• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon gül abbasoğluna iğneli epilasyon yaptıranlar

deneme seansını kolumda ufak bi bölgeye yaptırdım ben. bozuk paradan biraz daha büyükçe bi alan düşün, o kadar işte. zaten ücret de almıyor denemeden.
bildiğim kadarıyla epilasyon tüy cımbızla çekilebilecek uzunluğa geldikçe yapılabilir. yada hepsini iyice uzatıp öyle gidenler var. tamamen senin tercihin, 2 hafta olur, 1 ay olur o kadarını kendin, uzmanının da fikrini alarak belirleyebilirsin..
el hızını ben bilemiyorum, büyük bölgede çalışmadık henüz. yalnız 10 parmak olmadığını söyleyebilirim. forumda diğer uzmanlara sormuştum hatta, benim bildiğimden biraz farklı çalışıyor gül hanım. önce bütün köklere akım veriyor tek tek.. daha sonra toplama işlemine geçiyor. bu şekilde daha hızlı çalıştığını söylemişti. henüz denemedim. pazar günü randevum var, ondan sonra yazarım..

Bu paylaşımlara çok seviniyorum takip edenler hatırlarlar zamanında Gül Hanım'ın bu işi izsiz kabuksuz yaptığını ısrarla söylediğimiz için "balon isim " olmakla suçlanmıştık şimdi neredeler o arkadaşlar merak içindeyim ???

izsiz kabuksuz yapıyor doğru, ancak ben hala biraz tereddütteyim böcekçim, çok çok az akım veriyor ise kabuk olmaz ancak bu durumda doğal olarak tüyler de yok olmaz ya da çok uzun zamanda yok olur. seninle mailleşmiştik, 2. seanstan sonra farkı gördüğünü söylemiştin.. açıkçası biraz senden biraz da burada olumlu yorumlar yazan bir arkadaş daha vardı nickini su an anımsayamadım, onun yazdıklarından etkilenip denemeye karar verdim ben. iz leke olmayacağından eminim şu an, tüylerden de kurtulursak aynı zamanda ne ala.. kurtulamazsak da denemekten bir zarar olmayacağını düşünüyorum..
daha önce burada övülen bir uzmana gidiyordum ama sırtım da göbeğim de izlerle doldu. en azından izsiz bir süreç olacak gül hanımla çalışmalarımız, ona seviniyorum.
gelişmeleri de paylaşıcam burada.

cikilopcik gelişmelerden haberdar et bizi bende iğnelı epılasyon yapan yerlerı arstırıyorum şu anda aklımda gul hanım var inş faydasının goruruz

izsiz kabuksuz yapıyor doğru, ancak ben hala biraz tereddütteyim böcekçim, çok çok az akım veriyor ise kabuk olmaz ancak bu durumda doğal olarak tüyler de yok olmaz ya da çok uzun zamanda yok olur. seninle mailleşmiştik, 2. seanstan sonra farkı gördüğünü söylemiştin.. açıkçası biraz senden biraz da burada olumlu yorumlar yazan bir arkadaş daha vardı nickini su an anımsayamadım, onun yazdıklarından etkilenip denemeye karar verdim ben. iz leke olmayacağından eminim şu an, tüylerden de kurtulursak aynı zamanda ne ala.. kurtulamazsak da denemekten bir zarar olmayacağını düşünüyorum..
daha önce burada övülen bir uzmana gidiyordum ama sırtım da göbeğim de izlerle doldu. en azından izsiz bir süreç olacak gül hanımla çalışmalarımız, ona seviniyorum.
gelişmeleri de paylaşıcam burada.

Sevgili cikilopcik hiç endişelenme iz kabuk vs. kalmamasının sebebi akımı az verdiği için değil diye düşünüyorum, sanırım bu tamamen teknikle uzmanlıkla ilgili bir konu.
Gül Hanım bence cildin yapısına kılın durumuna göre akımı ayarlıyor yani olması gereken neyse onu uyguluyor
Uzmanımız çok iyi bile olsa sonuçlardan memnun kalmamız için bizede görevler düşüyor en başta sabır , bu bir süreç ve bu süreç kişiye göre değişiklik gösterebiliyor
ben 6-7 seansta neredeyse tamamen bitirmişken yüzümdeki tüyleri bir başkası çok daha fazla zamanda bitirebilir ya da daha az zamanda kılın yapısı ,hormon dengeleri inatçı kıllar vs.süreci etkileyen bi çok şey mevcut bu sebepten sabırlı olmalıyız.bunun yanında devamlılıkta çok önemli düzenli bi şekılde gitmeliyiz diye düşünüyorum ben her hafta mutlaka gidiyorum gerekirse çıkan bikaç kıl için bile gidiyorum kesınlıkle aksatmıyorum kendimi böyle şartlandırdım
yani şekercim kendini Gül Hanımın ellerine bırak :)
sakın bitmeyeceğini düşünme sende kılsız günlere kavuşacaksın

