gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Sıcak suya oturtma nedir yaaa şok oldum şuan gerçekten yuh yaaa valla oğullarının yemediği nane yok kızlara şunu yaptıran zihniyeti Allah a havale ediyorum :KK43: geçici bence de problemsiz süre ve evden çıkma hariç ama burada geçici düşünen kim olursa ona ip düşüyormuş yakalanırsın diyorlar resmen :) diğerleri niye yakalanmadı ben de bunu merak ediyorum

ben ilk defa duydum şuan valla o anneler sıcak su derdine düşüceğine önce insan evladı yetiştrisin oğlum elin kızına ümit verip yarı yolda bırakma kimsenin günahına girme dünya, ahiret hesabını veremezsini öğretsin de Analık etsin

Doğru canım yeni daha ama denk geldi 1 ay sonra bu fırsatı bulamam belki onun için doktorda gel dedi daha 12 gün oldu ama nasıl gittiğine bakar en azından
bende özellikle seninle konuştuktan sonra ikna olmuştum hatırlıyorsam canım ipi görüp de sıkıntı yaşayan duymadım hiç sadece eski zamanlarda sıcak suya oturtma olayı varmış gelini duydumuz mu dikişleri falan varsa erisin sıcakta belli olsun diktirip diktirmedigi diye korkunç bisey amabende senin gibi olumlu düşünüyorum geçici hakkinda
Evet bu olayı bende duydum eski zamanlarda bakire olmayan kadınlar düğüne yakın vajinasina zift dokermis yapisirmis nasil dayandılar acısına anlamış değilim ilişkiye girincede kanama oluyormuş haliyle yara gibi düşünün. Sonra gel zaman bu olay anlaşılmış ve sıcak suya oturtma fikri çıkmış bu yüzdende gelin hamamı olayı icat olmuş. Gelin hamamı olayının çıkış nedeni buymus

Sıcak suya oturtma nedir yaaa şok oldum şuan gerçekten yuh yaaa valla oğullarının yemediği nane yok kızlara şunu yaptıran zihniyeti Allah a havale ediyorum :KK43: geçici bence de problemsiz süre ve evden çıkma hariç ama burada geçici düşünen kim olursa ona ip düşüyormuş yakalanırsın diyorlar resmen :) diğerleri niye yakalanmadı ben de bunu merak ediyorum
Evet canim bende duydum sicak su olayini ama sevimli tospik falan şöyle yapcam diodu dusa girelim hani iliskiden önce derse somicta beraver dus alinmaz utaniyorum diceksin.. sonra da dus almis gibi sacini islatcaksin

Doktorlar geçicide duş da yasak değil alabilirsiniz diyorlar ama fiskiyeyle falan oraya tutmamak lazımmış galiba o kadar
Canim sadece meraktan soruyorum pek onemi yok da gecicide de ustune oturmak yasakmi? Yasak olsa da bisey olmaz zaten max bi hafta da

Evet bu olayı bende duydum eski zamanlarda bakire olmayan kadınlar düğüne yakın vajinasina zift dokermis yapisirmis nasil dayandılar acısına anlamış değilim ilişkiye girincede kanama oluyormuş haliyle yara gibi düşünün. Sonra gel zaman bu olay anlaşılmış ve sıcak suya oturtma fikri çıkmış bu yüzdende gelin hamamı olayı icat olmuş. Gelin hamamı olayının çıkış nedeni buymus
Töbeler olsun ya ne bu kadinlarin cektigi bu zihniyet zift bile dokturmus goruyomusun. Erkeklerin seyine dökcen onu bence biz duygusaliz askmizdan yasiyoruz onlar tamamen istek oldugu icin yasio asil ceza onlara olmali.. dokcen erkkligine zifti kökten cozum

Canim sadece meraktan soruyorum pek onemi yok da gecicide de ustune oturmak yasakmi? Yasak olsa da bisey olmaz zaten max bi hafta da
Yok canım normal otur kalk diyorlar bir şey olmuyormuş öyle. Deniz havuz küvet yasak ayakta duş bacaklar kapalı alınıyor su sıcak olmayacak tabi ılık su ile. Ağır kaldırmak bağırmak kronik öksürük haricinde engel başka bir şey yok galiba kuzum bacakları aşırı açmamak lazım 120 derece gibi :) bi de aşırı hoplayıp zıplamamak. Dikkat edilmeyecek bir şey yok ya onda zaten çoğunu normalde de yapmıyoruz

Yok canım normal otur kalk diyorlar bir şey olmuyormuş öyle. Deniz havuz küvet yasak ayakta duş bacaklar kapalı alınıyor su sıcak olmayacak tabi ılık su ile. Ağır kaldırmak bağırmak kronik öksürük haricinde engel başka bir şey yok galiba kuzum bacakları aşırı açmamak lazım 120 derece gibi :) bi de aşırı hoplayıp zıplamamak. Dikkat edilmeyecek bir şey yok ya onda zaten çoğunu normalde de yapmıyoruz
Sevdim ben bu geciciyi :)

Back