• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon gül abbasoğluna iğneli epilasyon yaptıranlar

almor bu olay kişiye göre değişiklik gösteren bi durum ,kararsızlık yaşama
bende Gül Hanıma gidiyorum ince tüylere geçtik kalınlar bitti gibi ince tüyler epey sarı olmalarına rağmen kökleri şaşırtıcı şekılde belli oluyor gayet güzel işlem yapılabiliyor en azından deneme seansı yaptır görünüp göürunmediğini anlarsın

Anladım canım deneme seansı yaptırırım başlamadan önce o zaman görüp görmediğini söyler Gül hanım. Benim tüyler çok sarı değil zaten kahverengi ve siyah çoğu sadece karnımdakiler ince tüy gibi ondan dedim. O zaman görebilir yani inşallah.kaydirigubbakcemile2 Ben bu kıldan tüyden çok muzdaribim gerçekten iyi sonuçlar alıyor musun canım memnun musun gittiğin yerden?

Anladım canım deneme seansı yaptırırım başlamadan önce o zaman görüp görmediğini söyler Gül hanım. Benim tüyler çok sarı değil zaten kahverengi ve siyah çoğu sadece karnımdakiler ince tüy gibi ondan dedim. O zaman görebilir yani inşallah.kaydirigubbakcemile2 Ben bu kıldan tüyden çok muzdaribim gerçekten iyi sonuçlar alıyor musun canım memnun musun gittiğin yerden?

evet canım Gül Hanım mutlaka anlatır sana zaten .
Gül Hanım'dan gerçekten çok çook memnunum ne iz ne leke hiç bişey kalmıyor
seni çok iyi anlıyorum bende çok muzdariptim kıllardan özellikle yüzümde çünkü lazer yaptırmıştım iyice coşmuştu tüylerim sonra uzun bir süre iz kalacak korkusuyla iğneliye cesaret edemeyip ağdaya yönelmiştim ama ağda yapıncada yara sivilce kaplıyordu yüzümü neyse ki Gül Hanımı buldum :)
senin tüylerin anlattığına göre gayet rahat görünecek gibi
ben çok iyi sonuçlar aldım yüzümde ki kıllar neredeyse bitti gibi şimdi ince ayva tüyleri yapıyoruz bu akşam da gidiyorum yüz için eğer bugun vakit kalırsa göbeğe başlayacağız o konuda ki gelişmeleride aktarırım sana çünkü benim göbektekilerde senin ki gibi incecik

evet canım Gül Hanım mutlaka anlatır sana zaten .
Gül Hanım'dan gerçekten çok çook memnunum ne iz ne leke hiç bişey kalmıyor
seni çok iyi anlıyorum bende çok muzdariptim kıllardan özellikle yüzümde çünkü lazer yaptırmıştım iyice coşmuştu tüylerim sonra uzun bir süre iz kalacak korkusuyla iğneliye cesaret edemeyip ağdaya yönelmiştim ama ağda yapıncada yara sivilce kaplıyordu yüzümü neyse ki Gül Hanımı buldum :)
senin tüylerin anlattığına göre gayet rahat görünecek gibi
ben çok iyi sonuçlar aldım yüzümde ki kıllar neredeyse bitti gibi şimdi ince ayva tüyleri yapıyoruz bu akşam da gidiyorum yüz için eğer bugun vakit kalırsa göbeğe başlayacağız o konuda ki gelişmeleride aktarırım sana çünkü benim göbektekilerde senin ki gibi incecik

Sağol canım bilgilendirdiğin için öncelikle. Ben de iğneliyi bıyık, göbek ve göğüs ucu ve arası için istiyorum özellikle. Göbeğimde de alt kısımlarda 5-10 sert kıl var ala ala sertleşti ama karnımda böyle tüy gibiler onlardan da kurtulmak istiyorum. Göğüs ucumda ve arasındakiler de ala ala kalınlaştı ama etrafında ince tüyler var oralara lzer yaptırmayı önermedi kimse kalın tüyleri yok ederken inceleri uyarır daha fazla kalınlaştırır diye.

kızlar eve anca gelebildim, öncelikle böyle bir yol yok :D gül hanım ilker yavrutürk ün merkezinde çalışıyormuş ben internette bulduğum başka bir adrese gittim önce aman siz de yanlış gitmeyin. neyse gül hanım gerçekten çok güler yüzlü pozitif bir bayan, yukarı bir odaya çıktık deneme seansı için gitmiştim zaten, çene bölgesi için yaptırmak istediğimi söyleyince incelemek istedi, işte bu noktada biraz moralim bozuldu çünkü çenemdeki tüylerin görülebildiğini ama köklerinin çok küçük ve görünmez olduğunu söyledi gül hanım, aslında bu noktada takdir ettim çünkü haldır huldur hadi yapalım diyebilirdi. karın bölgeme ve favori bölgesine deneme yaptık, yaklaşık 3 saat oldu bir sıkıntı yok. sanki orda bir sivilce varmış da hafif onu sıkmışım gibi bir görüntü var kabuklanma falan olmadı. önümüzdeki hafta için randevumu aldım tekrardan ama inanın bu kadar yola değer mi hiç bilmiyorum cayacak gibiyim malesef, 4 saatim yolda geçti:( ayrıca bu tüylerin köklerinin görünmeme olayı da can sıkıcı, ama tüy değil de kıl durumunda olanlar için gitmeyi düşünüyorsanız öneririrm kızlar, gül hanım baya ilgili ve yetenekli bir bayan, deneme seansı sonrası anlatacaklarım bu kdr benim :)

çenenizdeki tüylerin rengi ne ki? yani ne kadar inceler?

