gülkurusu koltuklara az bütçeyle değişim

konu içinde konunuza cevap vermek olacak ama konu sahibinin izniyle size cevap vermek istiyorum.sprey boya pahalıya gelir böyle büyük yüzeylerde.daha önce zigon boyamışlığım var ordan biliyorum.evet çok çabuk kuruyor hatasız oluyor ama yağlı boyayla halletmeniz mümkün yeterki sabırlı olun katlar arasında bekleyin.ben çocukların dolap ve şifoniyerini boyadım gerçekten güzel oldu.dekorasyona dair el emkleriniz konusunda yatak odalarını boyayan arkadaşlar var bi göz atın isterseniz.

buda benim boyadığım dolap
link vermeye çalıacağım bakalım olacakmı?

http://www.kadinlarkulubu.com/dekor...niz/527423-boyamada-bendendolap-yenileme.html

ben görmüş çok beğenmiştim .elinize sağlık valla çok güzel omuş.benimde bir orta sehbam var onu boyayabilirmiyim acaba ?ama ben sprey boya düşünüyorum çünkü o kadar bekleyecek ne sabrım var nede yağlıboya işlemini yapabileceğibir yer . o yüzden acaba sprey boyaların her rengi varmıdır?

geztapocum burdasın dimi...nasılsın...ya yorumunu okudum bişey soracam sana...kafama takıldı...gece ile gündüz bir alıştır çişe demişsin...nasıl olacak bu...gece sık sık uyandıracakmıyım... eğer geceyi de uyandırırsam sürekli uykusu bölünecek...nasıl olduğunu anlayamadım canım...geceleri bağlasam diye düşünüyordum..çünkü sabah kalktığında baya dolduruyor normalde çişini...eğer her sık sık uyandırırsam sabaha kadar defalarca kaldırmam lazım...nasıl yapayım canım bi akıl verirsen sevinirim...çocuk bölümünde pek rağbet olmuyor canım daha önce açmıştım bir iki cevap geldi okadar...o yüzden sizlere sordum canım..

canım sprey boyaların inanılmaz derecede renk çeşiti var...ben koltuk kollarımın ahşap kısımlarını krem rengine boyamıştım hatırlarsan...evet çok basit boyaması ve hemen kuruyor...fakat biraz pahalı canım...ben ince ince ahşap dört tane kola bir kutu sprey boya harcadım zar zor yetti....çok güzel oluyor ama eğer orta sehpan büyükse iki şişe alman lazım....fiyatıda ben aldığım zaman 9 liraydı....tabi markaya göre değişir...ne renk düşünüyorsun canım...

Sana sihirli bir formül vereyim mi :)

Kavanoz ! Boş kavanozları atma,onları çiş için kullan.
Gece uyandırıp yatakta ayağa kaldırırsın,çişini kavanoza yaptırırsın.
Böylece tuvalete git-gel çocuğun uykusu açılmaz.
Dışarı çıkarken de yanına kavanoz alırsın.

Ayrıca uyumaya yakın sıvı vermemek,yatakta çarşafın altına koruyucu kullanmak çözüm olabilirç.
Tabii çocuk 2 yaşını doldurmuşsa...

canım çocuklar iki yaşını doldurmadan kasları tam anlamıyla gelişmediği için tuvalet eğitimine hazır olmuyolar.sen yatağın altına alez koyacaksın arkadaşın dediği gibi kavanozla yaptırabilirsin.özellikle derin uykuya daldıktan bir saat sonra çişi gelir bide sabaha karşı ...yani bir kere gece bir kerede namaza kalktığında tutarsan yeter kanımca ..ama akşam yatmadan karpuz meyvesuyu yok alışana kadar..birkaçgün içinde alışır.gelelim sprey boyaya ben mobilyamın rengine yani açık cevize boyamayı düşünüyorum inşallah bulurum .orta sehbam dikdörtgen küçük ince ayaklı eski modalardan...

anladım canım teşekkür ederim...alıştırma külotlarından aldım üç tane bugün...allah izin verirse yarın sabah bezi çıkarıyorum..inşallah kolay bi dönem olur... yatarken bağlayacam sanırım canım herkes akrabalar annem kaynanam bağla dediler...bi deneyecem bakalım az ıslak olursa sabah kalktığında, ozaman geceleride bağlamam ama çok olursa bi süre devam edicem...ilk etaptan fazla yüklenmek istemedim paşacıma... bakalım artık nasıl olacak... bu arada sehpan ufak anladığım kadarıyla ayaklarıda inceymiş madem sen sprey boya al canım...hani kullanacağın alan çok geniş olsa yazık diyecem ama yağlı boyada semeriyle seksene varır hesabına dönecek...çünkü rulosu fırçası derken astarı yüzünden pahalı olur sana...küçük alanlara en güzel sprey boyadır.... dediğin renkte zaten çok çeşit var standart mobilya rengi olduğundan kolayca bulursun...ben tekzenden almıştım 8 veya 9 liraydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam...sanada bir şişe yeter gibi geldi madem küçükmüş... bi an önce boya baya merak ettim resim koyacaksın bak ona göre :) kolay gelsin canım...

canım çok tşkr ederim cevabın için hala boyanmadığı için araştırıyorum dediğin gibi yağlı boya ile boyasam basitleştirir çünki takım ağır hani klasik takımlar vardır ya kenarları oymalı falan öyle birşey yinede sağol baktım senin dolaba gerçekten çok şeker olmuş benim dolapta düz kapak olsa idi birde düşünüyorumki zımparalayıp eskitmemi kalsa arştırıyorum anlayacağın....

bak şöyle yapabilirsin ama masrafı ne kadar olur bilemiyorum canım. koltukların ahşap yerlerini beyaza ya da istediğin açık renge boyayabilirsin . sonrasında da yastıkların ve koltuğun minderinin çizgili olan bölümünü de çiçekli ya da ne bileyim istediğin desende alıp dikeblrsin. hem çok modern bi görünümde olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…