- 14 Mayıs 2018
- 2.683
- 4.645
- Konu Sahibi Masalruya6
- #2.441
Sonunda bitti derken canım... üzme kendini Rabbim hayırlısını nasip etsin belki de bitmemiştir? Olamaz mıSonunda bitti bende bittim sonunda bitti kaldim yapa yalniz yine bana husran sarkisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonunda bitti derken canım... üzme kendini Rabbim hayırlısını nasip etsin belki de bitmemiştir? Olamaz mıSonunda bitti bende bittim sonunda bitti kaldim yapa yalniz yine bana husran sarkisi
Amin allah hayirlisini nasip etsin bitmis gibi gozukuyo gerci resmen bilmiyorum nefret ettim su erkek milletindenSonunda bitti derken canım... üzme kendini Rabbim hayırlısını nasip etsin belki de bitmemiştir? Olamaz mı
Kuzum gelcem biraz yoğunum en kısa zamanda geliyorum
kına kırmızı ya kına gecesiHakkaten nie kirmizi giyilirki kina gecesinde anlami ne?
Kuzum Benin de yavaştan ikisine de bakmam lazım ama kendimi veremiyorum hiç yaa aklımda da birsey yok zaten model vsKizlaarr ben cok sikildim tezden yaaa simdi imdat die bagircam hadi gelin az kaynatalim :) napiyosunuz bakem benim dugun de yaklasiyo gelinlik namina hala biseye karar veremedim makyaj fln hicbisey belli degil son dk kalcam mal gibi
Bide sizce bindalli hangi renk olmali ya durun resim atcam az konusun demin konusmussunuz yakalayamadim
Üzme kendini canım nasipse zaten olacak değilse de hayır vardır şimdi değilse de sonra anlarsın. O yüzden kendini rahatlatmaya çalış ben de kabus gördüm.. evlenmişim ilişki olmuş kanama da oluyo eşim ip ayıklıyo içinden saçma sapanAmin allah hayirlisini nasip etsin bitmis gibi gozukuyo gerci resmen bilmiyorum nefret ettim su erkek milletinden
Allah korusun cnmÜzme kendini canım nasipse zaten olacak değilse de hayır vardır şimdi değilse de sonra anlarsın. O yüzden kendini rahatlatmaya çalış ben de kabus gördüm.. evlenmişim ilişki olmuş kanama da oluyo eşim ip ayıklıyo içinden saçma sapan
İşlerine geldi mi sorun yok da en ufak işlerine gelmeyen birsry olunca canavara dönüşüyorlar hayırlısı olsun cnm belki dur bakalım yine konuşursunuzAmin allah hayirlisini nasip etsin bitmis gibi gozukuyo gerci resmen bilmiyorum nefret ettim su erkek milletinden
Allah korusun canım valla yıldımAllah korusun cnm
Bilmiyorum hayirlisi diyorum her serde bi hayir vardir diye avutuyorum kendimi baska bisey gelmiyo elimden allah hayra yorsun canim surekli dusunmekten normal boyle ruyalar gormenÜzme kendini canım nasipse zaten olacak değilse de hayır vardır şimdi değilse de sonra anlarsın. O yüzden kendini rahatlatmaya çalış ben de kabus gördüm.. evlenmişim ilişki olmuş kanama da oluyo eşim ip ayıklıyo içinden saçma sapan
Canlari nasil isterse oyle davraniyolad cok garip onlar isterse oluyo istemezsse olmuyo nefret ettim resmen herseyden insallah bakalim canimİşlerine geldi mi sorun yok da en ufak işlerine gelmeyen birsry olunca canavara dönüşüyorlar hayırlısı olsun cnm belki dur bakalım yine konuşursunuz
Öğrendiğim tek bir şey var eğer yumuşak olup ger defasında biz kurtarırsak ilişkiyi kendileri taşın altına koymuyor hiç bir şekilde ellerini. Bi yerden sonra yine bitiyor. Bir şey değiştiğinden değil. Her zaman güçlü durmamız gerek...İşlerine geldi mi sorun yok da en ufak işlerine gelmeyen birsry olunca canavara dönüşüyorlar hayırlısı olsun cnm belki dur bakalım yine konuşursunuz
Akıntı nasıl çentik yapsın ki canım :/Kizlar hic sey duydunuzmu akintimiz oluyo ya mesela akinti o bolgede centik olusmasina sebep oluyomu dunde buna kafayi taktim
Yok cnm akıntı nasıl oyle birsey yapsın ki ama aklına gelen her şeyi kontrole gittiğinde sor kafanın rahat etmesi önemli bir seyKizlar hic sey duydunuzmu akintimiz oluyo ya mesela akinti o bolgede centik olusmasina sebep oluyomu dunde buna kafayi taktim
Hep yumusak olan alttan alan anlayis gosteren ben oldum benim ne hissettigim ne dusundgum hic kimsenin umrunda olmadi bi arkadasim bana dun dediki bunu diyen bi erkek biz erkekler once savas veririz bakarizki hersey yolunda bi sure sonra cabalamaya gerek duymayiz birazda aliskanlik alir yerini cok arnmakta istemeyiz aramkta istemeyiz cok cabalamayi sevmeyiz dedi icimden dedim allah cezanizi versin sizin kovalamktan yorulduysan kacmayi dene dedi ruh hastalari yaÖğrendiğim tek bir şey var eğer yumuşak olup ger defasında biz kurtarırsak ilişkiyi kendileri taşın altına koymuyor hiç bir şekilde ellerini. Bi yerden sonra yine bitiyor. Bir şey değiştiğinden değil. Her zaman güçlü durmamız gerek...
Ya bu arkadas ankarada birine yaptirmis tutmamis onun doktor akintindan dolayi centiklerin olusmus demis o yuzden tutmadigini soylemis sanirim eger oyle bisey varsa cok akinti sonrasindada centik olMasina sebep olur oraya zarar verir acaba ne bahane diycegini bilemedi onumu soyledi benimde akintim cok oluyo aklima takiliyo ya centik nasil oluyo onuda bilmiyorumAkıntı nasıl çentik yapsın ki canım :/
Gidince sorcam hersey geliyo aklima surekli uretiyorumYok cnm akıntı nasıl oyle birsey yapsın ki ama aklına gelen her şeyi kontrole gittiğinde sor kafanın rahat etmesi önemli bir sey
Benim de akıntım cok olur ama hiç sanmıyorum oyle Birseye neden olacağını her kafadan ayrı bir ses çıkıyor bu ne yaa ben Turgay beye özellikle sormuştum akıntının bir zararı olur mu diye hayır demiştiYa bu arkadas ankarada birine yaptirmis tutmamis onun doktor akintindan dolayi centiklerin olusmus demis o yuzden tutmadigini soylemis sanirim eger oyle bisey varsa cok akinti sonrasindada centik olMasina sebep olur oraya zarar verir acaba ne bahane diycegini bilemedi onumu soyledi benimde akintim cok oluyo aklima takiliyo ya centik nasil oluyo onuda bilmiyorum
olmaz bence akıntı yumuşakKizlar hic sey duydunuzmu akintimiz oluyo ya mesela akinti o bolgede centik olusmasina sebep oluyomu dunde buna kafayi taktim