- Konu Sahibi Masalruya6
- #2.521
Dogru soyluyosun vallaHer sey beklenir onlardan cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dogru soyluyosun vallaHer sey beklenir onlardan cnm
Ben kullanmadım azalsın diye mi kullanmak istiyorsunKizlar akinti icin ilac kullanan fayda goren oldumu bildginiz iyi bi ilac varmi
Canım yüzdün yüzdüm kuyruğuna geldin sabret dua et bişey kalmadı herşeye bi çare var yüksek tutmaya çalış moralini :)Kizlar bende dua istiyorum cildircam artik dayanamiyorum ya Allahim ne yuksek lisansmis bitmio bitmio Allah bu hocalarin belasini versin hicmi acimaz insan ya birakcam birakamiyorum emeklerime acıyorum. Gercekten sabrim kalmadi artik ya. Resmen peygamber sabri istiolar benden.
Sabahtan beri bilgisayarin basinda yaziyorum yazik bana da ya. Yüksek lisansa ne heveslerle basladim akademisyen olcam die simdi bi kitap bile okuyasim yok soguttular beni. Su diplomayi bi alsam elime artik ya cildirmak uzereyim delircem artik kafayi yicem.Allah hepsnin belasini versin.
Birsey mi dediler yaa noldu ki düzeltmelerin vardı sanki senin sadeceKizlar bende dua istiyorum cildircam artik dayanamiyorum ya Allahim ne yuksek lisansmis bitmio bitmio Allah bu hocalarin belasini versin hicmi acimaz insan ya birakcam birakamiyorum emeklerime acıyorum. Gercekten sabrim kalmadi artik ya. Resmen peygamber sabri istiolar benden.
Sabahtan beri bilgisayarin basinda yaziyorum yazik bana da ya. Yüksek lisansa ne heveslerle basladim akademisyen olcam die simdi bi kitap bile okuyasim yok soguttular beni. Su diplomayi bi alsam elime artik ya cildirmak uzereyim delircem artik kafayi yicem.Allah hepsnin belasini versin.
Kiz durduk yere gozlerim doluyo psikopata bagladilar beni ya. Valla resmen yiprandim yaslandim. Dua et nolur sende banaCanım yüzdün yüzdüm kuyruğuna geldin sabret dua et bişey kalmadı herşeye bi çare var yüksek tutmaya çalış moralini :)
Hadi inş oyle olur cnm insana nasıl iyi bir rahatlama geliyo dimi biraz olsun kanama olacağına inanıncaKızlar bu arada ben daha işlem olmadım özelden bir kaç arkadaşa şuan ki görüntüsünü atmak için çekerken bi kanama oldu o kadar dar ki yani şuan diyorum işlem yaptırdıktan sonda kanamama gibi bi durum olmucak valla içime su serpildi resmen :))
Evet canim onlari yapiyorum da 4 gün sonraya tamamlamayi dusunuyorum kendimi sıkıp 3 günde 50 sayfa kadar yaptim baya.. psikoloji alt üst o kadar sacma sapan seylere düzeltme vermislerki anlatamam biri grafik mor olsun dio biri kirmizi ama o grafiklerden 20 tane var hepsiyle oynamam demek saatler demek ya aglicam yine bak sinirlerim cok bozuk.Birsey mi dediler yaa noldu ki düzeltmelerin vardı sanki senin sadece
Hahah bence de kuzum takma sen üstesinden gelceksin Allahın izniyle :))Kiz durduk yere gozlerim doluyo psikopata bagladilar beni ya. Valla resmen yiprandim yaslandim. Dua et nolur sende bana
Bu arada öbür konu yine karismis. Vercen böyle bos konusanlara benim tezi 2 saatlik uykuyla yasamaya caliscaklar en büyuk ceza nasil oluomus bakalim
Sabır cnm elden birsey gelmez işte Eziyet gibi oluyo sana evet ama inş tez zamanda artık KAbul ederler de daha da birsey çıkmazEvet canim onlari yapiyorum da 4 gün sonraya tamamlamayi dusunuyorum kendimi sıkıp 3 günde 50 sayfa kadar yaptim baya.. psikoloji alt üst o kadar sacma sapan seylere düzeltme vermislerki anlatamam biri grafik mor olsun dio biri kirmizi ama o grafiklerden 20 tane var hepsiyle oynamam demek saatler demek ya aglicam yine bak sinirlerim cok bozuk.
İnsallah canim insallah Allahim o diplomayi elime alsam hüngür hüngür aglicamSabır cnm elden birsey gelmez işte Eziyet gibi oluyo sana evet ama inş tez zamanda artık KAbul ederler de daha da birsey çıkmaz
O da olacak inş cnm bak sıra sıra her sey oluyo inş ben de o kanamayı bir göreyim oturur ağlarım diye düşünüyorum bugünİnsallah canim insallah Allahim o diplomayi elime alsam hüngür hüngür aglicam
Bende saskinim ya daha yazin diodumki yeterki kanamam olsun gerisi dert degil okul o bu. Simdi kanama oldu gecti unuttum bile saskinim yani hayat ne tuhaf ya. Nasil da degisiverio hersey birden.O da olacak inş cnm bak sıra sıra her sey oluyo inş ben de o kanamayı bir göreyim oturur ağlarım diye düşünüyorum bugün
Evet oyle insanın karşısına neler çıkacak bilemiyoruz her şeyin içinden Allah’ın yardımıyla güzel bir sekılde çıkarız inşBende saskinim ya daha yazin diodumki yeterki kanamam olsun gerisi dert degil okul o bu. Simdi kanama oldu gecti unuttum bile saskinim yani hayat ne tuhaf ya. Nasil da degisiverio hersey birden.
İnsallah kuzum benim insallah O yardim etsin bize birbirimizden baska kimsemiz yok ah sizi geecekte de taniyabileydim.Evet oyle insanın karşısına neler çıkacak bilemiyoruz her şeyin içinden Allah’ın yardımıyla güzel bir sekılde çıkarız inş
Ah keşke ne kdr cok isterdim anlatamamİnsallah kuzum benim insallah O yardim etsin bize birbirimizden baska kimsemiz yok ah sizi geecekte de taniyabileydim.