• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon gül abbasoğluna iğneli epilasyon yaptıranlar

teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için çok ilgilisiniz sayenizde bende gül abbasoğluna ulaştım ve ilk seansımı yaptırdım vee çok memnun kaldım sizler gibi, iz kabuk hiç olmadı solaryuıma bile girdim hiç bir sorun yok bi sonraki seansta bacak çalışıcak önce karar veremedim sonrasında baktım çok acı yok hazır bulmuşken iyi bir uzman bitsin hepsi istiyorum bacaklar bitince tatile gidicem haftasınada iki gün sonra gidebileceğimi söyledi gül hanım size gelişmeleri bildiririm arkadaşlar ..

iyi bir uzman bulmak çok zor memnun kalman çok güzel gerçekten gül hanım işinde tam uzman ne iz ne kabuk hiç bir şey yok rahatlıkla yaptırabilirsiniz epilasyonu.

Arkadaşlar İşinde gerçekten uzman olan iğneli epilasyoncu arıyorum..Bu forumda Gül hanımdan bahsetmişsiniz lütfen bana adresini telini nasıl ulaşabileceğimi yazarsanız çok memmun olurum..

kızlar gül abbasoğlu telefonlara kendisi bakıyo randevuları kendis iveriyo bu biraz beni düşündürdü yani bi uzman değil mi o , ben mi basit düşünüyorum acaba mirmirmirmir tuhafıma gitti biraz :s

kızlar gül abbasoğlu telefonlara kendisi bakıyo randevuları kendis iveriyo bu biraz beni düşündürdü yani bi uzman değil mi o , ben mi basit düşünüyorum acaba mirmirmirmir tuhafıma gitti biraz :s

hangi konuda düşündürdü ??
bir uzmandan farklı beklentilerin olmalı böyle gereksiz detaylara takılırsan asıl mevzuuyu kaçırmış olursun.Açıkçası iletini okuyunca şaşırdım modern şehir hayatınının dayatmasından mıdır bilemiyorum ama yüksek egolara o kadar alışılmış ki bir uzman ya da ....... birinin tel. kendisinin bakması ranvd.kendi alması vs gibi durumlar tuhaf olarak
değerlendirilebiliyor
şimdi olayı kişiselleştirirsek Gül Hn evet kendi bakıyor ,rand.almak için bende onu arıyorum bunun sebebinin Gül Hanımın müşterilerine verdiği kıymetten kaynaklandığını düşünüyorum .Orda telefona bakacak bir sürü insan var hatta onun için daha rahat bi durum bu ama Gül Hn müşterisinin herseyiyle kendi ilgileniyor bu konuda çok özenli aksilik ya da yanlışlıklar olsun istemiyor
yarım saatlik bir sarkma için bile kendisi arıyor bilgi veriyor tatile gideceği zaman şu tarihler arasında yokum şu zaman gelicem diye mesaj atıyor işimi yapayım paramı alayım zihniyetınde bir insan değil
burda gül hanıma giden bi çok arkadaş var emınım onlarda benle aynı fikirdeler hatta onlarda paylaşsınlar bunu bizle
yani angelina34; bunlar güzel şeyler hem ne farkeder ki değerinden ne kaybeder
yani herşeyden önemlisi önce
insan olsun ,işini iyi yapsın ,dürüst olsun geriside boş olsun

hangi konuda düşündürdü ??
bir uzmandan farklı beklentilerin olmalı böyle gereksiz detaylara takılırsan asıl mevzuuyu kaçırmış olursun.Açıkçası iletini okuyunca şaşırdım modern şehir hayatınının dayatmasından mıdır bilemiyorum ama yüksek egolara o kadar alışılmış ki bir uzman ya da ....... birinin tel. kendisinin bakması ranvd.kendi alması vs gibi durumlar tuhaf olarak
değerlendirilebiliyor
şimdi olayı kişiselleştirirsek Gül Hn evet kendi bakıyor ,rand.almak için bende onu arıyorum bunun sebebinin Gül Hanımın müşterilerine verdiği kıymetten kaynaklandığını düşünüyorum .Orda telefona bakacak bir sürü insan var hatta onun için daha rahat bi durum bu ama Gül Hn müşterisinin herseyiyle kendi ilgileniyor bu konuda çok özenli aksilik ya da yanlışlıklar olsun istemiyor
yarım saatlik bir sarkma için bile kendisi arıyor bilgi veriyor tatile gideceği zaman şu tarihler arasında yokum şu zaman gelicem diye mesaj atıyor işimi yapayım paramı alayım zihniyetınde bir insan değil
burda gül hanıma giden bi çok arkadaş var emınım onlarda benle aynı fikirdeler hatta onlarda paylaşsınlar bunu bizle
yani angelina34; bunlar güzel şeyler hem ne farkeder ki değerinden ne kaybeder
yani herşeyden önemlisi önce
insan olsun ,işini iyi yapsın ,dürüst olsun geriside boş olsun