bu deneme seansı bır ıkı tuye verılen akımmı epilasyon ayda 1 kezmı yapılıyor lazer gıbı seanslararası nekadar suruyor ve gul hanımın elı hızlımı 10 parmak olması lazımmış

bu detaylara hiç takılmadım eli hızlımı ? 10 parmak mı açıkçası ben sonuç odaklıyım
değerlendirmem de bu sonuca göre oluyor
iğneli epilasyondan sonra iz kaldı mi kabuk oldu mu ben sonuçtan memnunmuyum ??
cevap aradığım noktalar bunlar yoksa eli hızlı olmuş yavaş olmuş 10 parmak olmuş 1 parmak olmuş bence dert değil
cikilopcik yazmış ama bende ekliyim :) seans aralıkları senın kıl yapına bağlı cımbızla tutulacak kadar olması lazım az öncede yazdım bu konuda ki fikrimi.
çok uzatmamak lazım seans aralıklarını, 1 ay boyunca hepsinin uzamasını beklemek cildi daha çok yoracak çünkü uzunca süre çalışmak zorunda kalacak uzman çıktıkça kısa aralıklarla gidip iğneli yapılması bence kesınlıkle daha iyi sonuca ulaştırıyor şekerler..

Sevgili cikilopcik hiç endişelenme iz kabuk vs. kalmamasının sebebi akımı az verdiği için değil diye düşünüyorum, sanırım bu tamamen teknikle uzmanlıkla ilgili bir konu.
Gül Hanım bence cildin yapısına kılın durumuna göre akımı ayarlıyor yani olması gereken neyse onu uyguluyor
Uzmanımız çok iyi bile olsa sonuçlardan memnun kalmamız için bizede görevler düşüyor en başta sabır , bu bir süreç ve bu süreç kişiye göre değişiklik gösterebiliyor
ben 6-7 seansta neredeyse tamamen bitirmişken yüzümdeki tüyleri bir başkası çok daha fazla zamanda bitirebilir ya da daha az zamanda kılın yapısı ,hormon dengeleri inatçı kıllar vs.süreci etkileyen bi çok şey mevcut bu sebepten sabırlı olmalıyız.bunun yanında devamlılıkta çok önemli düzenli bi şekılde gitmeliyiz diye düşünüyorum ben her hafta mutlaka gidiyorum gerekirse çıkan bikaç kıl için bile gidiyorum kesınlıkle aksatmıyorum kendimi böyle şartlandırdım
yani şekercim kendini Gül Hanımın ellerine bırak :)
sakın bitmeyeceğini düşünme sende kılsız günlere kavuşacaksın

tabiki canım sabretmek gerekitiğini biliyorum 1 seferde hoop hepsi bitsin gibi bi umudum yok. ama öncesinde zaten defalarca başka bi uzmana gittim. o yüzden sürenin çok da uzamamasını istiyorum o kadar.. önümüzdeki yaz evlenmiş olucam kısmetse, en azından o zamana kadar göbek bitsin istiyorum =) diğerlerini zamanla da hallederim nasıl olsa.
2 haftada bir falan gitmeyi düşünüyorum ama senin de dediğin gibi ne zaman alınacak tüy olursa o zaman gidicem işte.

elinin hızlı olması maddi açıdan önemli aslında, ama gül hanım benim araştırmalarıma göre pek çok yerden ucuz yapıyor zaten. ordan bi denge tutturulur diye düşünüyorum yavaş olsa bile. iz kabuk olayı daha önemli gerçekten. ben ilk başlarken kabuk olsun hiç önemli değil diyodum ama altından ne çıkacağı belli olmuyor. banyo yaparken falan eliniz takılsa iz oluyor. sanırım terden dolayı ufak tefek iltihaplanmalar oluşmuştu bi de bende. onlarda da iz kaldı. hiçbir şey olmasa bile sadece kendiliğinden iz kalabiliyor. o yüzden, eğer sonuç alacağıma inanırsam, yavaş veya hızlı diye düşünmeden tamamen gül hnma devam edicem. ama hala tereddütlerim var işte açık konuşmak gerekirse. 2-3 seanstan sonra net kararımı vericem. ancak o zaman içim rahat edicek..

