Poğaçalar Gül Pogca-Resimli

veletlerim az önce resimleri gördü:)) incim şimdi mutfağa gidiyorum malum tarifini deniyeceğim neticeyi iletirim :)

çok güzel oldu valla ,yalayıp yutular bilee :)
tarif için teşekkürlerrrr

harika görünüyo görüntüsü kada tadininda güzel olduguna eminim ellerine saglik, bi geldigimizde yaparsin tadinada bakmis olurum yerimseniben

harika görünüyo görüntüsü kada tadininda güzel olduguna eminim ellerine saglik, bi geldigimizde yaparsin tadinada bakmis olurum yerimseniben

yengosum sana hic denk gelmedimi yoksa:uhm:
yapmammi hic siz gelin yeterki misafir ol gel bana börekler acayim SANA lülülülülülü
SENIN SEKERPAREN VE TULÖUMBANIN YANINDA BUNLAR HIC KALIR YANI BENIM YAPTIKLARIMa.s.

Ben bunun tatlisini yapiyorum.Ama pogacayi böyle yapmakta cok
hos olmus.Aklimda bulunsun.Tesekkürler canim.

bunun ortasına ceviz koyarak şerbetleyerek yapıyoruz o da harika oluyor denemenizi tavsiye ederim kızlarr hem göze hem kulağa... bunu da en kısa zamanda denicem

bunun ortasına ceviz koyarak şerbetleyerek yapıyoruz o da harika oluyor denemenizi tavsiye ederim kızlarr hem göze hem kulağa... bunu da en kısa zamanda denicem

mutlaka dene canim evvet burdada var gül tatlisi ve kizkardesimi istemeye geldiklerinde gecen ay yapmisdik yalniz biz sekerpare harciyla yaptik irmigi pek sevmedigimiz icin oda harika oldu gercekden bayramda falan süper fikir bence

yengosum sana hic denk gelmedimi yoksa:uhm:
yapmammi hic siz gelin yeterki misafir ol gel bana börekler acayim SANA lülülülülülü
SENIN SEKERPAREN VE TULÖUMBANIN YANINDA BUNLAR HIC KALIR YANI BENIM YAPTIKLARIMa.s.

kiz o ne demekmis öle hic kalirmis:mymeka:
öyle seymi olur her elden cikan emegin tadi bir ayri olur yerimseniben
su görüntüye bak gel beni ye diyorcokacimcoook
yemeden önce görselligiyle doyuracak zatencokacimcoook
opuyorumnanaktanellerine kollarina saglik canimopuyorumnanaktan​

:kedi::kedi:
ahanda ensemede yedim bir saplak:1shok:
hakklisin yengosum cok cok tsk ederimopuyorumnanaktan
söz sana yapip yediricemŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…