• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon gül abbasoğluna iğneli epilasyon yaptıranlar

böcekcıgım yardımların için cok saol benım yzumde problem yok ben göbegıme dusunuyorum ince cızgı halınde demekkı daha cabuk bıtecek cunku duyduguma gore yuzdekıler daha gec bıtermiş ay inşallah dusundugum gıbı olur olumunekankayizsmile

anladım canım yüzede yaptıracaksın sandım göbek bencede çabuk biter çok uğraşmazsın diye düşünüyorum bende göbeğime yaptıracağım benimki de ince çizgi halinde sana sonuçları yazarım

bende burdan takıp edıyorum ve sızlerın memnunnıyetı sayesınde bende gul hanıma gıtmek ıstıyorum pekı seanslar arası nekadar surdu canım.kabuklanma oldumu yada olduysada kaç gunde gectı canım

seans aralığı kişiden kişiye göre değişiyo kiminde 2 haftada bir çıkıyo kiminde 1 hafta kiminde 3. dolayısıyla sen cımbızla gelecek kıvama geldiğinde arayıp randevu alıyosun.
ben çenemi nerdeyse 4 senedir cımbızla aldığım için inanılmaz sert ve siyahlardı. kadın baya akım verdi, şiddetini bilmiyorum ama bi kıl köküne 4 kez akım verdiğini biliyorum... ona rağmen kabuklanma da olmadı iz de kalmadı. pazar gittiğimde kendi bile şaşırdı, ilk seansta bu kadar incelmesine.

adet döneminde daha çok acı hissediyosun normalde abartılacak dayanılmayacak bir durum yok. çene küçük bi bölge ama uzun çalışacağı zaman emla krem kullanıyo, sırt bölgeme de yaptırmayı düşünüyorum, yarım saat önceden gidicim bi dahakine krem sürecek. emla, uyuşturucu krem, acıyı hissetmiyosun. canın çok tatlıysa sana da krem kullanır.

Kızlar burda herkes yüz veya göbek bölgesini yaptırıyor sanırım. Acaba özel bölgeyede yaptırılabiliyomu iğneli epilasyon? Acısı lazerden dahamı çoktur o bölgede?

genitale iğneli epilasyon yapılabilir mi? ne kadar sürer? çok acıtır mı? bir de iğneli epilasyon tam olarak nasıl yapılıyor? açıklarsanız sevinirim.

bence acıtır ben belime yaptırıyorum çok acıyo genitalin üst kısmı daha az acır ama alt ve kenar kısımları kesinlikle acır derinin ince olduğu kısımlar daha çok acıyo genelde
çok çok iyi düşün ben yaparım diyenin önüne yatma hemen iz leke ihtimallerini de hesaba katmalısın çünkü tavsiye edilen memnun kalınan uzmanları tercih et lazeri niye düşünmüyosun iğneliden daha pahalı değil

bence acıtır ben belime yaptırıyorum çok acıyo genitalin üst kısmı daha az acır ama alt ve kenar kısımları kesinlikle acır derinin ince olduğu kısımlar daha çok acıyo genelde
çok çok iyi düşün ben yaparım diyenin önüne yatma hemen iz leke ihtimallerini de hesaba katmalısın çünkü tavsiye edilen memnun kalınan uzmanları tercih et lazeri niye düşünmüyosun iğneliden daha pahalı değil

zindandelen sen nerde yaptırıyosun yaptırdıgın yerden memnunmusun iz veya leke kaldımı hiç?

