gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Onlarin prepektusu ne biliomusun canim köpek gibi davrancaksin. Asla fedakarlik iyilik yapmicaksin cozdum olayi. Bak turk kadinlarina hep tutumludur evine yuvasina sahip cikar ev kadinliginda ustune yoktur ama sonra ne olur sevgili esi gider suslu puslu beceriksiz aptal bi kadinla aldatr onu alir bide. Bunlara deger vermiceksin. Hissettigi anda bitio isimiz.bende benimkiyle tartstm sinirlerim tepemde.
Noldu da ya düğün üstü

Onlarin prepektusu ne biliomusun canim köpek gibi davrancaksin. Asla fedakarlik iyilik yapmicaksin cozdum olayi. Bak turk kadinlarina hep tutumludur evine yuvasina sahip cikar ev kadinliginda ustune yoktur ama sonra ne olur sevgili esi gider suslu puslu beceriksiz aptal bi kadinla aldatr onu alir bide. Bunlara deger vermiceksin. Hissettigi anda bitio isimiz.bende benimkiyle tartstm sinirlerim tepemde.
Cnm hayrolsun inş sakin ol aramızda tek sağlam sen varsın zaten

Abowww ne olmus benim kizcelerime böyle...
N Nelizz bak benim 4 ay once bir iliskim bitti xaten 4 5 ay gorustuk
Inan herseyde bir hayir var
Anlasamadigimiz durumlar vardi farkliydik. Ask ona gore boştu ama birkikte iyiydik.. devam ediyordu. Amaa
Hasta oldugum donem hic yanimda olmadi ben o an dedimki bu cocuk niye hayatımda
Yabanci biri gibi nasilsin doktor nededi vs sohnlbet bu
Inan bana uzun zaman snra tanistigim cok cok hosuuma giden icim ısınan biriydi
Baska sebeoten ayrilsak uzulurdum ( sanki 4 ayda vazgefcilmezim olmus gibi niye buyutiyosam) ama allah zor bi donem yasatti ve bisyleri gordum
Bu adama ömür emanet edilmemeli dedim ve butirdim hicte aglamadim uzulmedim..
Bu yuzden cok uzuulme derim
Tekrar baridadabilirsin nasip tabii ama o bi kenarda oturuo senin icin uzuluyrmu?? Bunu degerlendir kafanda
Uzulmuyorsa zaten bosver kardesim
Herseyin hayirlisi olsun hakkimizda insallah canim guzel seyler olsun bizim icin guzel
Seyler yasayalim

Sen niye tartistin canim

X