Biri bana Gül Hanım' ın Telefon bilgisini mesaj olarak gönderebilir mi arkadaslar .... T.ederim ...
gül abbasoğlu yazınca firma bilgileri çıkıyor ordan alabilirsiniz gsm numarasını.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biri bana Gül Hanım' ın Telefon bilgisini mesaj olarak gönderebilir mi arkadaslar .... T.ederim ...
cnm Gül güzellik merkezi olarak gecen yer mı sadece Gsm bılgısı olan mı ?
böcekcıgım yardımların için cok saol benım yzumde problem yok ben göbegıme dusunuyorum ince cızgı halınde demekkı daha cabuk bıtecek cunku duyduguma gore yuzdekıler daha gec bıtermiş ay inşallah dusundugum gıbı olur olumunekankayizsmile
bende burdan takıp edıyorum ve sızlerın memnunnıyetı sayesınde bende gul hanıma gıtmek ıstıyorum pekı seanslar arası nekadar surdu canım.kabuklanma oldumu yada olduysada kaç gunde gectı canım
bence acıtır ben belime yaptırıyorum çok acıyo genitalin üst kısmı daha az acır ama alt ve kenar kısımları kesinlikle acır derinin ince olduğu kısımlar daha çok acıyo genelde
çok çok iyi düşün ben yaparım diyenin önüne yatma hemen iz leke ihtimallerini de hesaba katmalısın çünkü tavsiye edilen memnun kalınan uzmanları tercih et lazeri niye düşünmüyosun iğneliden daha pahalı değil
bence acıtır ben belime yaptırıyorum çok acıyo genitalin üst kısmı daha az acır ama alt ve kenar kısımları kesinlikle acır derinin ince olduğu kısımlar daha çok acıyo genelde
çok çok iyi düşün ben yaparım diyenin önüne yatma hemen iz leke ihtimallerini de hesaba katmalısın çünkü tavsiye edilen memnun kalınan uzmanları tercih et lazeri niye düşünmüyosun iğneliden daha pahalı değil
benim koltuk altı, bacak, genital, göğüs ucu ve arası( cımbızla ala ala siyak ve kalın oldular )ve göbeğimin alt kısmı genitale doğru olan yerler baya sert ve kalın siyah ve tenim de oldukça beyaz fakat göbeğimin diğer yerleri hatta komple karnımda ince fakat sık siyah tüyler var bir de belimde. Ben şimdi kalın siyah kıllarım için lazer epilasyon düşünüyorum ama göbek bel ve bıyık bölgeme dokunmayıp oralara gül hanıma gidip iğneli epilasyon düşünüyorum. Bu daha mı iyidir sizce?bilmiyorumkismile
almor bıyık göbek bel gögüs ve gögüs arasınada iğneli yaptır derim lazer göğüsteki uyuyan kılları yani ordaki tüyleri aktif hale getiriyor lazer yaptırmadan önce iğneli yaptıracağın uzmana sormanı tavsiye ederim.