- Konu Sahibi Masalruya6
- #4.121
Bende hic begenmedim hosbuldum canim sayfaya giremedimkiBiz de sevmedik çok itici geliyor bana da :) hoşgeldin nerelerdeydin
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hic begenmedim hosbuldum canim sayfaya giremedimkiBiz de sevmedik çok itici geliyor bana da :) hoşgeldin nerelerdeydin
Benimde mor ama mor bile beni kandiramadiDün maviydi bugün mor olmuş :)
Anladım cnm ordan bi dr a göster olmazsao hiç belli değil çok uzak ve gitmeye hiç fırsatım yok
Gozun aydin insallah iyi olur sonunda canimBugün gittim canım doktor baktı gayet güzel dedi ama hafif bi iltihaplanma var dedi bi ilaç daha yazdı 1 ay sonra tekrar gel dedi hatta düğünden 1 hafta önce gelebiliyorsan gel dedi bende gelemem düğünden önce dedim tamam 1 ay sonra gel mutlaka dikişler düştükten sonra görmek istiyorum dedi böyle canım
Cok şükür cnm ben yine dumanlı bu sıralarNasilsiniz kizlar
Iç güveyinden hallice cnm. Sen nasılsınNasilsiniz kizlar
Bende hic begenmedim hosbuldum canim sayfaya giremedimkigulucugu koyana kada gobegim catladi napysn nasilsin
Allah iyi etsin insallah canim benimde ayni degisen bisey yok yaCok şükür cnm ben yine dumanlı bu sıralarsen nasılsın
İyiyim bende canim hep bildiginiz gibiIç güveyinden hallice cnm. Sen nasılsın
Bende bunalimdayim bu gidislede biraz zor cikarizvalla bunalım bunalım ama kurtulmak için efor sarfediyoruz işte kuzum sen nasılsın
Doldurmaya çalış canım valla deme öyleBende bunalimdayim bu gidislede biraz zor cikarizbende bos bos zaman geciriyorum
çalıştığım yerde pek mümkün değil de bakalım hayırlısı hayatımda biri yok malum o yüzden rahatım bir de tutmamışsa var ya o zaman hayal kırıklığının dibini yaşarımAnladım cnm ordan bi dr a göster olmazsa
canım bildiğin gibiyim ben de sen nasılsın bakalımNasilsiniz kizlar
Dogru soyluyosun insan kendini bi ise yaramaz hissediyoDoldurmaya çalış canım valla deme öyle
Bende bunalimdayim bu gidislede biraz zor cikarizbende bos bos zaman geciriyorum
İyiyim bende canim tamamladin degilmi ayini daha iyimisin kurtuldun sende insallah canimcanım bildiğin gibiyim ben de sen nasılsın bakalım
Sen nasilsin nasil gidiyo iylesme surecin canim insan herseyi takiyo iste kuzum yaaynen nelizcik ya hepimiz aynı aman kızlar çok takmayın ya yoksa cidden çıkılmıyor işin içinden
Sen nasilsin nasil gidiyo iylesme surecin canim insan herseyi takiyo iste kuzum ya