Sağol canım bilgilendirdiğin için öncelikle. Ben de iğneliyi bıyık, göbek ve göğüs ucu ve arası için istiyorum özellikle. Göbeğimde de alt kısımlarda 5-10 sert kıl var ala ala sertleşti ama karnımda böyle tüy gibiler onlardan da kurtulmak istiyorum. Göğüs ucumda ve arasındakiler de ala ala kalınlaştı ama etrafında ince tüyler var oralara lzer yaptırmayı önermedi kimse kalın tüyleri yok ederken inceleri uyarır daha fazla kalınlaştırır diye.

almor evet evet sakın lazere bulaşma işte bende oyle oldu yüzümdeki incecik ayva tüyleri uyardı
bence istediğin tüm tüylerden kurtulursun endişelenme

çenenizdeki tüylerin rengi ne ki? yani ne kadar inceler?

Gayet siyah aslında canım, hatta tüyler görünüyor orda da bir sıkıntı yok ama kökleri çok ince ve görünmüyor kökler, çok sinir bozucu bir durum dimi, ne şanssızım:( bu arada hiç işlem görmedi çenemdeki tüyler yani bir nevi ayva tüyü ama görünüyorlar, hatta gül hanım da söyledi tüylerin göründüğünü ama kökleri görünmüyormuş:(

Gayet siyah aslında canım, hatta tüyler görünüyor orda da bir sıkıntı yok ama kökleri çok ince ve görünmüyor kökler, çok sinir bozucu bir durum dimi, ne şanssızım:( bu arada hiç işlem görmedi çenemdeki tüyler yani bir nevi ayva tüyü ama görünüyorlar, hatta gül hanım da söyledi tüylerin göründüğünü ama kökleri görünmüyormuş:(

Benim de zaman zaman yaşadığım bir sorundu o. Tüyler koyu renkli ama yapı olarak baya ince oldukları için görünmüyor kökleri.. Hala da bir çözüm bulabilmiş değilim ki zaten uzunca bir süredir ara verdim iğneliye. Bakalım tekrar başlamayı düşünüyorum

Kızlar, bişi sormak istiyorum bende başka yere kaşlarım için gidiyorum taa en son nisan ayınd gittim simdide cçıkmaya basladılar gitmek istiyorum tekrar ama acaba gittiğim yere devam mı edeyim yoksa gül hn.a gitmeli miyim ya acaba el değiştirirsem sorun olur mu kararız kaldım .

Kızlar, bişi sormak istiyorum bende başka yere kaşlarım için gidiyorum taa en son nisan ayınd gittim simdide cçıkmaya basladılar gitmek istiyorum tekrar ama acaba gittiğim yere devam mı edeyim yoksa gül hn.a gitmeli miyim ya acaba el değiştirirsem sorun olur mu kararız kaldım .

eski gittiğiniz yere neden devam etmiyorsunuz :)

eski gittiğiniz yere neden devam etmiyorsunuz :)

Burda fazla methetmişler galiba biraz etkilendim gerçi benim gittiğim yerde gayet iyi.Çıkması 6 ayda anca oluyor en son nisan ayında gittim şimdi cıkmaya başladılar nişan öncesi tekrar gitmek istiyorum. Ama aynı yere devam etmem daha doğru galiba fisfisfis

Burda fazla methetmişler galiba biraz etkilendim gerçi benim gittiğim yerde gayet iyi.Çıkması 6 ayda anca oluyor en son nisan ayında gittim şimdi cıkmaya başladılar nişan öncesi tekrar gitmek istiyorum. Ama aynı yere devam etmem daha doğru galiba fisfisfis

canım sen nerde yaptırıyodun ve nerene yaptırıyodun? kaç seans gıttın

Avrupa yakasında bir yer mi canım önerir misin orayı kabuklanma filan oldu mu?

gittiğiniz yeri söyleyebilirseniz çok sevinirim :)

gül hanım kaş konusunda iyi, baya bi ölçüp biçiyor. ben geçen göbek için gittiğimde kaş üstünü de aldıracaktım. baktı, bu böyle olmaz şekli çok bozuk uzat düzeltelim dedi. kalemle çizdi falan, böyle yapsak daha iyi değil mi dedi. ki hakkaten daha guzel oldu çizdiği hali. kaşımın bozuk olduğunu biliyodum zaten ama o kadar hatalı oldugunu da bilmiyodum açıkçası. baya özenli kaş konusunda.

Back