ben belime ve tüm karnıma yaptırıyorum şimdilik gittiğim yerden memnunum ben de tavsiye üzerine gidiyorum şimdiki gittiğim yere ama bu iz kalmıyo kabuk olmuyo falan olayı bi acayip yani aynı bayan aynı gün hem annemin hem benim çenemize yaptı ben de iltihaplı küçük noktacıklar oluştu annemde hiç bi şey yok üstelik bana daha fazla akım vermedi yani biraz da cildin yapısı önemli ama daha evvelki yaptırdığım yerlerden memnun kalmamıştım onların izleri geçmiyodu kılları kırıyodu cımbızla alırken yüzeyde elime hep kıllar geliyodu hala da iki üç leke var sırtımda ama karnıma ilk kez bu uzmanla başladık sonucu merak ediyorum ben de kıllar çıkınca nasıl çıkacak izler geçecek mi zaman gösterecek ama izlerin tarzından anlıyorum geçici olduklarını karnım henüz kabuklanmadı ama nokta nokta iğne izleriyle dolu

gittiğim yerin adını söyleyemem bana da tavsiye edenler iz kabuk kalmıyo falan diyolardı ama kadın sırtımdaki kıllara iki kere bazen dört kere basıyo kıllar sarı ama sağlam tutunmuş kökleri yani aynı yere iki üç kere hele de o kadar hassas bi cilde iğneyi bas sonra kabuk olmasın hemen iyileşsin diye bekle hayal gibi bi şey
önemli olan olağandışı reaksiyon göstermemesi cildin anla ki o zaman yapan kişi de bi sorun var
ben şimdilik memnunum ama iyice emin olayım ki öyle tavsiye edeyim ben biraz sağlamcıyımdır 5-6 defa gittim şimdiye kadar aynı hafta üç kere gittiğim için daha çok yeni sayılır

aslında alex lazer yaptırıyorum, şu an için memnunum ama seanslarımı henüz tamamlamadım. lazerde belli seans gittikten sonra çok ince kalıyor diye okudum, o ince tüyler için de iğneli yaptırın diyolarmış, forumdan okudum. Genitale de yaptırılabilir mi iğneli onu merak etim. Bir yandan da iğneli hakkında bilgi alayım dedim. çok sağol canım açıklaman için

lazerden sonra geride az sayıda tüyler kalırsa o zaman iğneli yaptırmak daha kolay ve dayanılır hale gelir ama iyi bi yer bul çevreni bi yokla iğneli epilasyona gidip memnun kalan bi tanıdığın varsa onun gittiği yere git araştır soruştur iyice

benim koltuk altı, bacak, genital, göğüs ucu ve arası( cımbızla ala ala siyak ve kalın oldular )ve göbeğimin alt kısmı genitale doğru olan yerler baya sert ve kalın siyah ve tenim de oldukça beyaz fakat göbeğimin diğer yerleri hatta komple karnımda ince fakat sık siyah tüyler var bir de belimde. Ben şimdi kalın siyah kıllarım için lazer epilasyon düşünüyorum ama göbek bel ve bıyık bölgeme dokunmayıp oralara gül hanıma gidip iğneli epilasyon düşünüyorum. Bu daha mı iyidir sizce?bilmiyorumkismile

benim koltuk altı, bacak, genital, göğüs ucu ve arası( cımbızla ala ala siyak ve kalın oldular )ve göbeğimin alt kısmı genitale doğru olan yerler baya sert ve kalın siyah ve tenim de oldukça beyaz fakat göbeğimin diğer yerleri hatta komple karnımda ince fakat sık siyah tüyler var bir de belimde. Ben şimdi kalın siyah kıllarım için lazer epilasyon düşünüyorum ama göbek bel ve bıyık bölgeme dokunmayıp oralara gül hanıma gidip iğneli epilasyon düşünüyorum. Bu daha mı iyidir sizce?bilmiyorumkismile

almor bıyık göbek bel gögüs ve gögüs arasınada iğneli yaptır derim lazer göğüsteki uyuyan kılları yani ordaki tüyleri aktif hale getiriyor lazer yaptırmadan önce iğneli yaptıracağın uzmana sormanı tavsiye ederim.

almor bıyık göbek bel gögüs ve gögüs arasınada iğneli yaptır derim lazer göğüsteki uyuyan kılları yani ordaki tüyleri aktif hale getiriyor lazer yaptırmadan önce iğneli yaptıracağın uzmana sormanı tavsiye ederim.

ordaki sert kıllara da etkisi olur mu yani iğnelinin o yüzden dedim. Oraları lazere bulaştırmadan iğneli daha iyi olur diyosun yani toptan?

Back