- 20 Temmuz 2018
- 593
- 855
- 33
- Konu Sahibi Masalruya6
- #4.081
Evet çok çok büyük canim bunun günahi ve ne kadar tövbe edersem edeyim içim bir türlü huzura erişmiyo canim içim hiç rahat değil artik kafayi yemek üzereyim ve bendede şöyle bir problem var asla rahat olamiyorum herşeyi açığa verebilecek biriyim bazen diyorum ve evet asla erkeklere güvenmemek gerek dedigin gibi cok fenalar hatta nişanlim adina konusmak gerekirse bu zamana kadar gordugum tanidigim insanlardan daha çok fena bu tür olaylarida biliyor bilmeside ayrica beni rahatsiz edip daha çok korkutuyor nikahim olmasina ragmen ayrilmayida göze alabilirim sanirim bu yüzden düğün gününü bekleyemeyebilirim çünkü benim işlemimde bariz bi sıkıntı var bu yüzden düğüne birakirsam kanamam olsada ileride muhtemelen daha büyük sıkıntıyla karşı karsiya kalacagim karsilasacagim sikintilari dusunmekten evham yapiyorum psikolojim bozuldu yinede günah boyutunu göze almak istiyorum dogrusu hic bir sekilde bu yuzden sanirim bi kontrole gitmem gerek çünkü bant gibi olan bi et parcasi var benim vajinamda eger iliskiye girersem dugunde bunu duzelttirebilme sansim sifirlanacak ve esim gordugunde muhtemelen anlicak ve benimde yasadigim sehirde bu olayi duzelttirme ihtimalim sifir malesefKızlar nacizane bunun günah boyutu çok büyük ve inanın geliyor karşımıza tertemiz bi tövbeyle yeniden başlamalı insan ilaveten erkeklere asla güvenmeyin onlar çok fena B Bahtsizbedevibiri ninde dediği gibi ben imam nikahı olup düğüne 2 gün kala ayrılan biliyorum