- 20 Temmuz 2018
- 593
- 855
- 33
- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #4.081
Evet çok çok büyük canim bunun günahi ve ne kadar tövbe edersem edeyim içim bir türlü huzura erişmiyo canim içim hiç rahat değil artik kafayi yemek üzereyim ve bendede şöyle bir problem var asla rahat olamiyorum herşeyi açığa verebilecek biriyim bazen diyorum ve evet asla erkeklere güvenmemek gerek dedigin gibi cok fenalar hatta nişanlim adina konusmak gerekirse bu zamana kadar gordugum tanidigim insanlardan daha çok fena bu tür olaylarida biliyor bilmeside ayrica beni rahatsiz edip daha çok korkutuyor nikahim olmasina ragmen ayrilmayida göze alabilirim sanirim bu yüzden düğün gününü bekleyemeyebilirim çünkü benim işlemimde bariz bi sıkıntı var bu yüzden düğüne birakirsam kanamam olsada ileride muhtemelen daha büyük sıkıntıyla karşı karsiya kalacagim karsilasacagim sikintilari dusunmekten evham yapiyorum psikolojim bozuldu yinede günah boyutunu göze almak istiyorum dogrusu hic bir sekilde bu yuzden sanirim bi kontrole gitmem gerek çünkü bant gibi olan bi et parcasi var benim vajinamda eger iliskiye girersem dugunde bunu duzelttirebilme sansim sifirlanacak ve esim gordugunde muhtemelen anlicak ve benimde yasadigim sehirde bu olayi duzelttirme ihtimalim sifir malesefKızlar nacizane bunun günah boyutu çok büyük ve inanın geliyor karşımıza tertemiz bi tövbeyle yeniden başlamalı insan ilaveten erkeklere asla güvenmeyin onlar çok fena B Bahtsizbedevibiri ninde dediği gibi ben imam nikahı olup düğüne 2 gün kala ayrılan biliyorum
Bende ya olmazsa korkusu var nişanlımda bu olaylari biliyor malesef ve bazi tutturduğu şeyler var bu da beni panikletiyo arkadaslarin soyledigi gibi en azindan imam nikahi olsun diyorum ama dügün yaza oldugu için nikahin erken olma ihtimali yuzde sifir benimde bu vajina girisimin onunde bant gibi olan et parcasinin iliskiden sonra kaldirtmak icin de firsata ihtiyacim var bu yuzden erken iliski sanirim benim icin en dogru olaninin oldugunu dusunuyorum her nekadar olumsuz olabilecek yönleri olsadaBen de genel olarak her iki nikah olmadan olmaması taraftarıyım. Hem neden kanama olmayacak gibi düşünüyorsun? Herkesin oluyo senin de olacak
Aynen oyle panik halindeyim mantikli bi fikir bulmay calisiyorum benim resimlerimi gormedin sen degil mi canimCnn sen öncelikle şu panik halini atlat panik içindesin ve bu hata yaptırır sonrasında daha çok pişman olursun. Arkadaşların dediğine katılıyorum şeytana uyma Allah bi çıkar yol yazmıştır. Bi dr a git için rahat olacaksa miyane ol derim. Ama bencede dr kanaman olur demiş ki kanama olacak
Aynen öyle kuzum ne ypacagimi bilmiyorum gercekten ama erken iliski olucak mecburen benim resmi gormusdun sanirim sen sizinkine benzemiyo yallnizca yattigim zaman goruntusu degisiyo vajinaminCnm ben de nikah olmadan girilmemesi taraftarıyım ben de hep düşünüyorum olamayacak gibi geliyo hep insan en kötüsünü düşünmeden edemiyor ama bu o ana kdr hep boyle devam edecek yani beklemekten başka çaremiz yok keşke yaptırmayla her sey bitmiş olsa
Nasil kadin dogumcuyla evlenene islem yaptim dedi kim dedi canimsakin ol. ya onlar konuşur her şeyi biliyorlarmış gibi o biliyorsa sende bil. bana doktor kadın doğumcuyla evlenene işlem yaptım dedi en üst nokta bence. sabırlı ol ve dua et
Hangi doktor idi Turgay bey mi canımdoktor dedi
hiç olmadığım kadar üstelik yemek yemeğe korkuyordum ve az yediğim için oluyordumSende olmuş muydun
Nasil kadin dogumcuyla evlenene islem yaptim dedi kim dedi canim
[/QUOTE bana da foto atar mısın
Yok gormedimAynen oyle panik halindeyim mantikli bi fikir bulmay calisiyorum benim resimlerimi gormedin sen degil mi canim
Gördüm cnm atmıştın fotoğraf tahmini ne zmnlar olacak ilişkinAynen öyle kuzum ne ypacagimi bilmiyorum gercekten ama erken iliski olucak mecburen benim resmi gormusdun sanirim sen sizinkine benzemiyo yallnizca yattigim zaman goruntusu degisiyo vajinamin
Kuzum bence korkma ya kansızlıkla bağdaştırma onu bende de kansızlık var ama elimi kağıt kesiyor en basitinden onda bile kanıyo :) ki şükret işlem yaptırmıssın en azından olumlu düşün kötülükleri cagırmaİnsallah canim ya bende kansizlik var cok korkuyorum nikah olmadan iliskiye girsek diyorum kansizlik etki ederse diyorum asil sorunsa nikah olmadan iliskiye girmek bunun günahini nasil kaldiricam birde bu günah yüzünden kanama olmazsa diyorum ama artik şu dertten kurtulmak istiyorum kanayacak mi kanamicak mi problemini aklimdan cikarmak istiyorum kanama olmazsa ayrilirim diyorum nikahi olmadan iliskiye giren varmi bildiginiz kizlar bana yardim edin lütfen ne yapmam gerekiyor sizce
Yok öyle bir şey her şey iyi güzel olacak kurtuluşun olacak korkma sen güçlü bir kızsın bunu da başaracaksın bu kuyudan çıkacaksınKızlar zaman yaklaştıkça insan daha fena oluyo yaa adım adım her sey şekillenmeye başladıkça ben bitiyorum sanki belki de her sey boşuna diye
Hakikaten o da yine bunalıma mı girdi ya
Aynen öyle :) bizim işlem yok ve yaptırabilecek miyiz kısmında gerilim müziği kulaklarımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?