• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon gül abbasoğluna iğneli epilasyon yaptıranlar

bir de göğüs ucu yazmışsın ve arası ora için ne yapmayı düşünüyosun orda sert tüylerin olabilir ama kenarlarında da ince tüyler varsa lazerde kalınlar biter veya incelir ama bi bakarsın yanlardaki inceler belirginleşmiş yani düzgün bi yer bulursan o kısımlara da iğneli yaptırabilirsin lazeri heryeri siyah ve kalın olan yerlere yaptırmak daha mantıklı siyahların çevresinde inceler olabiliyo veya aralarda inceler olabiliyo benim çenem öyle mesela 3 tane siyah varsa 20 tane ince var siyahlar da aralara serpiştirilmiş böyle bölgelerde lazer daha kötü hale getiriyo dikkatli olmak lazım

ordaki sert kıllara da etkisi olur mu yani iğnelinin o yüzden dedim. Oraları lazere bulaştırmadan iğneli daha iyi olur diyosun yani toptan?

iğneli sadece ince kıllara uygulanmıyor sert kıllarada yapılıyor eskiden annelerimiz tüm kıllarını iğneliyle bitiriyordu o zaman lazer yoktu.gögüse ve arasına hiç lazer bulaştırma derim yinede iğneli epilasyon uzmanına sor istersen daha iyi bilgi alabilirsin en doğrusu bu.

İğneli de her yere güven olmuyor Gül Abbasoğlu'nu biiyorum bir tek forumdan onla bir irtibata geçicem sanırım bu bölgeler için onun dışında bacak, koltuk altı ve genital lazere gidicem büyük ihtimal. teşekkürler kızlar verdiğiniz bilgiler için.a.s.

canım ben gögüs ucu için lazere gıtmıstım inceldıgı seyreltıyo fılan ama bırakmak zorunda kaldım hepsı tekrar gerı geldı şimdi bkaıyorum aralrında ince gözukmeyen tuylerde var tekrar başlasam onlarda kalınlaşıcak o yuzden iğnelıye gıdıcem korkmamam ragmen. göbek içinde ıpl lazere başlamıstım kesinlikle hiç bır faydası yok o kısmımıda iğnelı yapıcam bende ii bır uzman arıyorum,benımde aklımda gul hanım var bırde melek hanım var genıtal içinde kesınlıkle lazer ama ıpl değil alexraydant ve guzellık salonlarında fılanda yaptırma lazerını ya sadece lazer merkezı olsun yada hastane

canım ben gögüs ucu için lazere gıtmıstım inceldıgı seyreltıyo fılan ama bırakmak zorunda kaldım hepsı tekrar gerı geldı şimdi bkaıyorum aralrında ince gözukmeyen tuylerde var tekrar başlasam onlarda kalınlaşıcak o yuzden iğnelıye gıdıcem korkmamam ragmen. göbek içinde ıpl lazere başlamıstım kesinlikle hiç bır faydası yok o kısmımıda iğnelı yapıcam bende ii bır uzman arıyorum,benımde aklımda gul hanım var bırde melek hanım var genıtal içinde kesınlıkle lazer ama ıpl değil alexraydant ve guzellık salonlarında fılanda yaptırma lazerını ya sadece lazer merkezı olsun yada hastane

Lazeri zaten hastanede yaptırıcam canım güzellik merkezinde yaptırmam neler duydum okudum bu konuda.Karar verdim önümüzdeki ay lazere başlıcam koltuk altı, bacak, genital ve kolumun yarısına lazer epilasyon yaptırıcam. onun dışında bıyık, göğüs ucu ve arası bir de komple karın ve bel de iğneli yaptırıcam. Ben Merter'de oturuyorum bir de Gül Hanım baya bir uzak bana ama artık bakıcaz bir çaresine.bilmiyorumkismile

bana gore yakın sayılırsın canım merterden bınersın metrobuse gıdersın tek vesaıtte ben ıkıtellıdeyım cok uzak cok

kızlar ben de yarın için randevu aldım gül hanımdan, forumda çok methedildi sizlere güvenip gidiyorum. ben de karın ve bel bölgesi, memnun kalırsam da yüzüm için düşünüyorum. ben de taa bahçelievlerden gidicem göztepeye, umarım memnun kalırım:(

kızlar ben de yarın için randevu aldım gül hanımdan, forumda çok methedildi sizlere güvenip gidiyorum. ben de karın ve bel bölgesi, memnun kalırsam da yüzüm için düşünüyorum. ben de taa bahçelievlerden gidicem göztepeye, umarım memnun kalırım:(