elinin hızlı olması maddi açıdan önemli aslında, ama gül hanım benim araştırmalarıma göre pek çok yerden ucuz yapıyor zaten. ordan bi denge tutturulur diye düşünüyorum yavaş olsa bile. iz kabuk olayı daha önemli gerçekten. ben ilk başlarken kabuk olsun hiç önemli değil diyodum ama altından ne çıkacağı belli olmuyor. banyo yaparken falan eliniz takılsa iz oluyor. sanırım terden dolayı ufak tefek iltihaplanmalar oluşmuştu bi de bende. onlarda da iz kaldı. hiçbir şey olmasa bile sadece kendiliğinden iz kalabiliyor. o yüzden, eğer sonuç alacağıma inanırsam, yavaş veya hızlı diye düşünmeden tamamen gül hnma devam edicem. ama hala tereddütlerim var işte açık konuşmak gerekirse. 2-3 seanstan sonra net kararımı vericem. ancak o zaman içim rahat edicek..

cikilopcik ben gül hanımın çok seri çalıştığını biliyorum kendisi her iki şekildede çalışıyor bildiğim kadarıyla gül hanım için maddiyatı çok sorun etmiyor meşteri memnuniyetine çok önem verir yaptığımız işlemlerde heryerden ucuz olduğu halde baya indirim yaptığı oluyor ben baya uzun işlem yaptırıyorum her zaman yardımcı olmuştur ödemelerimde ben gül hanıma kendimi rahatlıkla emanet ediyorum sadece epilasyon yapmıyor cilt uzmanı olduğu için hem cilde hem kıla göre ayarlıyor akımı sonuçtan çok memnunum bende burda yazan böcek arkadaş gibi randevularımı hiç aksatmam çıkarçıkmaz cımbızla alınıcak durumdaysa hemen giderim seans bitince bidahaki randevumu mutlaka alıyorumki bi sonraki seansım belirlensin diye yüzümdeki tüyler nerdeyse bitti.birbuçuk saatti ilk seans şimdiyse 20 dk bile sürmedi son seansı diğer bölgelere devam ediyorum onlardanda çok memnunum her seasta süre azalıyor bu sonuç almak değilmi henüz 5ci seanta yüzüm bittiyse diğer bölgelerde çok sürmez hiç tereddüt etme eğer sonuçlar iyi olmasa bu kadar yoğun olmaz gül hanım ben randevumu o yüzden önceden alıyorum bazen karşılaşıyorum orda diğer müşterilerle erken gittiğim zaman benim haricimde çok memnun olan başka insanlarda gördüm beklerken ne iz ne kabuk ve sonuç çok güzel daha ne tereddütün olsun başka birşey önemli değil.

Sevgili Meldanur'un yazdığı gibi Gül Hn için müşterinin huzuru memnuniyeti çok daha önemli para konuları sorun olmaz ayrıca eli ağır değil zamanla anlayacaksın
Gül Hanımda iğneli epilasyon ;
seans ücreti az TL iz ve kabuk olmaması paha biçilemez :)
cikilopcik sende haklısın canım tereddütlerinde ama meldanurun dediği gibi seanslara devam ettikçe rahatlayacaksın kafandaki soru işaretleri gidecek kıllardan kurtulup mutlu olacaksın vee sen mutlu olunca bizde senin adına sevineceğiz heberlerini bekliyoruzzz

guvastanema sen bahçelıevlerde yaptırdıgına gore avrupa yaksında oturuyosun göztepeye nasıl gıttın bende gıtmek ıstıyorum ama cok uzak kalıyo her seferınde okadar yol cekılmez gıbı gelıyo bana

bi fotoğrafçı olarak ömrümün yarıdan fazlasını yollarda geçirdiğim için göztepe hiç de uzak gelmiyo:)
eminönünden kadıköye geçip göztepe dolmuşuna biliyorum. tabi aylık akbilim olduğu için dolmuşa yalnızca 2 lira veriyorum. 2ydi galiba hatırlamıyorum:S
ama ikinci kez gittiğimde geç kalıcam diye taksimden göztepe dolmuşuna bindim 6 milyon dolmuş parası verdim o para baya koydu:S aklında bulunsun taksimden geçeyim deme...

bu arada iki seans gittim.. ilk gittiğimde alınan kıllar şimdi çıktı ve çok fark var baya incelmiş... o kadar çektim ki bu çeneden o yola kesinlikle değer... ben de buradaki tavsiyeler üzerine gül hanıma gittim ve kesinlikle birilerinin şişirmesi değil kadın işini iyi yapıyo en önemlisi müşteri memnuniyetini çok iyi biliyo... ben mennun oldukça kendisine müşteri yolluycam sonuçta..

