gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kizlar demin aynaya baktim o dikilen yerde puturlu biseler olmus zedelenio mu acaba ben parmagimla baya zorluyorum ondan acilmaya mi yuz tutuoki. Resim atcaktm fotoda belli olmuo

Bi cesaret aradim burdaki doktorun sekreterini o nasil bi tatlilik valla direkt gidip yaptrasm geldi. Gitcem ben kesin kararliyim.. fiyati da sordum isleme gore degisir eger dikis atmamiz gerekirse falan dedi.
600 1000 tl ya da hani belki cok kucuk biseydir muayene ucreti olur sadece dedi kayit almiyoruz bak su an bile ismini sormadim senin dedi icim rahatladi aslnda burda gecici de yaptrabilirmsim yani.. yani artik mecbur gitcem 1000 tl yi gozden cikarcam kizlar napim. Esim olcak odun bilio kenarda param oldugunu simdi ona da bi yalan bulmak lazim ya. Off biktim gizli sakli islerden bana bi yalan dusunun.

Bi cesaret aradim burdaki doktorun sekreterini o nasil bi tatlilik valla direkt gidip yaptrasm geldi. Gitcem ben kesin kararliyim.. fiyati da sordum isleme gore degisir eger dikis atmamiz gerekirse falan dedi.
600 1000 tl ya da hani belki cok kucuk biseydir muayene ucreti olur sadece dedi kayit almiyoruz bak su an bile ismini sormadim senin dedi icim rahatladi aslnda burda gecici de yaptrabilirmsim yani.. yani artik mecbur gitcem 1000 tl yi gozden cikarcam kizlar napim. Esim olcak odun bilio kenarda param oldugunu simdi ona da bi yalan bulmak lazim ya. Off biktim gizli sakli islerden bana bi yalan dusunun.
Evinize bir şeyler almış ol kargo ailene gitmiş olsun ya da annene vermiş ol :KK70: aklıma şimdilik bunlar geldi

Bu islemde bazen diks atiliomus dua edin atmasin dr kizlar valla bide onun dusmesini beklemek gizli gzli siknti olur bide ister isteemz iz olur :KK43: offf döndük basa yine. Acmaya gerek yok dese varya havalara uccam

kuzu Rabbim şifa versin. üzme sakın kendini nedir bu kandan çektiğimiz gerçekten
ben de her tahlil verdiğimde düşük çıkar mesela
gerçekten normal değil hiçbirimizin yaşadıkları Allahım hepimizin yardımcı olsun inşallah
Bi rahata eremedik allah yardimcimiz olsun insallah allah bize yardim etsin canim ya

Kızlar size güzel bir haberim var ben adet oldum korkmuştum ya kan geldi diye ondan değildir diye düşünüyorum dikişler atsa gerilme ve otururken ağrı hissi falan olmazdı herhalde
Canim korkma orda bi doluluk hissedersin yirtilma gibi bisey olsa bi agri hissederdi kanaman oyle damla seklindede olmazdi adet oncesi kanin demekki bende adet olmadan once az pembemsi kan gelirdi seninkide oyle olmus demekki

N Nelizz kız sen nasil dayaniyosn altlari epilatörle almaya ustlere agda yapmaya. Ben hadi üst hallolur da alti nasil yapiyosun bskasi yapsa hadi hemen 5 dk da yapar biter de kendin nasik yapiyosun beb denedim olmadi cekemiyorum :KK70: ama cok güzel bisey baya bi süre rahat oluyosun
Kiz valla ben hep epilatorle alirdim o yuzden alistim heralde agdaya zor dayaniyorum ustleri agdayla aldim cok zor dayandim uzun suruyo ya belim fln heryerim tutuldu insallah bi daha cikmazlar ay saclarimiz fln dokuluyo ya keske onlar dokulse tamamen:KK70:kuzum sen nasilsin dhaa iyimisjn

Kızlar yeni okuyabildim hepsini nasılsınız?
neler yazılmış yine her seyden uzaklaşasım geliyo bi burdan uzaklaşamıyorım keşke bilsek tanısak birbirimizi yaa belki ozmn suanki psikolojiden daha mı iyi olurduk ne
Evet keske bulusabilsek hepimiz ne guzel
Olurdu

Kiz valla ben hep epilatorle alirdim o yuzden alistim heralde agdaya zor dayaniyorum ustleri agdayla aldim cok zor dayandim uzun suruyo ya belim fln heryerim tutuldu insallah bi daha cikmazlar ay saclarimiz fln dokuluyo ya keske onlar dokulse tamamen:KK70:kuzum sen nasilsin dhaa iyimisjn
Canim cok sukur ama tedirginim yani keske trabzonda actrp gelseydim su an pisman oldum.. insallah daha kotu olmaz esim anlamaz ve en onemlisi dikis atamzlar.. gerci diksi gercek kizlik zari acma operasyomunda atiolrmis bende dikislik bisey olmaz heralde

Bence nelizzz belki hep oyle yapıyorduysa işlemden önce fln da alışmıştır artık ondandır belki ben de lazerden önce ağda yapardım ama epilator alt kısma cok fena bence de :KK43:
Evet canim ben hep epilatorle alirdim islemden once sanirim alistim acisina ama su var ben islemden once hep yapardim tuylerimide cok azaltti benim ala ala kökünü bitircem heralde:KK70:

Canim cok sukur ama tedirginim yani keske trabzonda actrp gelseydim su an pisman oldum.. insallah daha kotu olmaz esim anlamaz ve en onemlisi dikis atamzlar.. gerci diksi gercek kizlik zari acma operasyomunda atiolrmis bende dikislik bisey olmaz heralde
Kuzum orayi azcik yirticaklar demi ona dikise gerek olurmu olmaz bence sevindim canim iyi olmana masallah nazar degmesin sen kesin acitrcaksin demi kararini verdin

X