- 21 Nisan 2013
- 1.690
- 3.819
- Konu Sahibi Masalruya6
- #2.541
Bizi her şekilde bu süreç fazlasıyla yıprattı işte cnm bir sürü seyden etkilendik kendimizi çoğu şeyden histen uzaklaştırmaya çalıştık ben hala yanına sokulmak istemiyorum nişanlımın cınku haketmıyormuşum gibi geliyo ama sonra da diyorum iyiyse de Allahtan geliyo kötüyse de Allahtan geliyo demek ki bunalr yaşanacakmış diyorum ve kendimi motive etmeye çalışıyorum başarabiliyorum orasını bilmiyorum ama o senin Can yoldaşın artık yavaş yavaş uzaklaşmaya çalış eski psikolojinden kendini motive edici şeyler bul en önemlisi atlattın her sey kötü de olabilirdi Allah hepimiz uzak tutsun olumsuzluktan içinde bulunduğun her anın tadını cok iyi çıkar kendine daha fazla yorgunluk yüklemeKizlar ya bide bisey dicem size. Ben simdi iliskimde eskisi kadar zevk almiyorum yani bu fiziksel degil. Tamamen psikolojik olarak. O zamanlar ne kadar mutluydum cocuktum resmen 17 yasimdaydim.. simdi ne bilim kendimi o kadar sartlamsimki yillarca ben kimseyle yakinlasmicam die simdi zevk alamiyorum resmen yani sanki esim hakkimda kotu dusuncek halbuki oyle bisey yok ama kendimi nasil sartladiysam..
Hani bu erkeklere mesafeli davranmaktan oluo galiba. Sanki ben zevk almamaliyim ben mutlulugu haketmiyorum gibi bi olaya döndü yani.. ne bilim garip