duysunAmin amin aminnnn İnsallah cnm allah bizede isteyen herkesede nasip etsin inşallah
Aaa ne oldu ki birsey mi oldu@boğazmanzarasi banlı mısın
Bilmiyorum ki pasif görünüyor canımAaa ne oldu ki birsey mi oldu
Aaaaa niyeBilmiyorum ki pasif görünüyor canım