Gülfuren ve adım adım incelme günlüğü

gulfuren

gülfuren
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2007
4.812
3.576
Merhaba arkadaşlar.En son kadınlarkulübü cuma zayıflama yarışması grubunda bulundum.59 kilolardan 52-53 kilo olup mezun oldum.Tarihini hatırlamıyorum ama 2 sene olmak üzere sanırım.

Boyum 1.54 ve yaşım 41. Şu an kilom 54.4 kg Tatilden geldik ve ben hala yemeye devam ediyorum.

Amacım sporu tekrar hayatıma sokmaya çalışmak.10 gündür devamlı uyuma modundaydım.İş bile yapmak istemiyordum.Önceki gün beyaz bir kağıda Spor için başlama zamanı yazdım.İkiye ayırdım.Bir tarafa spor yapmazsam hissettiklerimi, diğer tarafta spor yaparsam neler hissedeceğimi yazdım.Ertesi gün spora başladım.

Önceki gün 10 dakika eliptik bisiklet ve 2.5 dakika karın hareketleri yaptım.

Dün 15 dakika eliptik bisiklet, 20 dakika pilates lastiği ile kol, karın hareketleri,squat karma çalıştım.

Bugün spor yapmadım.Ev temizliği ve yemek sıcakta bana yetti.

Amacım kademeli giderek ve her gün spor zamanını artırarak vücudumu spora alıştırmak.Çünkü bir kereden yüklendiğimde kas ağrıları ve aşırı yüklenmek sporu bırakmama sebep oluyor.Ölçülerimi de yazıyorum ve her ay karşısına yeni ölçülerimi yazacağım. İnşallah istediğim ölçülere kavuşup, sıkılaşıp günlüğümü sadece yaptığım sporları yazarım.

15 HAZİRAN Yağ: 28.3 Su: 49.2 Kas: 34.3
TARİHKİLOBELGÖBEKG.ALTIKALÇAB.ÜSTÜKOL
13 EYLÜL54.4698890985529
15 HAZİRAN55.1678287965329
24 HAZİRAN53,5668187945328
1 TEMMUZ52.9668086935228
8TEMMUZ53.2

Son düzenleme:
Bugün çorba ile elimi yaktım.Acısı uzun zaman geçmedi.Hafiflediği zaman 8 dakika zumba, 7 dakika piloxing aşırı hareketliymiş,25 saniye plank,20 yanlara eğilme,20 kerede bacak hareketi, 5 dakika evde yoga.Hiç spor yapmamaktansa günü hareket yaparak kapattım.

Screenshot_20180708-000446_1.jpg

Hasta olduğum için ara verdim.Kaldığım yerden devam ediyorum.Şunu fark ettimki,incelmeye değil kalınlaştığıma odaklanmaya başlamışım. Kilo veriyorum yerine kilo alıyorum,kilo aldım düçüncelerine odaklanmaya başladığım için kilo aldım ve kalınlaştım

Şu andan itibaren, fazla yağlarım hızla vücudumu sağlıklı bir şekilde terk ediyor.Kas oranım artıyor ve inceliyorum.Yediğim besinler bana sadece enerji ve sağlık veriyor.

Screenshot_20180722-012753_1.jpg

Bu hafta kilo almıştım.55.7 kg yu gördüm.Bugün eksi 600 ile yola devam.Havuz ve aquparka ailece üyelik yaptırdık.Baya merdiven çıktım.Bol bol yüzdüm.Bugünkü sporum bunlardı.

Bu sabah 54.5 ile yola devam ediyorum.Yağ oranım 28.2 kas oranım 54.4 Yeni bir çalışmaya başladım.Bu arada yüzmeye devam ediyorum.

Bugün keyifsiz uyandım.Enerjim çok düşüktü.Sadece simit bölgesi için 50 tane hareket yaptım.Kilom yine 54.4 oldu şükür.Havuzda çok işe yaradı.Özellikle yazmayı bırakmıyorum.En kısa zamanda spor düzenimi oturtacağım inşallah.

