• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon gül abbasoğluna iğneli epilasyon yaptıranlar

gül hanım kaş konusunda iyi, baya bi ölçüp biçiyor. ben geçen göbek için gittiğimde kaş üstünü de aldıracaktım. baktı, bu böyle olmaz şekli çok bozuk uzat düzeltelim dedi. kalemle çizdi falan, böyle yapsak daha iyi değil mi dedi. ki hakkaten daha guzel oldu çizdiği hali. kaşımın bozuk olduğunu biliyodum zaten ama o kadar hatalı oldugunu da bilmiyodum açıkçası. baya özenli kaş konusunda.

kesinlikle çok özenli bende artık Gül Hanıma aldırıyorum kaşlarımı epey uğraşıyor büyüteçle bakıp minikleri bile alıyor bundan dolayıda çabucak çıkmıyorlar birde incecik yapmıyor kaşları

kesinlikle çok özenli bende artık Gül Hanıma aldırıyorum kaşlarımı epey uğraşıyor büyüteçle bakıp minikleri bile alıyor bundan dolayıda çabucak çıkmıyorlar birde incecik yapmıyor kaşları

benimkilerde baya bozuk uzattım bi süredir bende gül hanıma aldırmayı düşünüyorum baya memnun kalan var kaşta burda okuduğum yorumlardan... üstüne ve ortalarına iğneli yaptırmayı düşünüyorum bir daha asla şekli bozulmaz kalıcı alınmış olur ..

benimkilerde baya bozuk uzattım bi süredir bende gül hanıma aldırmayı düşünüyorum baya memnun kalan var kaşta burda okuduğum yorumlardan... üstüne ve ortalarına iğneli yaptırmayı düşünüyorum bir daha asla şekli bozulmaz kalıcı alınmış olur ..

üstleri almıyo gül hanım =) daha yaşın genç, yaşlanınca kaşların aşağı düşecek, yukarı kaldırmak isteyeceksin, iğneli yaparsam o şansın kalmaz dedi. üstleri uzatıyorum ben şu an. şeklini ona göre değiştirecek.

evet canım gerçekten Gül Hanım kaşları düzeltmekte çok iyi, hazır uzatmışken güzel bi şekil verdirebilirsin
meldanur bende kaşım hariç bütün tüyler gitsin istiyorum artık biliyorsunuz incecikleri bile yaptırıyorum iğneli ama kaşlarıma iğneliye cesaret edemem gibi geliyor iyi düşün derim cikilopcikte yazmış yaşlanınca falan kaşlarınmızın durumu ne olacak bilmiyoruz

ben bugün ilk seansıma giittim şimdilik bir şey yok hafif kızarıklık var haftaya yeni çıkanlara gideceğim yüzüme

üstleri almıyo gül hanım =) daha yaşın genç, yaşlanınca kaşların aşağı düşecek, yukarı kaldırmak isteyeceksin, iğneli yaparsam o şansın kalmaz dedi. üstleri uzatıyorum ben şu an. şeklini ona göre değiştirecek.

evet cikilopcik hiç böyle düşünmemiştim haklısın sanırım bi daha düşinim kaş üstünü teşekkür ederim.

evet canım gerçekten Gül Hanım kaşları düzeltmekte çok iyi, hazır uzatmışken güzel bi şekil verdirebilirsin
meldanur bende kaşım hariç bütün tüyler gitsin istiyorum artık biliyorsunuz incecikleri bile yaptırıyorum iğneli ama kaşlarıma iğneliye cesaret edemem gibi geliyor iyi düşün derim cikilopcikte yazmış yaşlanınca falan kaşlarınmızın durumu ne olacak bilmiyoruz

yaşlılığı hiç düşünmemiştim BOCEK yaşanıcaz ama yaşlandığımızda tüylerimiz olmucak öyle değilmi şimdiden bitsin bunlar.

canım sen nerde yaptırıyodun ve nerene yaptırıyodun? kaç seans gıttın

gittiğiniz yeri söyleyebilirseniz çok sevinirim :)

Avrupa yakasında bir yer mi canım önerir misin orayı kabuklanma filan oldu mu?

Avrupa yakasında Şişli Pangaltıda canlarım :) kabuklanma ilk zamanlarda biraz oldu bende ama şimdi olmuyor.İlk sene iki üç ayda bir gittim bu ikinci senem ama ben iki kez gittim taa nisan ayında gitmiştim bide bugun gittim yani kaşlarım çok yoğundu şimdi çok düzeldiler ve çıkma süresi çok uzadı bugun gittiğimde de çenede vardı biraz onu topladı :)

Size bişi sormak istiyorum bende başka yere gidiyorum kardeşim gül hanıma başladı iki defa gitti ona bi ilaç gibi bişi vermiş o nedir bende kullansam sorun olur mu :)

Solüsyondan mı bahsediyorsun?Solüsyonu,kızarmayı önlemek ve cildi rahatlatmak için hazırladığını söyledi.Benim cildim kızarmıyor mesela.Çok da kullanmıyorum.2 gün sonra da epilasyon yapıldığı bile belli olmuyor zaten.

tilbek kıllı olmak şanssızlık diye düşünüyodum artık şöyle düşünüyorum hem kıllı olup hem de hassas bi cilde sahip olmak şanssızlık sen bence çok şanslısın mesela benim 1 ay sonra bile yapıldığı belli oluyo

Solüsyondan mı bahsediyorsun?Solüsyonu,kızarmayı önlemek ve cildi rahatlatmak için hazırladığını söyledi.Benim cildim kızarmıyor mesela.Çok da kullanmıyorum.2 gün sonra da epilasyon yapıldığı bile belli olmuyor zaten.

ya bişi sorucam verdiği solusyon beyaz spreyli bi şişede mi :s kardeşime onu vermiş de ama o bildiğimiz suuu :S

ya bişi sorucam verdiği solusyon beyaz spreyli bi şişede mi :s kardeşime onu vermiş de ama o bildiğimiz suuu :S

evet o . Su var içinde ama ilaçlı bir karışım tek başına su değil kızarıklığını alıyor bayağı rahatlatıyor .sende kızarıklık kabuk vs oluyor mu

ben bugün gül hanıma ikinci seansa gittim geçen sefer kabuklanma olmadı şimdi de bilmiyorum hafif bir şişlik oluyo oda bir kaç günden geçiyor herkese geçmiş olsun

kızlar bıse sormak ıstıorum kollarıma ıgnelı dusunuorum ama kollarımdakı tuyler cok sık ıgnelı ıle baslasam batarım galıba.. once lazerle baslasam sonra mı ıgnelı ıle devam etsem ne dıorsunuz

kızlar bıse sormak ıstıorum kollarıma ıgnelı dusunuorum ama kollarımdakı tuyler cok sık ıgnelı ıle baslasam batarım galıba.. once lazerle baslasam sonra mı ıgnelı ıle devam etsem ne dıorsunuz

eğer kıllar kalınsa lazer azaltır sonra iğneliyle devam edebilirsin dediğin gibi ama incelerse lazer görmüyor öyle boşa giden insan çok.. bir kaç farklı lazer merkezine, güvenilir olanlara ama, sorarsan onlar da söylüyor görür görmez diye.

Back