-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #2.481
Erkeklerin bide prespektusu olsa keske nasil kullanilcagini bilsekçok farklı
Onlar kullanmaya programlı her türlü kullanma manevi her anlamdaErkeklerin bide prespektusu olsa keske nasil kullanilcagini bilsek
26 yaşındayım ve hala anlamadım iki kişi tanıdım illallah ettirdilerErkeklerin bide prespektusu olsa keske nasil kullanilcagini bilsek
Ne sansisiz kizlar biz ya baskalarina sans yagiyo bize ce yapip kayboluyo resmenOnlar kullanmaya programlı her türlü kullanma manevi her anlamda
O iki kiside insanin omrunu yiyo deglmi bin kisiye bedel olyo26 yaşındayım ve hala anlamadım iki kişi tanıdım illallah ettirdiler
Hayatımı mahveden insanla keşke hiç karşılaşmasaydım diyorum keşke hayatıma almasaydım diyorum ama kader işte canım... güzel yazılmamış bu kısmı demek ki rabbim kurtarsın yine de hepimiziNe sansisiz kizlar biz ya baskalarina sans yagiyo bize ce yapip kayboluyo resmen
Ben de hep oyle diyorum ama bize de bu düşmüş işte napıcaksın cnm Allah inş bundan sonrayı güzel yazmıştır da hersey de kurtulmuşuzdurHayatımı mahveden insanla keşke hiç karşılaşmasaydım diyorum keşke hayatıma almasaydım diyorum ama kader işte canım... güzel yazılmamış bu kısmı demek ki rabbim kurtarsın yine de hepimizi
Amin allah bizi kurtarsin insallah allah kalbimize gore versin yaHayatımı mahveden insanla keşke hiç karşılaşmasaydım diyorum keşke hayatıma almasaydım diyorum ama kader işte canım... güzel yazılmamış bu kısmı demek ki rabbim kurtarsın yine de hepimizi
Bende hic iyi degilim beraber aglasalammiİnşallah canlar valla kabus sonrası psikolojik hiç iyi değilim yine
Ben duymadim canim hicKIzlar mustafa alihanoğlunu hiç duydunuz mu olumlu işlem veya olumsuz işlem ? Ben hiç bu durumu yaşadıktan sonra doktor kontrolüne gitmemiştim ona bi ctesi günü gitmeyi düşünüyorum ama sizin görüşlerinizi merak ettim belki duymussunuzdur
Ben duymadınKIzlar mustafa alihanoğlunu hiç duydunuz mu olumlu işlem veya olumsuz işlem ? Ben hiç bu durumu yaşadıktan sonra doktor kontrolüne gitmemiştim ona bi ctesi günü gitmeyi düşünüyorum ama sizin görüşlerinizi merak ettim belki duymussunuzdur
Ben de duymadımKIzlar mustafa alihanoğlunu hiç duydunuz mu olumlu işlem veya olumsuz işlem ? Ben hiç bu durumu yaşadıktan sonra doktor kontrolüne gitmemiştim ona bi ctesi günü gitmeyi düşünüyorum ama sizin görüşlerinizi merak ettim belki duymussunuzdur
Olur vallaBende hic iyi degilim beraber aglasalammi
ben de duymadım sizce kontrole başka doktora mı gitsem turgay hocaya mı
ben uzağım ya aynı gün dönemiyorum bir gece kalmam lazım gitme imkanım yok şimdilik gerçi daha çok var
Onlarin prepektusu ne biliomusun canim köpek gibi davrancaksin. Asla fedakarlik iyilik yapmicaksin cozdum olayi. Bak turk kadinlarina hep tutumludur evine yuvasina sahip cikar ev kadinliginda ustune yoktur ama sonra ne olur sevgili esi gider suslu puslu beceriksiz aptal bi kadinla aldatr onu alir bide. Bunlara deger vermiceksin. Hissettigi anda bitio isimiz.bende benimkiyle tartstm sinirlerim tepemde.Erkeklerin bide prespektusu olsa keske nasil kullanilcagini bilsek