- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
Merhaba arkadaşlar.En son kadınlarkulübü cuma zayıflama yarışması grubunda bulundum.59 kilolardan 52-53 kilo olup mezun oldum.Tarihini hatırlamıyorum ama 2 sene olmak üzere sanırım.
Boyum 1.54 ve yaşım 41. Şu an kilom 54.4 kg Tatilden geldik ve ben hala yemeye devam ediyorum.
Amacım sporu tekrar hayatıma sokmaya çalışmak.10 gündür devamlı uyuma modundaydım.İş bile yapmak istemiyordum.Önceki gün beyaz bir kağıda Spor için başlama zamanı yazdım.İkiye ayırdım.Bir tarafa spor yapmazsam hissettiklerimi, diğer tarafta spor yaparsam neler hissedeceğimi yazdım.Ertesi gün spora başladım.
Önceki gün 10 dakika eliptik bisiklet ve 2.5 dakika karın hareketleri yaptım.
Dün 15 dakika eliptik bisiklet, 20 dakika pilates lastiği ile kol, karın hareketleri,squat karma çalıştım.
Bugün spor yapmadım.Ev temizliği ve yemek sıcakta bana yetti.
Amacım kademeli giderek ve her gün spor zamanını artırarak vücudumu spora alıştırmak.Çünkü bir kereden yüklendiğimde kas ağrıları ve aşırı yüklenmek sporu bırakmama sebep oluyor.Ölçülerimi de yazıyorum ve her ay karşısına yeni ölçülerimi yazacağım. İnşallah istediğim ölçülere kavuşup, sıkılaşıp günlüğümü sadece yaptığım sporları yazarım.
15 HAZİRAN Yağ: 28.3 Su: 49.2 Kas: 34.3
Boyum 1.54 ve yaşım 41. Şu an kilom 54.4 kg Tatilden geldik ve ben hala yemeye devam ediyorum.
Amacım sporu tekrar hayatıma sokmaya çalışmak.10 gündür devamlı uyuma modundaydım.İş bile yapmak istemiyordum.Önceki gün beyaz bir kağıda Spor için başlama zamanı yazdım.İkiye ayırdım.Bir tarafa spor yapmazsam hissettiklerimi, diğer tarafta spor yaparsam neler hissedeceğimi yazdım.Ertesi gün spora başladım.
Önceki gün 10 dakika eliptik bisiklet ve 2.5 dakika karın hareketleri yaptım.
Dün 15 dakika eliptik bisiklet, 20 dakika pilates lastiği ile kol, karın hareketleri,squat karma çalıştım.
Bugün spor yapmadım.Ev temizliği ve yemek sıcakta bana yetti.
Amacım kademeli giderek ve her gün spor zamanını artırarak vücudumu spora alıştırmak.Çünkü bir kereden yüklendiğimde kas ağrıları ve aşırı yüklenmek sporu bırakmama sebep oluyor.Ölçülerimi de yazıyorum ve her ay karşısına yeni ölçülerimi yazacağım. İnşallah istediğim ölçülere kavuşup, sıkılaşıp günlüğümü sadece yaptığım sporları yazarım.
15 HAZİRAN Yağ: 28.3 Su: 49.2 Kas: 34.3
TARİH | KİLO | BEL | GÖBEK | G.ALTI | KALÇA | B.ÜSTÜ | KOL |
---|---|---|---|---|---|---|---|
13 EYLÜL | 54.4 | 69 | 88 | 90 | 98 | 55 | 29 |
15 HAZİRAN | 55.1 | 67 | 82 | 87 | 96 | 53 | 29 |
24 HAZİRAN | 53,5 | 66 | 81 | 87 | 94 | 53 | 28 |
1 TEMMUZ | 52.9 | 66 | 80 | 86 | 93 | 52 | 28 |
8TEMMUZ | 53.2 | ||||||
Son düzenleme: