- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #5.481
Canim ben if diyetini denicem gunun belli saatlerinde hicbisey yemiyosun.. bi bak arastr sende bana göre bu cunku ben yiyince kendimi tutamiyormAynen bende cnm detoks suyu falan mi içsek bi gün önceden hazirlaniyo ertesigünü içiliyormus iki gündür normal suyu çok içiyorum cnm mideyi küçültsem çok iyi olacak çok yiyorum 1 saat yürüyüş yapalım her gün
Geçmiş olsun cnm çok sevindim zamanla sıkıntı olur muymuş sordun mu bide mutlaka kanardedi miKızlar günaydın dün cok yoğun bir gündü benim için döndükten sonra fln da girdim biara ama yazamadım şimdi fırsat bulur bulmaz hemen yazayım dedim bir sorun yokmuş cok iyi dedi sanırım ilk defa kendimi bugün biraz olsun rahat hissediyorum
Cok sevindim kuzum bak gordunmu hersey yolunda hadi gecmis olsun tekrardan :)Kızlar günaydın dün cok yoğun bir gündü benim için döndükten sonra fln da girdim biara ama yazamadım şimdi fırsat bulur bulmaz hemen yazayım dedim bir sorun yokmuş cok iyi dedi sanırım ilk defa kendimi bugün biraz olsun rahat hissediyorum
Evet canim ya sorma herkes de uzakta sansima su an.Cnm sen kendine yardımcı olması açısından birini istiyorsan eşin de olmayacakyır bu kişi çünkü ü erkekler bu konuda cok birşey bilmiyo o kesim bu tül vs yardımcı olması açısından sana bir yararı dokunmaz eşinin sadece genel bakıp yorum yapar ama enazından görmüş olur dersen onunla başkası yoksa Keşke arkadaş yada kuzen fln olsaymış yakın
Birsey olmazmış zamanla ,kanar dedi ama orası artık Allah’a kalmış inşGeçmiş olsun cnm çok sevindim zamanla sıkıntı olur muymuş sordun mu bide mutlaka kanardedi mi
Sagol cnmCok sevindim kuzum bak gordunmu hersey yolunda hadi gecmis olsun tekrardan :)
Detoks suyunu ben de yapmak istiyorum nasıl yapacaksak ayarlayıp yapalım hadiAynen bende cnm detoks suyu falan mi içsek bi gün önceden hazirlaniyo ertesigünü içiliyormus iki gündür normal suyu çok içiyorum cnm mideyi küçültsem çok iyi olacak çok yiyorum 1 saat yürüyüş yapalım her gün
Inşallah kontrole bide biz gitseydik bizde alirız inşallah müjdeyi cnm ya çok sevindim düğün ne zaman peki cnm sonucu bize yaz mutlakaBirsey olmazmış zamanla ,kanar dedi ama orası artık Allah’a kalmış inş
Valla bi çok cesidi var birkaç baktım çubuk tarçın evde olmayınca yapamadım salatalık limon filan koyuluyo icine galiba bide çeşitleri var internetten bakacağım bende cnmDetoks suyunu ben de yapmak istiyorum nasıl yapacaksak ayarlayıp yapalım hadi
İnş cnm alırsınız inş yazmam mı sonucu tabiki yazacağımInşallah kontrole bide biz gitseydik bizde alirız inşallah müjdeyi cnm ya çok sevindim düğün ne zaman peki cnm sonucu bize yaz mutlaka
Tarçın olayı dışında yapabilirim sanırım ya sudaki o tarçın kokusuna dayanamıyorum benValla bi çok cesidi var birkaç baktım çubuk tarçın evde olmayınca yapamadım salatalık limon filan koyuluyo icine galiba bide çeşitleri var internetten bakacağım bende cnm
İnş cnm az da olsa rahatladım gibi sanki ama tabi düşünmeden olmuyo yineDaisyyg merak etme her şey yolunda olacak canım merak etme :) sevindim çok :) Bogazmanzarasi fotoğraf çektir çalışanlara canım takılma kimseye kuzenlerini zevkine güvendiğin arkadaşlarına at bence
Cok şükür cnm sen nasılsınKızlarrrrr ne yapıyorsunuz nasılsınız nasıl gidiyor yolunda mı her şey ? :)
Cok şükür cnm sen nasılsın
İyiyim canım çok şükür. İşlem başarılı olmuş galiba senin çok sevindim, gözün aydın :)Cok şükür cnm sen nasılsın
Cok sukur iyiyiz canim sen nasilsin :)İyiyim canım çok şükür. İşlem başarılı olmuş galiba senin çok sevindim, gözün aydın :)
İyiyim canım aynı bir değişiklik yok :) gelinlik provalarına başladın sanırım Allah kolaylık versin zorlu bir süreç :)Cok sukur iyiyiz canim sen nasilsin :)