gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Bence olmaz kızlar kansızlık kadınların çoğunda var zaten öyle olsa kimseninki kanamaz yada bi yerinizi kestiğinizde hiç kanamaları lazım yani mantıken sorun olmaz
İnsallah canim ya bende kansizlik var cok korkuyorum nikah olmadan iliskiye girsek diyorum kansizlik etki ederse diyorum asil sorunsa nikah olmadan iliskiye girmek bunun günahini nasil kaldiricam birde bu günah yüzünden kanama olmazsa diyorum ama artik şu dertten kurtulmak istiyorum kanayacak mi kanamicak mi problemini aklimdan cikarmak istiyorum kanama olmazsa ayrilirim diyorum nikahi olmadan iliskiye giren varmi bildiginiz kizlar bana yardim edin lütfen ne yapmam gerekiyor sizce

İnsallah canim ya bende kansizlik var cok korkuyorum nikah olmadan iliskiye girsek diyorum kansizlik etki ederse diyorum asil sorunsa nikah olmadan iliskiye girmek bunun günahini nasil kaldiricam birde bu günah yüzünden kanama olmazsa diyorum ama artik şu dertten kurtulmak istiyorum kanayacak mi kanamicak mi problemini aklimdan cikarmak istiyorum kanama olmazsa ayrilirim diyorum nikahi olmadan iliskiye giren varmi bildiginiz kizlar bana yardim edin lütfen ne yapmam gerekiyor sizce
Cnm sakin ol bendede var yıllardır kansızlık. Anlıyorum durdukça insan vesveseleniyor bende öyleyim acaba şu mu kötü etkiler bu mu olumsuzdur diye korkudan şeytan vesvese veriyor. Fikrimi sorarsan nikah olmadan hatta düğün olmadan ilişkiye girmemen. Günah olması bi yana kanaman olduğu halde belki bi aksilik çıkar son anda evlilik olmaz riske girme o kadar eziyet çektin işlemi yaptırıp boşuna gitmesin eğer kanama olmazsa düğün öncesi girdigin halde yine sebebini sorarlar ayrılığın öğrenebilir herkes onun yerine bi dr a daha muayene ol için rahat etsin

Aynen canim vesvese veriyor bin türlü şey geliyor aklima ne yapacagimk sasirmis durumdayim evet birde kanama olunca birakir diyede korkuyorum ama digerlerinde korktugum kadar korkmuyorum canim ne olacaksa olsun diyorum kanama olsunda evet bir sürü zahmet çektim ama artik dayanamiyorum korkudan ne düşünüp ne ypacagimi sasirmis durumdayim beklemekte istemiyorum baska doktora gidip zarar vermsindende korkuyorum soyledigin gibi doktora muayenede olsam iyi olcak sanirim canim

Kızlar nacizane bunun günah boyutu çok büyük ve inanın geliyor karşımıza tertemiz bi tövbeyle yeniden başlamalı insan ilaveten erkeklere asla güvenmeyin onlar çok fena B Bahtsizbedevibiri ninde dediği gibi ben imam nikahı olup düğüne 2 gün kala ayrılan biliyorum

Aynen canim vesvese veriyor bin türlü şey geliyor aklima ne yapacagimk sasirmis durumdayim evet birde kanama olunca birakir diyede korkuyorum ama digerlerinde korktugum kadar korkmuyorum canim ne olacaksa olsun diyorum kanama olsunda evet bir sürü zahmet çektim ama artik dayanamiyorum korkudan ne düşünüp ne ypacagimi sasirmis durumdayim beklemekte istemiyorum baska doktora gidip zarar vermsindende korkuyorum soyledigin gibi doktora muayenede olsam iyi olcak sanirim canim
Cnn sen öncelikle şu panik halini atlat panik içindesin ve bu hata yaptırır sonrasında daha çok pişman olursun. Arkadaşların dediğine katılıyorum şeytana uyma Allah bi çıkar yol yazmıştır. Bi dr a git için rahat olacaksa miyane ol derim. Ama bencede dr kanaman olur demiş ki kanama olacak

Cnm ben de nikah olmadan girilmemesi taraftarıyım ben de hep düşünüyorum olamayacak gibi geliyo hep insan en kötüsünü düşünmeden edemiyor ama bu o ana kdr hep boyle devam edecek yani beklemekten başka çaremiz yok keşke yaptırmayla her sey bitmiş olsa

Back