Poğaçalar Gül Pogca-Resimli

canım... süper görünüyor .... bende yapacağım.... şöyle özel bir günde....
acaba ilk denememde başarabilirmiyim sence...????

canım... süper görünüyor .... bende yapacağım.... şöyle özel bir günde....
acaba ilk denememde başarabilirmiyim sence...????

tatlim sendeki el becerisi ve marifet bende olsa neler yapardim neler becerirsin emin ol ve yaparsan ltfen paylasirmisin benimle ?
benim ilki hatta daha güzel olmusdu görüntü acisindan bunlar aceleye geldi malesef canim
simdiden kolay gelsin sana canima.s.

iltifatların için çok teşekkür edrim tatlım benim.. çok naziksin...
mutlaka seninle paylaşacağım...:1hug:

rejimde ilk haftam kokusu burnuma geldi yani çok severim ağızda dağılan kurabiyeyi oyüzden kilo aldım ya neyse çoooooook güzel olmuş ellerine sağlık yiyenede afiyet bal şeker olsun löp löp et olsun

çok guzel ya..............ben bunun cevızlı şerbetlı yaparım peynırlıde oluyomuş demek .denıcem sağol...........

rejimde ilk haftam kokusu burnuma geldi yani çok severim ağızda dağılan kurabiyeyi oyüzden kilo aldım ya neyse çoooooook güzel olmuş ellerine sağlık yiyenede afiyet bal şeker olsun löp löp et olsun

canim ya kiyamam ama azimliymissin masallah ah bende SIKA bilsem biraza.s.

tadı da şekli gibi güzeldir eminim. harika görünüyorlar ellerine sağlık canım.hemen yazdım bunuda bir kenara.

canim herkezin damak zevki bir olmaya bilir biraz kuru bi poca ama biz seviyoruz hatta bu sefer 2gün sonra tekrar firina koydum isitdik daha yumusak olmus kizkardesim cok begendi
ama denemeni tavsiye ederim canima.s.

bende gül tatlısı biliyorum aynı bu şekilde içine kırmızı gıda boyası katıyorum aynı gül oluyor arkadaşlar börek de güzel görünüyor ellerine sağlık arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…