Bugün keyifsiz uyandım.Enerjim çok düşüktü.Sadece simit bölgesi için 50 tane hareket yaptım.Kilom yine 54.4 oldu şükür.Havuzda çok işe yaradı.Özellikle yazmayı bırakmıyorum.En kısa zamanda spor düzenimi oturtacağım inşallah.
ben havuzu bıraktım gitmiyorum hiç hala 59 kiloyum ... :/ dolgun olmayı seviyorum zayıf olmak istemiyorum ama göbek görmek istemiyorum ya...:KK43:(

ben havuzu bıraktım gitmiyorum hiç hala 59 kiloyum ... :/ dolgun olmayı seviyorum zayıf olmak istemiyorum ama göbek görmek istemiyorum ya...:KK43:(
Göbek hareketleri yapabilirsin.Bayram için ara verdik yarın havuz günü ama istedim vücuda ulaşacağım inşallah.

Göbek hareketleri yapabilirsin.Bayram için ara verdik yarın havuz günü ama istedim vücuda ulaşacağım inşallah.
senin topiği gördüğümden beri bende başladım bir gün ara verdim sadece bugün pilates bandı ve topuyla göbek ve cardio egzersizleri yaptım 1 saat toplamda kahve yaptım şimdi bir de sabah sıkılaştırıcı inceltici krem aldım onu süründüm.Adamla ayrıldık dönünce beni tanıyamasın istiyorum :))))

link verebiliyor muyuz bilmiyorum ama bunu yaptım bugün
ama nedense ben spor yapınca karnım şişiyor ya da göbeğim anlamadım sende oluyor mu?

senin topiği gördüğümden beri bende başladım bir gün ara verdim sadece bugün pilates bandı ve topuyla göbek ve cardio egzersizleri yaptım 1 saat toplamda kahve yaptım şimdi bir de sabah sıkılaştırıcı inceltici krem aldım onu süründüm.Adamla ayrıldık dönünce beni tanıyamasın istiyorum :))))
Günlüğüme hoş geldin.:KK200:Spor yapmana sebep olduysam ne mutlu bana.Başkalarının ne düşündüğü önemli değil, kendin için sporunu yapmalısın.Gerekeni yapınca zaten herkes dönüp dönüp sana bakacak merak etme.:KK76: Hakkında hayırlısı olsun.
link verebiliyor muyuz bilmiyorum ama bunu yaptım bugün
ama nedense ben spor yapınca karnım şişiyor ya da göbeğim anlamadım sende oluyor mu?

Günlüğüme hoş geldin.:KK200:Bravo.Bir zamanlar bu videoyu denemiştim.Devam etmelisin.Karnım şişmiyor hava mı yutuyorsun acaba?

Buralardan uzaklaşmıştım ama geri döndüm.Arkadaşımıda sporu başlattım.P90x3 yapmaya başladık.Öncesinde 3 dakika eliptik yaptım.Afımsayar saatim var ve 7000 adım hedefim.Bugün ilk günümüzdü.Ben 56.5 kilo ile başladım.Yediklerimede dikkat etmeye başladım.Diyet yapmıyorum ama sağlıklı besleniyorum.Troit ilacımda da değişiklik yaptım.Bu hafta tahlile gitmem lazım.

Günlüğüme hoş geldin.:KK200:Spor yapmana sebep olduysam ne mutlu bana.Başkalarının ne düşündüğü önemli değil, kendin için sporunu yapmalısın.Gerekeni yapınca zaten herkes dönüp dönüp sana bakacak merak etme.:KK76: Hakkında hayırlısı olsun.

Günlüğüme hoş geldin.:KK200:Bravo.Bir zamanlar bu videoyu denemiştim.Devam etmelisin.Karnım şişmiyor hava mı yutuyorsun acaba?
Nicke dikkat etmedim.Aynı kişiye ayrı ayrı mesaj yazmışım.:KK48:

olabilie bilemedimm diyete devam yatmadan yoğurt iişine girdim:)
Sen bilirsin ama beslenmene biraz hareket edersen amacına çabuk ulaşırsın canım.Bugün sırada yoga bardı ve kendime çok güldüm.Kızlar nasıl elastik bacaklarını dümdüz uzatıyorlar ama benim bacak kıvrık.:KK70:

X