• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif "Gül"Masası :) Analı Kızlı Köfte & Yelkenli Salata Sponsor ELOSSA'M

Yöresel Yemekler
Hemen kış gelsin o zaman :)
Senin mutfağını keşfetmeden önce yemek yapmak işkenceydi benim için şimdi ise büyük bir zevk.
İyi ki seni de mutfağını da tanıdım :16:

kış gelsin eveeettt,belki 3 kişi geliriz Allah büyük:))
canım benim azıcık bile payım oldu ise ne mutlu bana,bende seni bu sayede tanıdım ve çoook şanslıyım dostum:16:

kış gelsin eveeettt,belki 3 kişi geliriz Allah büyük:))
canım benim azıcık bile payım oldu ise ne mutlu bana,bende seni bu sayede tanıdım ve çoook şanslıyım dostum:16:

3 kişi kabul etmem dört kişi bekliyorum sizi:) inşallah.
Çok payın oldu emin ol dostum :16:

eksiğin değil fazlan var canım ellerine sağlık, çok güzel bir sofra olmuş:16:

Ellerine sağlık canımmm muhteşem gözüküyolar keşke iftardan sonra baksaydım hepsinden canım istedi resmen yutkundum:1::1::1:

KK ya üye olduktan sonra mutfak aşkım arttı :) 2 yıllık evliyim ama ilk günler pilav makarna omlet vs yiyerek geçti eşimin günleri :)
Elossanın mutfağını keşfettim ve elossa sevdirdi mutfağı sağolsun.

Benim icin de yemek yapmak isgence olmamasi icin Ellosanin sana yaptigindan aynisini istiyorum :P

Elossanin mutfagini hangi konuda bulabirimim, yardimci olursaniz sevinirim :)) belki benim de mutfak askim artar :/

KK ya üye olduktan sonra mutfak aşkım arttı :) 2 yıllık evliyim ama ilk günler pilav makarna omlet vs yiyerek geçti eşimin günleri :)
Elossanın mutfağını keşfettim ve elossa sevdirdi mutfağı sağolsun.

Benim icin de yemek yapmak isgence olmamasi icin Ellosanin sana yaptigindan aynisini istiyorum :P

Elossanin mutfagini hangi konuda bulabirimim, yardimci olursaniz sevinirim :)) belki benim de mutfak askim artar :/

Seve seve yardımcı olurum tabii ne demek.
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/563144-elossanin-mutfagi9829.html
Linke tıklayın.
Kesinlikle mutfağa aşık olacaksınız :)

Ellerinize,emeklerinize sağlık :16: Herşey nefis görünüyor gerçektende :56: Sofrada Gül Tatlısı gördüm sanırım..Tatlılar kategorisinde Gül Tatlısı ile yarışmaya katılıp birinci olmuştum :21: Başarılar diliyorum sizede,şansınız bol olsun..Ramazanınız bereketli olsun :29:

Ellerinize,emeklerinize sağlık :16: Herşey nefis görünüyor gerçektende :56: Sofrada Gül Tatlısı gördüm sanırım..Tatlılar kategorisinde Gül Tatlısı ile yarışmaya katılıp birinci olmuştum :21: Başarılar diliyorum sizede,şansınız bol olsun..Ramazanınız bereketli olsun :29:

Teşekkür ederim.Evet masada ki gül tatlısı bana da şans getirsin bu tatlı o zaman :)
Çok tebrik ediyorum sizi 1.olmak güzel bir duygudur eminim :16::16:

offf çok güzel görünüyor sofranız:nazar: ellerinize sağlıkk

Back
X