İnşallah memnun kalırsın canım ben de bu bölgeler için istiyorum özellikle gelişmelerden haberdar et bizi.a.s.Bir de bişi sorcam metrobüsle söğütlüçeşmeye kadar gitsem ordan nasıl gidebilirim Gül hanımın yerine?bilmiyorumkismile

İnş canım mutlaka gelişmeleri yazarım, ben kadıköy üstünden gitmeyi düşünüyorum:) ama emin olmamakla birlikte söğütlüçeşmeden 17 numara geçiyor, göztepede inip yürümen lazım biraz.

İnş canım mutlaka gelişmeleri yazarım, ben kadıköy üstünden gitmeyi düşünüyorum:) ama emin olmamakla birlikte söğütlüçeşmeden 17 numara geçiyor, göztepede inip yürümen lazım biraz.

çok sağol tatlım ben de gidersem öyle gidicem merterden binerim metrobüse söğütlüçeşmeden de artık otobüsle giderim.kaydirigubbakcemile2

sögutluçeşme zaten son durak degılmı kızlar ordan yuruyerekte gecılebılıyor dıye bılıyorum almor ve tucii ben daha başlamdım sızler madem başlıcaksınız banada bılgı verırsınız

sögutluçeşme zaten son durak degılmı kızlar ordan yuruyerekte gecılebılıyor dıye bılıyorum almor ve tucii ben daha başlamdım sızler madem başlıcaksınız banada bılgı verırsınız

Ben küçük bir ameliyat geçirdim canım bir kaç başlayamayacağım malesef ama kararlıyım başlıcam kesin. Söğütlüçeşmeden yürünerek gidilebiliyorsa daha iyi tabi Tucii'den bilgileri alırız o randevu filan da almıştı sanırsam.kaydirigubbakcemile2

söğütlüçeşmeden yürüyerek zor gidilir. yukarı doğru stadın ordaki durağa giderek otobüsle gidilebilir yada dolmuşla oranın önüne direk gidilebilir.otobüs parkın aşağısında bırakıyo

vapurla gidilirse yine dolmuşla gidilebilir yada otobüs.

kızlar eve anca gelebildim, öncelikle böyle bir yol yok :D gül hanım ilker yavrutürk ün merkezinde çalışıyormuş ben internette bulduğum başka bir adrese gittim önce aman siz de yanlış gitmeyin. neyse gül hanım gerçekten çok güler yüzlü pozitif bir bayan, yukarı bir odaya çıktık deneme seansı için gitmiştim zaten, çene bölgesi için yaptırmak istediğimi söyleyince incelemek istedi, işte bu noktada biraz moralim bozuldu çünkü çenemdeki tüylerin görülebildiğini ama köklerinin çok küçük ve görünmez olduğunu söyledi gül hanım, aslında bu noktada takdir ettim çünkü haldır huldur hadi yapalım diyebilirdi. karın bölgeme ve favori bölgesine deneme yaptık, yaklaşık 3 saat oldu bir sıkıntı yok. sanki orda bir sivilce varmış da hafif onu sıkmışım gibi bir görüntü var kabuklanma falan olmadı. önümüzdeki hafta için randevumu aldım tekrardan ama inanın bu kadar yola değer mi hiç bilmiyorum cayacak gibiyim malesef, 4 saatim yolda geçti:( ayrıca bu tüylerin köklerinin görünmeme olayı da can sıkıcı, ama tüy değil de kıl durumunda olanlar için gitmeyi düşünüyorsanız öneririrm kızlar, gül hanım baya ilgili ve yetenekli bir bayan, deneme seansı sonrası anlatacaklarım bu kdr benim :)

