• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon gül abbasoğluna iğneli epilasyon yaptıranlar

Ben de Avrupa yakasında bakırköy, bahçelievler ya da taksim gibi merkezi yerlerde bir yer arıyorum. Gül hanımı bu forumdan çok duydum ama her hafta Merter'dem taaa karşıya gitmek de açıkçsaı çok zahmetli geliyor. Avrupa yakasında bir yerlere yaptırıp memnun olan hiç mi yok aramızda. :26:

evet o . Su var içinde ama ilaçlı bir karışım tek başına su değil kızarıklığını alıyor bayağı rahatlatıyor .sende kızarıklık kabuk vs oluyor mu

bu sfer oldu kabuk dğil ama kızarıklık iğne izleri belliydi yani ama 3gün snra gecti

kızlar bıse sormak ıstıorum kollarıma ıgnelı dusunuorum ama kollarımdakı tuyler cok sık ıgnelı ıle baslasam batarım galıba.. once lazerle baslasam sonra mı ıgnelı ıle devam etsem ne dıorsunuz

ben de koluma ve koltukaltıma lazere başladım. 5 seans gidicem. kalanları iğneli ile bitirmeyi düşünüyorum.
çene ve belimi yaptırıyorum gül hanımla. bel 2-3 haftada tek tük çıkıyo, çene 1 hafta 10 gibi çıkıyo. her hafta gidiyorum değişiyo tabi çıkan kıllara göre ama ortalama 30 milyon veriyorum diyim. kıl yoğunluğunu bilmiyorum ama en az 3 katı masrafın olacak ki az değil...

ben de koluma ve koltukaltıma lazere başladım. 5 seans gidicem. kalanları iğneli ile bitirmeyi düşünüyorum.
çene ve belimi yaptırıyorum gül hanımla. bel 2-3 haftada tek tük çıkıyo, çene 1 hafta 10 gibi çıkıyo. her hafta gidiyorum değişiyo tabi çıkan kıllara göre ama ortalama 30 milyon veriyorum diyim. kıl yoğunluğunu bilmiyorum ama en az 3 katı masrafın olacak ki az değil...

bende lazerle mı baslasam dıorum ama kollarımdakı tuyler cok sert degıl lazer daha da kotu yapmasın dıorum .. bole arada kaldım yanı.. koltuk altıma bende lazere gıdıorum kalanları ıgnelı ıle bıtırcem bende ama kol suphelıyım .. :26:

bende lazerle mı baslasam dıorum ama kollarımdakı tuyler cok sert degıl lazer daha da kotu yapmasın dıorum .. bole arada kaldım yanı.. koltuk altıma bende lazere gıdıorum kalanları ıgnelı ıle bıtırcem bende ama kol suphelıyım .. :26:

benim de kollarım çok siyah değil hatta sarıya dönük diyebilirim. diode lazere başladım. diode lazerin ince tüyleri de gördüğü söyleniyor. gelişmeleri paylaşırım.

bir yere gitmiyorum malesef henüz:) iz problemi yaşadığım uzman oldu, yaparken nazlananı oldu şimdilik boştayım baya bir süredir. istanbulda iyi bir uzman arıyorum ben de

bir yere gitmiyorum malesef henüz:) iz problemi yaşadığım uzman oldu, yaparken nazlananı oldu şimdilik boştayım baya bir süredir. istanbulda iyi bir uzman arıyorum ben de

yaparken nazlanan derken?? parası ile yapmıyo mu alla allaa.
gül hanımı ben de tavsiye ederim. avrupa yakasındaysan metrobüsle gitmek çok daha rahatmış son gittiğimde keşfettim.

arkadaşlar bende gül hanıma gıtmeye karar verdım avrupa yakasında oturuyorum metrobusle gıtmek ıstıyorum hangı durakta ınıcem nasıl gıdıcem gıden arkadaslardan bırı ıletısım bılgılerını ve yol tarıfını ozelden msj olarak gonderebılir mi?
şimdiden çok teşekkürler...

benim merak ettiğim bi husus var.. iğneli seyrekleşmiş incelmiş çokta siyah olmayan kıllarda mı yoksa sık yoğun ve siyah kıllarda mı daha etkili? hangisi avantajlı iğneli için bu durumda?

benim merak ettiğim bi husus var.. iğneli seyrekleşmiş incelmiş çokta siyah olmayan kıllarda mı yoksa sık yoğun ve siyah kıllarda mı daha etkili? hangisi avantajlı iğneli için bu durumda?

iğnelide siyah olmayan tüylerde daha çabuk sonuç alınıyor benim bildiğim. siyahlarda lazeri tavsiye ediyorlar.

iğnelide siyah olmayan tüylerde daha çabuk sonuç alınıyor benim bildiğim. siyahlarda lazeri tavsiye ediyorlar.

