- 14 Mayıs 2018
- 2.683
- 4.645
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #2.461
O yüzden elde var hissettirmeyeceğiz demek ki canım ama nedense biz ne kadar iyi yumuşak olursak elde var gidemez sanıyorlar yanılıyorlarHep yumusak olan alttan alan anlayis gosteren ben oldum benim ne hissettigim ne dusundgum hic kimsenin umrunda olmadi bi arkadasim bana dun dediki bunu diyen bi erkek biz erkekler once savas veririz bakarizki hersey yolunda bi sure sonra cabalamaya gerek duymayiz birazda aliskanlik alir yerini cok arnmakta istemeyiz aramkta istemeyiz cok cabalamayi sevmeyiz dedi icimden dedim allah cezanizi versin sizin kovalamktan yorulduysan kacmayi dene dedi ruh hastalari ya
Çentik kaideye varmayan doğuştan olan yırtıkla karışabilen bir şey de akıntı buna nasıl sebep olsun en başından olur olacaksa da çok saçma orası herkesin ıslak kaygan. O doktor bunu bahane etmiş benceYa bu arkadas ankarada birine yaptirmis tutmamis onun doktor akintindan dolayi centiklerin olusmus demis o yuzden tutmadigini soylemis sanirim eger oyle bisey varsa cok akinti sonrasindada centik olMasina sebep olur oraya zarar verir acaba ne bahane diycegini bilemedi onumu soyledi benimde akintim cok oluyo aklima takiliyo ya centik nasil oluyo onuda bilmiyorum
Cnm sen kan olduğuna emin misin Batikon da akıntıyı renklendiriyor cunkuben de sınanıyorum heralde kızlar bugün de kanlı akıntım olmuş acaba ped falan kullanmasam mı ne yapsam ya
Sen sormussan iyi o zaman kuzum ne biliyim surekli yeni seyler duyuyorum beynim mincik mincik olduBenim de akıntım cok olur ama hiç sanmıyorum oyle Birseye neden olacağını her kafadan ayrı bir ses çıkıyor bu ne yaaben Turgay beye özellikle sormuştum akıntının bir zararı olur mu diye hayır demişti
Ben elbise giydim canim cogunlukladışarı çıkarken nasıl giyindiniz nasıl yaptınız
Ben bol seyler yada elbise fln giymeye çalıştım ama ağı cok sıkmayan seyler de giyebilirsin pantolon olarak oraya baskı uygulamasın yeterdışarı çıkarken nasıl giyindiniz nasıl yaptınız
İnsanin sabri tasinca kosarak uzaklasiyo hakikaten aslinda hayatta herkese karsi cok yumusak olmamak lazim sanirimO yüzden elde var hissettirmeyeceğiz demek ki canım ama nedense biz ne kadar iyi yumuşak olursak elde var gidemez sanıyorlar yanılıyorlar
Bunu becerebilen varsa takdir ederim ben yapamadım şahsenO yüzden elde var hissettirmeyeceğiz demek ki canım ama nedense biz ne kadar iyi yumuşak olursak elde var gidemez sanıyorlar yanılıyorlar
Banada bahane yapmis gibi geldi ama aklimi karistirdi ya resmen sucu bizim ustumuze atiyolar bu ne yaÇentik kaideye varmayan doğuştan olan yırtıkla karışabilen bir şey de akıntı buna nasıl sebep olsun en başından olur olacaksa da çok saçma orası herkesin ıslak kaygan. O doktor bunu bahane etmiş bence
Halbuki ne kdr hayat memat meselesi olduğunu biliyorlar bu durumun. Yok yere bahane uydurduysa Allah nasıl biliyorsa öyle yapsınBanada bahane yapmis gibi geldi ama aklimi karistirdi ya resmen sucu bizim ustumuze atiyolar bu ne ya
Allah nasil biliyosa oyle yapsin ya doku derler ya baska bisey derler allah islah etsinHalbuki ne kdr hayat memat meselesi olduğunu biliyorlar bu durumun. Yok yere bahane uydurduysa Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın
Aynen öyle başarabilmek gerek tek taraflı çaba ile bir yere kadar gider çünkü ilişki adı üstünde iki kişilik durumİnsanin sabri tasinca kosarak uzaklasiyo hakikaten aslinda hayatta herkese karsi cok yumusak olmamak lazim sanirim
İlişkinin başından itibaren temkinli olabilsek olacak galibaBunu becerebilen varsa takdir ederim ben yapamadım şahsen
Aynen cnm onu başta yapıyorsan oluyo sonradan oluşmuyorİlişkinin başından itibaren temkinli olabilsek olacak galiba
Evet iliski iki kisilik yasanir tek kisi caba vericekse o insanin olMasininda bi anlami yokAynen öyle başarabilmek gerek tek taraflı çaba ile bir yere kadar gider çünkü ilişki adı üstünde iki kişilik durum
Bizi sevenlerede yuz versek deger versek onlarda bizi sevmeyenler gibi degiscekler hepsi birbirinin aynisi bizi sevenleri istemedigimiz icin degerliyiz bi istesek tamam desek onlardaki degerimizde su anki halmizi alir erkeklerdeki mantik hep ayni kopruyu gecene kadarkızlar bu erkeklerden neden vazgeçemiyoruz bizi sevenlerle değilde bizim sevdiklerimizde ısrarcı olduğumuz için mi anlamadım
çok farklıBizi sevenlerede yuz versek deger versek onlarda bizi sevmeyenler gibi degiscekler hepsi birbirinin aynisi bizi sevenleri istemedigimiz icin degerliyiz bi istesek tamam desek onlardaki degerimizde su anki halmizi alir erkeklerdeki mantik hep ayni kopruyu gecene kadar