- 10 Haziran 2016
- 660
- 167
- 26
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
Arkadaşlar merhaba beni hatırlarsınız belki 1 temmuzda babamı kaybetmiştim, sonrasında covid geçirmiştim şimdi de başka sağlık sorunlarım oluştu kistim varmış 6 cm kadar sol yumurtalıkta, ilaç kullanıyorum sürekli kanamam var ama bu da bişey değil 15-16 ağustostan beri sırtımda çıkmaya başlayan sonrasında vücuduma yayılan bir sürü döküntüm oluştu doktora gittim 2 krem 1 iğne verdi rosacea yani gül hastalığı dedi stres sıkıntıda çıkıyormuş ama asla geçmiyor benimki 4 tüp krem bitirdim yok geçiyor tekrar çıkıyor çevrenizde bunu yaşayan var mı nası geçmiş yani çok rahatsızım bu yüzden lazere gidemiyorum egzama diye geçiyor bu yüzden cildim hassas lazerde de çok canım yanıyor bunu nası aşacağımı bilmiyorum 2. Defa doktora da gittim biyopsi aldılar bir döküntümden henüz sonucu çıkmadı karışım vazelinli basit bir ilaç verdi ben de hemşireyim düzenli de kullandım ama yok arkadaşlar konazol şampuan verdi 3 kutu bitirdim yok aşamıyorum bunu ve çok rahatsızım ara ara yüzüme de vuruyor napıcam bilmiyorum...