- 19 Aralık 2018
- 467
- 869
- 33
- Konu Sahibi Masalruya6
- #4.101
Off evet nasıl pimpirikliysem bileti bile iptal ettim kısmet gecici işleme artıkAynen öyle :) bizim işlem yok ve yaptırabilecek miyiz kısmında gerilim müziği kulaklarımda![]()
![Halay :halay: :halay:](/images/smiley/halay.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off evet nasıl pimpirikliysem bileti bile iptal ettim kısmet gecici işleme artıkAynen öyle :) bizim işlem yok ve yaptırabilecek miyiz kısmında gerilim müziği kulaklarımda![]()
Ya kizlar noldu bu sayfaya ya yahu dedim hesabimi yine aldilar sandim noldu buralara ya
Hayırlısı nasip olsun inşallah:)Off evet nasıl pimpirikliysem bileti bile iptal ettim kısmet gecici işleme artık![]()
Biz de sevmedik çok itici geliyor bana da :) hoşgeldin nerelerdeydinİki saattir diger sayfalari ariyorum ayyy ne zor olmus
Dün maviydi bugün mor olmuş :)İki saattir diger sayfalari ariyorum ayyy ne zor olmus
Amin cnm inş hepimiz de inşYok öyle bir şey her şey iyi güzel olacak kurtuluşun olacak korkma sen güçlü bir kızsın bunu da başaracaksın bu kuyudan çıkacaksın
İşte o bant gibi kısım benim karşıma çok büyük bir sikintiyla ilerde karsilasma durumum olabileceginden erken iliski olmasi lazimki onceden gidip duzelttirmem gerekli canimGördüm cnm atmıştın fotoğraf tahmini ne zmnlar olacak ilişkin
Cnm merak ettim nasıl bantmis o niyenoldukiİşte o bant gibi kısım benim karşıma çok büyük bir sikintiyla ilerde karsilasma durumum olabileceginden erken iliski olmasi lazimki onceden gidip duzelttirmem gerekli canim
Bana da dedi o bile anlamamisNasil kadin dogumcuyla evlenene islem yaptim dedi kim dedi canim
kızlar bir haftam kaldı 6 hafta olmasına çok merak ediyorum tutup tutmadığını
Maşallah cnm kalmamış darısı başımıza:) kontrole nezaman gideceksinkızlar bir haftam kaldı 6 hafta olmasına çok merak ediyorum tutup tutmadığını
Karşındaki insan seni hiç anlamıyorsa zaten evlenmemelisin. Evlenince anlamayacak seni canım.. hayırlısı olsun hakkındaBAzen karşımdaki insanın beni hiç anlamadığını düsünüyorum ve o düşünceylede evlenmekte vazgecesin geliyo..![]()
Bugün gittim canım doktor baktı gayet güzel dedi ama hafif bi iltihaplanma var dedi bi ilaç daha yazdı 1 ay sonra tekrar gel dedi hatta düğünden 1 hafta önce gelebiliyorsan gel dedi bende gelemem düğünden önce dedim tamam 1 ay sonra gel mutlaka dikişler düştükten sonra görmek istiyorum dedi böyle canımkaçta gideceksin canım merakla bekliyoruz
İnşallah çok iyi olur her şey canım sevindim :)Bugün gittim canım doktor baktı gayet güzel dedi ama hafif bi iltihaplanma var dedi bi ilaç daha yazdı 1 ay sonra tekrar gel dedi hatta düğünden 1 hafta önce gelebiliyorsan gel dedi bende gelemem düğünden önce dedim tamam 1 ay sonra gel mutlaka dikişler düştükten sonra görmek istiyorum dedi böyle canım
Bugün gittim canım doktor baktı gayet güzel dedi ama hafif bi iltihaplanma var dedi bi ilaç daha yazdı 1 ay sonra tekrar gel dedi hatta düğünden 1 hafta önce gelebiliyorsan gel dedi bende gelemem düğünden önce dedim tamam 1 ay sonra gel mutlaka dikişler düştükten sonra görmek istiyorum dedi böyle canım
o hiç belli değil çok uzak ve gitmeye hiç fırsatım yokMaşallah cnm kalmamış darısı başımıza:) kontrole nezaman gideceksin