gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kizlaarr ben cok sikildim tezden yaaa simdi imdat die bagircam hadi gelin az kaynatalim :) napiyosunuz bakem benim dugun de yaklasiyo gelinlik namina hala biseye karar veremedim makyaj fln hicbisey belli degil son dk kalcam mal gibi :KK70:
Bide sizce bindalli hangi renk olmali ya durun resim atcam az konusun demin konusmussunuz yakalayamadim
Bordo/kırmızı bence :)

Hepsini alıp giyemiyo muyuz:KK8::rolleyes:
Screenshot_20190203-223423.png
Screenshot_20190203-223412.png
Screenshot_20190203-223434.png

Eklentiler

• Screenshot_20190203-223423.png
    958,6 KB · Görüntüleme: 20
Kizlaarr ben cok sikildim tezden yaaa simdi imdat die bagircam hadi gelin az kaynatalim :) napiyosunuz bakem benim dugun de yaklasiyo gelinlik namina hala biseye karar veremedim makyaj fln hicbisey belli degil son dk kalcam mal gibi :KK70:
Bide sizce bindalli hangi renk olmali ya durun resim atcam az konusun demin konusmussunuz yakalayamadim
bence kırmızı olsun gecenin anlam ve önemine uygun

Bidr gelinligin altina ne giymeli gerci gelinlik halimiz kalmadi artik nikahtan sonra olaylar gelisti ama olsun ilk gece ilk gecedir :KK8: jartiyer giyesim var da ilk gunden agir kacar bide dusuomus gelinligin altinda rahat olmuomus
Kuzum giysen ne olacak duşa girersin evde zaten bence :KK70:

Mantikli öyle yapcaz tabi sevgili esim yalniz birakirsa o zamana kadar:KK53:

Oncelille mir renj cok guzelmis:):)
Yakinlarda evlenen arkadasa sordum simdik:):):) eve gelince namaz su bu diyo sonra gelinligin arkasini acinca erkek musade ediyormus hazirlan diye (arkadas gelinlikle kilmis namazini ne namazi oldugunu blmuyorum ama)

Oncelille mir renj cok guzelmis:):)
Yakinlarda evlenen arkadasa sordum simdik:):):) eve gelince namaz su bu diyo sonra gelinligin arkasini acinca erkek musade ediyormus hazirlan diye (arkadas gelinlikle kilmis namazini ne namazi oldugunu blmuyorum ama)
Evet canim o gece erkekte bayanda abdes alip namaz kilarmis banada erkek arkadasim anlatmisti ayrintili biseyi var onun kafam su an cok dolu hatirlayamadim

X