Poğaçalar Gül Pogca-Resimli

canım yarın misafirlerime yapacak değişik tarifler arıyordum dikkatimi çekti sabah ilk işim bunu yapmak inşallah seninki gibi güzel olur........kaydirigubbakcemile5

görüntü mükemmel ama tuzsuz oldu yaa...tuz atmayı unuttum.....çok canım sıkıldı ...inşalah beğenirlermafoldumben ......

bayıldım vallahi çok iştah açıcı görünüyorlar.. ellerine emeğine sağlık..

gül şeklini kurabiye ve şerbetli tatlılarımda içine ceviz veya hamurun bi kısmını kakolu yapıp ortasına koyuyordum..
ama hiç tuzluluarda denememiştim. iyi fikir..:lepi:

yaptım ben fırındalar pişsin resmini koyarım şekil olarak güzel görünüyolar inş tadınıda tuturmuşumdur

canım yaptım çok güzel oldular tarif defterimde yerini aldı,sadece tuzsuzdu ama 1dahakine tuzlu yapcam,resmini koyayım dedim nedense hep büyük çıkıyor:))

Son düzenleme:
incitanem canım misafirlerim çoooook beğendi teşekkür ederim bu güzel tarifin için ama bi dahakine tuzu unutmayacağım......................kaydirigubbakcemile5

ben bugünde yaptım tuzda ilave ettim çok güzel oldu annemde sirke koysaydın dedi gevrek olurdu dedi,1dahakine onuda dener sonucunu sölerimhihoyyyt

bayıldım vallahi çok iştah açıcı görünüyorlar.. ellerine emeğine sağlık..

gül şeklini kurabiye ve şerbetli tatlılarımda içine ceviz veya hamurun bi kısmını kakolu yapıp ortasına koyuyordum..
ama hiç tuzluluarda denememiştim. iyi fikir..:lepi:

opuyorumnanaktanbegendiysen ne mutlu bana canim evvet tatlidada güzel oluyo tuzludada tavsiye ederimopuyorumnanaktan

canım yaptım çok güzel oldular tarif defterimde yerini aldı,sadece tuzsuzdu ama 1dahakine tuzlu yapcam,resmini koyayım dedim nedense hep büyük çıkıyor:))

ben resmini görmüsdüm benimkilerden daha güzeldi sekil olarak simdi dogruya dogru
ellerine emegine saglik canim benim:nazar:
opuyorumnanaktanbegendiysende ne mutlu banaopuyorumnanaktan
:kedi:büyükde olsa farketmez sen resmini yinede paylas canim benim:kedi:
yerimsenibengözümüz gönlümüz acilsinyerimseniben

incitanem canım misafirlerim çoooook beğendi teşekkür ederim bu güzel tarifin için ama bi dahakine tuzu unutmayacağım......................kaydirigubbakcemile5

opuyorumnanaktantuzlu tuzsuz begendiyseler ne mutlu bana canim benimopuyorumnanaktan
:nazar:seninde ellerine saglik:nazar:
:kedi:tarifimi begenip yapmis olmaniz beni cok mutlu etti saolun:kedi:

ben bugünde yaptım tuzda ilave ettim çok güzel oldu annemde sirke koysaydın dedi gevrek olurdu dedi,1dahakine onuda dener sonucunu sölerimhihoyyyt

zemuszemusoh oh ellerine saglik tatlim benimzemuszemus
CADIARZUsirkeliyide deneyine mutlaka yaz tatlimCADIARZU
zemuszemuscok cok tsklerrrrrrrrrrrrrrzemuszemus

X