- Konu Sahibi _sekerpare_
geztapo canım izin verirsen buraya yazmak istyrum ayrı konu açmak istemiyorm yardıma ihtiyacım var kızlar size güveniyorum benim büyük kızımın eski yatak odası takımını küçüğe kullanıyorum ama çok sıkıldım ceviz renginde eskitme modelinde gardolap masa karyola ve şifonyer şeklinde bir takım eşim araştırdı tanıdık mobilyacıdan ciddi bir rakam çıkıyor bende sprey boya ile boyamaya karar verdim inşlh benim yardım etmenizi istediğim konu karar veremiyorum krık beyaz mı beyazmı hangi renkde daha güzel olur halısı perdesi lambası nasıl birşey olsun bilmiyorum kızım 2 yaşında onunda seveceği renkli yakışan güzel şeyler olsun istiyorum değişik fikirlerinizi bekliyorum....
konu içinde konunuza cevap vermek olacak ama konu sahibinin izniyle size cevap vermek istiyorum.sprey boya pahalıya gelir böyle büyük yüzeylerde.daha önce zigon boyamışlığım var ordan biliyorum.evet çok çabuk kuruyor hatasız oluyor ama yağlı boyayla halletmeniz mümkün yeterki sabırlı olun katlar arasında bekleyin.ben çocukların dolap ve şifoniyerini boyadım gerçekten güzel oldu.dekorasyona dair el emkleriniz konusunda yatak odalarını boyayan arkadaşlar var bi göz atın isterseniz.
buda benim boyadığım dolap
link vermeye çalıacağım bakalım olacakmı?
http://www.kadinlarkulubu.com/dekor...niz/527423-boyamada-bendendolap-yenileme.html