- 9 Ekim 2012
- 2.729
- 143
- 373
Teşekkür ederim :)
Mutlaka deneyin. Becerirsiniz eminim sonra da müptelası olursunuz :)![]()
Eminim çok lezzetlidir değişik bir tarif kendi adıma teşekkür ederim böyle bir tarif paylaştığınız için.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim :)
Mutlaka deneyin. Becerirsiniz eminim sonra da müptelası olursunuz :)![]()
Ellerinize sağlıkyarışmada başarılar dilerim
![]()
ema supersin...masallah sana ne kadar guzel bi sofra.adinada yakismis.....
arkadaşım sofran harikaBitanesin sen canımmmmmm![]()
arkadaşım sofran harikaeminim yemeklerinin
tadıda süperdir
inş birinci olursun .........
ama
burda birinci olmasan da sen benim için birincisin unutma![]()
offfff
güzel maalatymin lezzetli yemegiiii
elinize sağlık cok güzel görünüyor
bir malatyali olarak sizi Tebrik ediyorum çünkü gerçekten süperCanım dostum bu sözün herşeye değer inan ki :)
Birinci olmuş kadar oldum ve çok sevindim seni çok seviyorum melekim
Çok güzel bir yemek gerçekten beğenmenize sevindim :)
Çok teşekkür ederim![]()
oyyy nasil veriliyor banada soyliyin lutfen beyen duymesine bastim ama oy baska mi anlamadim bana da soyliyin oy veriyim arkadasimizabir malatyali olarak sizi Tebrik ediyorum çünkü gerçekten süper
hamaratliginiz belli oluyor yani![]()
bir malatyali olarak sizi Tebrik ediyorum çünkü gerçekten süper
hamaratliginiz belli oluyor yani![]()
oyyy nasil veriliyor banada soyliyin lutfen beyen duymesine bastim ama oy baska mi anlamadim bana da soyliyin oy veriyim arkadasimiza![]()
melekim canim oy nasil veriliyor?![]()
oyyy nasil veriliyor banada soyliyin lutfen beyen duymesine bastim ama oy baska mi anlamadim bana da soyliyin oy veriyim arkadasimiza![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/631780-ramazan-masasi-ozel-yarismasi.html
Verdiğim linke tıklayarak sayfanın üst kısmında açılan ankette oylamanızı yapabilirsiniz![]()
oyladim gitti![]()
verdim onayimi size cok guzel hepsi elinize saglik gercekten onaylamaya deyer:129::129::129::129::129::129::129::129:http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/631780-ramazan-masasi-ozel-yarismasi.html
Verdiğim linke tıklayarak sayfanın üst kısmında açılan ankette oylamanızı yapabilirsiniz![]()
verdim onayimi size cok guzel hepsi elinize saglik gercekten onaylamaya deyer:129::129::129::129::129::129::129::129:
yeni gördüm canım mesajını ama vermişsin oyunu sanırım ..melekim canim oy nasil veriliyor?![]()