Takip eden hanımlarımızın yanlış bilgilenmelerini önlemek için belirtmeliyim ki bu değerlendirme doğru bir değerlendirme değil. İğneli epilasyon yöntemi işinin ehli bir uzman tarafından uygulanmak koşulu ile her çesit tüyde aynı derece de yani kesin çözüm sağlıyacak şekilde etkilidir. Bu düşünce Lazer epilasyonun ince tüylerde etkili olmaması nedeniyle Lazer epilasyon yönteminin reklam başarısının etkisi ile yayılmış bir düşünce olabilir sadece.

arkadaşlar bende gül hanıma gıtmeye karar verdım avrupa yakasında oturuyorum metrobusle gıtmek ıstıyorum hangı durakta ınıcem nasıl gıdıcem gıden arkadaslardan bırı ıletısım bılgılerını ve yol tarıfını ozelden msj olarak gonderebılir mi?
şimdiden çok teşekkürler...

cnm metrobüsle söğütlüçesme de inceksin zaten son durak oluo, orda indikten snra sag tarafta sarı dolmusları görürsün eger bekleyen dolmus yoksa sor birisine sahilden giden dolmusların sırası nerde die, dolmus soforune de söle bni göztepe ısıklarda indir die. ısıklarda in karsıdan karsıya gec orda bi park var göztepe park'ı, park boyunca bi sokak var o sokagı takip ederek bagdat caddesine ulasıcaksın zaten caddeye cıkınca sola dönüp devam edince az ilerde sol tarafta ilker yavrutürk kuaför var onun üst katı da gül abbasoglunun yeri.. ilker yavrutürk kuaför ün içinden cıkılıo hadi kolay gelsn sana

arkadaşlar sizlerin yazdıklarını okuduktan sonra sizlere danışmaya karar verdim...ben hiç daha önce lazere başlamadım ama gül hnm bende gitmek isitorum teli yada adresini verebilirseniz görüşmek konuşmak isitorum şimdiden tskler yardımınız bekliorum...

arkadaşlar sizlerin yazdıklarını okuduktan .sonra sizlere danışmaya karar verdim...ben hiç daha önce lazere başlamadım ama gül hnm. bende gitmek isitorum teli yada adresini verebilirseniz görüşmek konuşmak isitorum şimdiden tskler yardımınız bekliorum...

arkadaşlar sizlerin yazdıklarını okuduktan sonra sizlere danışmaya karar verdim...ben hiç daha önce lazere başlamadım ama gül hnm bende gitmek isitorum teli yada adresini verebilirseniz görüşmek konuşmak isitorum şimdiden tskler yardımınız bekliorum...

googlede gül abbasoğlu yazınca tüm bilgileri çıkıyor :76:

Takip eden hanımlarımızın yanlış bilgilenmelerini önlemek için belirtmeliyim ki bu değerlendirme doğru bir değerlendirme değil. İğneli epilasyon yöntemi işinin ehli bir uzman tarafından uygulanmak koşulu ile her çesit tüyde aynı derece de yani kesin çözüm sağlıyacak şekilde etkilidir. Bu düşünce Lazer epilasyonun ince tüylerde etkili olmaması nedeniyle Lazer epilasyon yönteminin reklam başarısının etkisi ile yayılmış bir düşünce olabilir sadece.

ben iğneli kalın tüylerde etkisiz demedim dikkat ederseniz.

ben iğneli kalın tüylerde etkisiz demedim dikkat ederseniz.

Haklısınız özür diliyorum. Katkınız için teşekkür ediyorum, aslında son cümlemi aşağıdaki gibi bitirmeliydim, düzeltiyorum. '' Lazer epilasyonun ince tüylerde, açık renk tüylerde hatta koyu renk cild yapısında etkili olmaması nedeniyle bu durumlarda iğneli epilasyon yöntemini uygulatabilirsiniz ama diğer durumlarda mutlaka Lazer uygulatın dayatmasının, Lazer epilasyon yönteminin reklam başarısının etkisi ile yayılmış bir düşünce olabilir sadece. ''

Back