gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

canım ne yaptın ne konuştun doktorla neler sordun o ne cevap verdi ya benimde randvu almam gerek elim gitmiyor tlfna :KK43:
Esneme olayını sordum olmaz dedi
Çift kat yaptıranları sordum isteklerine göre yapıyoruz dedi
İlk ilişkinde zorlanabilirsin dedi
Cok iyi görünüyor bir sıkıntı yok fln dedi cnm

Esneme olayını sordum olmaz dedi
Çift kat yaptıranları sordum isteklerine göre yapıyoruz dedi
İlk ilişkinde zorlanabilirsin dedi
Cok iyi görünüyor bir sıkıntı yok fln dedi cnm
Artık rahatla kuzum hiç bir şey olmayacak Allah’ın izniyle her şey yolunda gidecek

Bende de aynı canım. Aynı tas aynı hamam hala düşünme sürecindeyim karar vereceğim inşallah :)
Hakkında hayırlısı nasip olsun inşallah canım valla ben de napcam bilmiyorum nasıl olcak falan :/ maddi olarak zaten tamam değilim de olsam bile karar veremeyecekmişim gibi garip ruh halim

Yedim canım ama akşam 5ten sonra hiçbir şey yemedim her gün olmasa da haftanın 4 günü muhakkak yürüyüşe çıktım. Kız maydanoz ve limonu kaynattım gün boyu onu içtim onun dışında bir ara tarçın elma kerevizle falan yapıyordum o pek sarmadı :) ama uyarsan maydanoz ve limonun faydasını görürsün canım denemediysen dene derim. Bunun yanında yemeye de dikkat etmek gerekiyor tabii.

Yedim canım ama akşam 5ten sonra hiçbir şey yemedim her gün olmasa da haftanın 4 günü muhakkak yürüyüşe çıktım. Kız maydanoz ve limonu kaynattım gün boyu onu içtim onun dışında bir ara tarçın elma kerevizle falan yapıyordum o pek sarmadı :) ama uyarsan maydanoz ve limonun faydasını görürsün canım denemediysen dene derim. Bunun yanında yemeye de dikkat etmek gerekiyor tabii.
Yuruyuste de cok sıkılıyorum yalniz ah olsaydim takilirdim yanina :) cok sagol canim denicem bunlari:KK60:

Kızlar günaydın dün cok yoğun bir gündü benim için döndükten sonra fln da girdim biara ama yazamadım şimdi fırsat bulur bulmaz hemen yazayım dedim bir sorun yokmuş cok iyi dedi sanırım ilk defa kendimi bugün biraz olsun rahat hissediyorum
Kuzum senin adına çok sevindim merak ettim seni çok şükür bak sorun yokmuş rahat ol tabi inşallah hiç sorun çıkmck

Kızlar yeni havalimanından turgay beyin muayenesine nasıl gidicez bir arkadaş tarif etmişti sanki kimdi o aceba nicki neydi onunla konuşmam gerek benimde son kontrol açısından gitmeliyim gidebilirsem gitme ihtimalim çok düşük ama şansımı denemek istiyorum

Nişanda bence de şaşalı olmaya gerek yok çok şık abiyeler var ayrıca canım. Tarlatanlıların modası da geçti bence ya gelinlik öyle olmalı kına da belki ama nişan için fazla bence. İşlem için yazdıklarını da okudum :) inşallah biz de kurtulacağız, diyete gelince akşam belli saatlerden sonra yeme azıcık porsiyon küçült ve hareket etmeye çalış en kötü evde de spor yapabilirsin canım. Şu kiloları dert etmeyin bence. Gelinlikte hepiniz prenses gibi gözükeceksiniz Eminim :)
inşallah hepimize yakışır prenses gbi olmak mutluluktan ayaklarımız yere değmese artık öok ihtiyacımız var buna inşallah olacak inşallahh. Dogru söylüyon canım çok şahşahkı sevmiyorum bende kınamda abartı yaparım ama düğündede bana kalsa tarlatansız giyerim :):) o kadar sadelikten hoşlanıyorum yani :) hepimiz yaşayalım tadalım bu duyguları
Kızlar günaydın dün cok yoğun bir gündü benim için döndükten sonra fln da girdim biara ama yazamadım şimdi fırsat bulur bulmaz hemen yazayım dedim bir sorun yokmuş cok iyi dedi sanırım ilk defa kendimi bugün biraz olsun rahat hissediyorum
çok sevindim gözün aydın canım inşallah daha iyi haberlerni de bekliyoruz :)

X