bende burdan takıp edıyorum ve sızlerın memnunnıyetı sayesınde bende gul hanıma gıtmek ıstıyorum pekı seanslar arası nekadar surdu canım.kabuklanma oldumu yada olduysada kaç gunde gectı canım

bi fotoğrafçı olarak ömrümün yarıdan fazlasını yollarda geçirdiğim için göztepe hiç de uzak gelmiyo:)
eminönünden kadıköye geçip göztepe dolmuşuna biliyorum. tabi aylık akbilim olduğu için dolmuşa yalnızca 2 lira veriyorum. 2ydi galiba hatırlamıyorum:S
ama ikinci kez gittiğimde geç kalıcam diye taksimden göztepe dolmuşuna bindim 6 milyon dolmuş parası verdim o para baya koydu:S aklında bulunsun taksimden geçeyim deme...

bu arada iki seans gittim.. ilk gittiğimde alınan kıllar şimdi çıktı ve çok fark var baya incelmiş... o kadar çektim ki bu çeneden o yola kesinlikle değer... ben de buradaki tavsiyeler üzerine gül hanıma gittim ve kesinlikle birilerinin şişirmesi değil kadın işini iyi yapıyo en önemlisi müşteri memnuniyetini çok iyi biliyo... ben mennun oldukça kendisine müşteri yolluycam sonuçta..

Sevgili guvastanema evet haklısın kesınlıkle değer bende Gül Hanım nereye gitse peşinden giderim asla şişirilmiş değil dediğin gibi işini çok iyi yapıyor ve müşterisine çok kıymet veriyor.
yine söylüyourm bu mesajlar beni çok mutlu ediyor zamanında beni ve bikaç arkadaşı balon isim diye suçlayanlar eminim ki sessizce takip ediyorlar ama artık seslerini çıkartamıyorlar
c.tesi yüzüm için 6,seansıma gittim ama Gül Hanım "ee neyi alıcaz artık yüzünde" diyorr hihoyyyt

bende burdan takıp edıyorum ve sızlerın memnunnıyetı sayesınde bende gul hanıma gıtmek ıstıyorum pekı seanslar arası nekadar surdu canım.kabuklanma oldumu yada olduysada kaç gunde gectı canım

canım sen ilaç kullanıyorsun di mi bitmeden gitme bence daha önce konuştuk burda gerçi ama olsun tekrar hatırlatmak istedim

canım sen ilaç kullanıyorsun di mi bitmeden gitme bence daha önce konuştuk burda gerçi ama olsun tekrar hatırlatmak istedim

evet canım kullanıyorum önumuzdekı ay bıtecek inş. bu kabuklanma olayı hemen iyileşmıyomus herkeste farklılıkmı gosterıyo ben en gec 1 haftada iyileşsın ıstıyorum kabuklanmaları yada tuyler inceldıkce kabuklanam olayıda azalırmı. ve sunu cok meraka edıyorum 6 ayda çok yol alırmıyım

evet canım kullanıyorum önumuzdekı ay bıtecek inş. bu kabuklanma olayı hemen iyileşmıyomus herkeste farklılıkmı gosterıyo ben en gec 1 haftada iyileşsın ıstıyorum kabuklanmaları yada tuyler inceldıkce kabuklanam olayıda azalırmı. ve sunu cok meraka edıyorum 6 ayda çok yol alırmıyım

şekerıcimm canım bak burda Gül hanıma yaptıranların hiçbirinde kabuklanma olmuyor bende bunlara dahilim yani Gül Hanımdan bu kadar memnun olmamızın sebeplerinden biride de bu zaten kabuk yok kabuk olmayınca izde yok
6 ayda çook yol alırsın yüz bölgen biter diye düşünüyorum ama tabi düzenli gidersen ve hormonal bir sorunun yoksa

şekerıcimm canım bak burda Gül hanıma yaptıranların hiçbirinde kabuklanma olmuyor bende bunlara dahilim yani Gül Hanımdan bu kadar memnun olmamızın sebeplerinden biride de bu zaten kabuk yok kabuk olmayınca izde yok
6 ayda çook yol alırsın yüz bölgen biter diye düşünüyorum ama tabi düzenli gidersen ve hormonal bir sorunun yoksa

böcekcıgım yardımların için cok saol benım yzumde problem yok ben göbegıme dusunuyorum ince cızgı halınde demekkı daha cabuk bıtecek cunku duyduguma gore yuzdekıler daha gec bıtermiş ay inşallah dusundugum gıbı olur olumunekankayizsmile

Back