canım karın bölgen için gıttıgınde bıze bılgı verırsın bırde adresıde versen cok ii olur nettekı tel no dogru degılmı adres ordası degılse tel no dogru degıldır dıye dusunuyorum. kaç seansta bıtebılcegını soyledımı pekı deneyımlı bırı oldugu için aşagı yukarı bir sure vermıstır

canım karın bölgen için gıttıgınde bıze bılgı verırsın bırde adresıde versen cok ii olur nettekı tel no dogru degılmı adres ordası degılse tel no dogru degıldır dıye dusunuyorum. kaç seansta bıtebılcegını soyledımı pekı deneyımlı bırı oldugu için aşagı yukarı bir sure vermıstır

gül abbasoğlunun bilgileri başka bir güzellik merkeziyle karışmış nette ararken öncesinde bende karıştırmıştım gül güzellik diye başka bir merkez daha var o yakınlarda söğütlüçeşmede gül hanımınki göztepe parkının yanında ilker yavrutürkle birlikte çalışıyor gül abbasoğlu telefonu 539 la başlıyor numarası karıştırmayın arkadaşlar gül abbasoğlu diye arayınca bilgiler daha net çıkıyor .

gül abbasoğlunun bilgileri başka bir güzellik merkeziyle karışmış nette ararken öncesinde bende karıştırmıştım gül güzellik diye başka bir merkez daha var o yakınlarda söğütlüçeşmede gül hanımınki göztepe parkının yanında ilker yavrutürkle birlikte çalışıyor gül abbasoğlu telefonu 539 la başlıyor numarası karıştırmayın arkadaşlar gül abbasoğlu diye arayınca bilgiler daha net çıkıyor .

çok teşekkur ederım meldanur

ben farklı biyerde yaptırıyorum iğneliyi.
gül hanımı solusyonu için aradım.ayrıca satıyormu diye
bana'solusyonun önemli olmadığını kabuklanma,yara olmamasının bunula alakası olmadığını 'söyledi

kızlar eve anca gelebildim, öncelikle böyle bir yol yok :D gül hanım ilker yavrutürk ün merkezinde çalışıyormuş ben internette bulduğum başka bir adrese gittim önce aman siz de yanlış gitmeyin. neyse gül hanım gerçekten çok güler yüzlü pozitif bir bayan, yukarı bir odaya çıktık deneme seansı için gitmiştim zaten, çene bölgesi için yaptırmak istediğimi söyleyince incelemek istedi, işte bu noktada biraz moralim bozuldu çünkü çenemdeki tüylerin görülebildiğini ama köklerinin çok küçük ve görünmez olduğunu söyledi gül hanım, aslında bu noktada takdir ettim çünkü haldır huldur hadi yapalım diyebilirdi. karın bölgeme ve favori bölgesine deneme yaptık, yaklaşık 3 saat oldu bir sıkıntı yok. sanki orda bir sivilce varmış da hafif onu sıkmışım gibi bir görüntü var kabuklanma falan olmadı. önümüzdeki hafta için randevumu aldım tekrardan ama inanın bu kadar yola değer mi hiç bilmiyorum cayacak gibiyim malesef, 4 saatim yolda geçti:( ayrıca bu tüylerin köklerinin görünmeme olayı da can sıkıcı, ama tüy değil de kıl durumunda olanlar için gitmeyi düşünüyorsanız öneririrm kızlar, gül hanım baya ilgili ve yetenekli bir bayan, deneme seansı sonrası anlatacaklarım bu kdr benim :)

O zaman tüy gibi olan yerlerin kökleri görünmüyor mu şimdi kararsız kaldım gitmek de ben canım.bilmiyorumkismile

O zaman tüy gibi olan yerlerin kökleri görünmüyor mu şimdi kararsız kaldım gitmek de ben canım.bilmiyorumkismile

almor bu olay kişiye göre değişiklik gösteren bi durum ,kararsızlık yaşama
bende Gül Hanıma gidiyorum ince tüylere geçtik kalınlar bitti gibi ince tüyler epey sarı olmalarına rağmen kökleri şaşırtıcı şekılde belli oluyor gayet güzel işlem yapılabiliyor en azından deneme seansı yaptır görünüp göürunmediğini anlarsın

Back