Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet o . Su var içinde ama ilaçlı bir karışım tek başına su değil kızarıklığını alıyor bayağı rahatlatıyor .sende kızarıklık kabuk vs oluyor mu
kızlar bıse sormak ıstıorum kollarıma ıgnelı dusunuorum ama kollarımdakı tuyler cok sık ıgnelı ıle baslasam batarım galıba.. once lazerle baslasam sonra mı ıgnelı ıle devam etsem ne dıorsunuz
ben de koluma ve koltukaltıma lazere başladım. 5 seans gidicem. kalanları iğneli ile bitirmeyi düşünüyorum.
çene ve belimi yaptırıyorum gül hanımla. bel 2-3 haftada tek tük çıkıyo, çene 1 hafta 10 gibi çıkıyo. her hafta gidiyorum değişiyo tabi çıkan kıllara göre ama ortalama 30 milyon veriyorum diyim. kıl yoğunluğunu bilmiyorum ama en az 3 katı masrafın olacak ki az değil...
bende lazerle mı baslasam dıorum ama kollarımdakı tuyler cok sert degıl lazer daha da kotu yapmasın dıorum .. bole arada kaldım yanı.. koltuk altıma bende lazere gıdıorum kalanları ıgnelı ıle bıtırcem bende ama kol suphelıyım .. :26:
benim de kollarım çok siyah değil hatta sarıya dönük diyebilirim. diode lazere başladım. diode lazerin ince tüyleri de gördüğü söyleniyor. gelişmeleri paylaşırım.
bir yere gitmiyorum malesef henüz:) iz problemi yaşadığım uzman oldu, yaparken nazlananı oldu şimdilik boştayım baya bir süredir. istanbulda iyi bir uzman arıyorum ben de
benim merak ettiğim bi husus var.. iğneli seyrekleşmiş incelmiş çokta siyah olmayan kıllarda mı yoksa sık yoğun ve siyah kıllarda mı daha etkili? hangisi avantajlı iğneli için bu durumda?
iğnelide siyah olmayan tüylerde daha çabuk sonuç alınıyor benim bildiğim. siyahlarda lazeri tavsiye ediyorlar.
arkadaşlar bende gül hanıma gıtmeye karar verdım avrupa yakasında oturuyorum metrobusle gıtmek ıstıyorum hangı durakta ınıcem nasıl gıdıcem gıden arkadaslardan bırı ıletısım bılgılerını ve yol tarıfını ozelden msj olarak gonderebılir mi?
şimdiden çok teşekkürler...
arkadaşlar sizlerin yazdıklarını okuduktan sonra sizlere danışmaya karar verdim...ben hiç daha önce lazere başlamadım ama gül hnm bende gitmek isitorum teli yada adresini verebilirseniz görüşmek konuşmak isitorum şimdiden tskler yardımınız bekliorum...
Takip eden hanımlarımızın yanlış bilgilenmelerini önlemek için belirtmeliyim ki bu değerlendirme doğru bir değerlendirme değil. İğneli epilasyon yöntemi işinin ehli bir uzman tarafından uygulanmak koşulu ile her çesit tüyde aynı derece de yani kesin çözüm sağlıyacak şekilde etkilidir. Bu düşünce Lazer epilasyonun ince tüylerde etkili olmaması nedeniyle Lazer epilasyon yönteminin reklam başarısının etkisi ile yayılmış bir düşünce olabilir sadece.
ben iğneli kalın tüylerde etkisiz demedim dikkat ederseniz.