gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

BAzen karşımdaki insanın beni hiç anlamadığını düsünüyorum ve o düşünceylede evlenmekte vazgecesin geliyo..:KK43:
Karşındaki insan seni hiç anlamıyorsa zaten evlenmemelisin. Evlenince anlamayacak seni canım.. hayırlısı olsun hakkında

kaçta gideceksin canım merakla bekliyoruz
Bugün gittim canım doktor baktı gayet güzel dedi ama hafif bi iltihaplanma var dedi bi ilaç daha yazdı 1 ay sonra tekrar gel dedi hatta düğünden 1 hafta önce gelebiliyorsan gel dedi bende gelemem düğünden önce dedim tamam 1 ay sonra gel mutlaka dikişler düştükten sonra görmek istiyorum dedi böyle canım

Bugün gittim canım doktor baktı gayet güzel dedi ama hafif bi iltihaplanma var dedi bi ilaç daha yazdı 1 ay sonra tekrar gel dedi hatta düğünden 1 hafta önce gelebiliyorsan gel dedi bende gelemem düğünden önce dedim tamam 1 ay sonra gel mutlaka dikişler düştükten sonra görmek istiyorum dedi böyle canım
İnşallah çok iyi olur her şey canım sevindim :)

kaç hafta sonra kontrol için gittin sen

Back