- Konu Sahibi _sekerpare_
-
zaten çizgili kılıflara sinir oluyorum yarama parmak basmışsınız.Ben olsam,çizgili yastıkların kılıfını değiştiririm.
Koltuktaki pembe kumaşa uygun,çiçekli bir kumaşla kaplatırım.İçinde yeşil yapraklar da olursa güzel olur.
Yuvarlak sehpa çıplakken güzelse o şekilde kullanırım.Uyumsuz bir modelse,ona da aynı kumaştan örtü diktiririm.
gazelcim nasılsın canım .ev işimiz şimdilik olmadı gibi bu evdeyiz bir süre daha ..ama benim moralimi düzeltecek fazla para harcamadan bişiyler yapmam lazım.gülkurusundan öyle bıktımki sana anlatamam.kolları boyamaya gelince ..Yapmasına yaparım ama o zaman da yemek odası mobilyasıyla uyumsuz olmazmı?mesela daha açık kahveye boyayabilirmiyim?O renge yakın boya varmıdır? ya da şöyle düşünüyorum oturma odamdaki takımı komple salona mı alsam?onlar kahve bej çünkü bu takımıda eskitip atarız .off kafam çok karışıkslm canım konu açmışsın iyi oldu :) görüşürüz burdan..özlemişim valla ya.. millet dağıldı gitti... gelelim koltuklara.. valla gülkurusuu zaten solgun bi renk olduğu için ikinci bir solgun renle kombine etme derim ben... mesela tatlı pembe tonları ile çok güzel bi uyuym sağlanır...çok zıt bi renk kullanırsan sırıtır bence canım...şimdi mesela koltukların krem rengi gibi beyaz gibi yada sade siyah ve kahve gibi tonlaarda olsa birçok rengi uydurabilirsin hemen hemen her renk yakışıyor...mesela benim krem rengi koltuklarıma diktiğim turkuaz yastıklar gibi...herkes çok beğenir....ama seninki ara renklerde olduğu için fazla zıttına kaçarsan renk cümbüşü çıkar ortaya canım...sana tavsiyem tatlı bi pembe tonlarında hafif çiçek desenli yada puantiyeli bi desenle güzel yastıklar dikebilirsin.... koltukların kollarını da boyamayı hiç düşündünmü...ben boyadım kendi kanepelerimin kollarını...önce siyahtı şimdi krem oldu çokda güzel oldu... sprey boya ile boyamıştım...inan pek farketmez gibi görünüyor ama bütün kanepenin havasını değiştirdi...tavsiye ederim canım...ev işiniz ne oldu buarada...?
canım beğendiğine sevindim bende çok seviyorum onları ...bu yukardaki gülkurusu olan koltuklar salonda şu an..bu arada ev fotolarına baktım da tekrar aşağılara yemek odanı eklemişsin ne muhteşem bir mobilya o yemek odası bayıldım!! rengi falan her şeyi harika. şimdi bu yukarıdaki koltuklar salonda mı oturma odasında mı peki?
gazelcim nasılsın canım .ev işimiz şimdilik olmadı gibi bu evdeyiz bir süre daha ..ama benim moralimi düzeltecek fazla para harcamadan bişiyler yapmam lazım.gülkurusundan öyle bıktımki sana anlatamam.kolları boyamaya gelince ..Yapmasına yaparım ama o zaman da yemek odası mobilyasıyla uyumsuz olmazmı?mesela daha açık kahveye boyayabilirmiyim?O renge yakın boya varmıdır? ya da şöyle düşünüyorum oturma odamdaki takımı komple salona mı alsam?onlar kahve bej çünkü bu takımıda eskitip atarız .off kafam çok karışıkişte böyle .banyoya bir paspas takımı alcam .salondaki fonlar yatk örtümün renginde onları yatak odasına alsam diyorum.benim evin fotolarına yeniden bakıp fikir verirsen sevinirim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?