slm böcek bugğün seansa gittim menum kaldım haklsıın dediklerinde müşteriyi düşünüyo solüsyon olsun diğer şeyler olsun. teşekkür ederim yardımların için

bence çok güzel bir şey gül hanımın kendinin ilgilenmesi benim gördüğüm kadarıyla büyük bir merkez ve sekreterleri kafeteryesı her bölüme ayrı hizmet veren kişiler var istese onlara devredebilir bu işleri ama bizlere daha iyi hizmet vermek için birebir alıyor randevuları ne zaman arasam ulaşabiliyorum kendisine çok ilgili istediğim herşeyi sorabiliyorum aklıma takılan öyle olunca kendimi özel gibi hissediyorum böyle çok daha güzel buda bize önem verdiğini gösteriyor

meldanur kacıncı seansın oldu ve nerene yaptırıyosun sanıırm bende gül hanıma gıdıcem göbegıme yaptırmak ıstıyorum cvp verırısen sevınırım

meldanur kacıncı seansın oldu ve nerene yaptırıyosun sanıırm bende gül hanıma gıdıcem göbegıme yaptırmak ıstıyorum cvp verırısen sevınırım

5 şinci seansım oldu yüz ve bacak diğer bölgelere sonradan geçicem çok iyi gidiyor bacak kılları çok az ve zayıf çıktılar hiç bekleme derim ne kadar erken başlarsan o kadar öçabuk kurtulursun.

bende bu cumartesi ikinci seansa gideceğim..gül hanım muhteşem bi insan çok anlayışlı ve kibar bir bayan.bu arada kızlar gül hanım tatlıyı çok seviyor bu sefer giderken ona tatlı alıcamkaydirigubbakcemile5bencede fazla düşünmeyin arkadaşlar.diğerleri gibi ne iğne parası alıyor nede dakikası 1.250.İğne parası almıyor ve dakikası 1tl

evet fıyatıda çok uygunmuş hepiniz memnun kalmışsınız yara iz olmamasıda çok güzel ben bır kere gıttım ignelıye kadın göbegımı mahvettı ızler yaralr ancak 6 ayda gecebıldı ilaç tedavım bıtsın bende gül hanıma gıdıcem inş

canım iğnelide ilk deneyimim böyle olunca vazgectım başka bir arayışlara girdım ama yanılmısım burdaki yorumları görünce her neyse ıpl lazere basladım tabı benı kandırdılar 0 tüy diye o iyileştirdi ama tüylerim hala duruyor senın yuzunde neden iz kaldı gül hanımın ii oldugunu söylemiştin ve burdaki çoğu kişide böyle söylüyo şimdi kafam karıştı benim

evet kesinlikle emınım ama ben böyle yaptım diye sen yapma bence bıraz arştır derım ben ama bugun gül hanımla ilgili çok ii söylenemez diye bir sey duydum sen önceki epilasyondan deneyımlısındır nasıl gercekten cok iimi napıcaz böyle bilmiyorum bana tavsıye edıyomusun

benım zaten tesadüfen iyileşti dıyebılırım sonra orda calısanlar soyledı iyileştırıyo dıye nettede bır arastırma yaptım gercekten öyleymiş ama ben ıpl kesınlıkle tavsıye etmıyorum sakın yaptırayım deme başka bir yol bulmaya calış. gül hanım içinde: bir arkadaşım var kadıköy tarafında tanıdık kuafor akrabalaır arkadasları var onlardan ögrenırmısın dedım oda bugun aradı öyle cok abartılcak bişi degılmiş dedı gül hanım için

benım zaten tesadüfen iyileşti dıyebılırım sonra orda calısanlar soyledı iyileştırıyo dıye nettede bır arastırma yaptım gercekten öyleymiş ama ben ıpl kesınlıkle tavsıye etmıyorum sakın yaptırayım deme başka bir yol bulmaya calış. gül hanım içinde: bir arkadaşım var kadıköy tarafında tanıdık kuafor akrabalaır arkadasları var onlardan ögrenırmısın dedım oda bugun aradı öyle cok abartılcak bişi degılmiş dedı gül hanım için

fatmahakan denemişmi gül hanımı ne yaptırmış nasıl anlamış söylerseniz bizde bilelim ne olduğunu.

kızlar yanlış anladınız beni kafanız karışmasın ben sadece benim için ögrenırmısın dedım oda sormus bir kaç kişi tanımadıgını söylemiş tanıyan bir kişide öyle abrtılcak ahım şahım değil demiş sonucta aynı sektorde calısıyolar belkı bılerek böyle demiş olabılırler ama meldanur ve angelina34 ikinizde memnun kalmısınız defalrcada gırmıssınız gul hanıma bende bu yuzden gıdebılırım bu duydugum olumsuzluga ragmen sonucta iz kalamdıgını söyledınız en önemlısıde bu zaten gönlunuzu ferah tutun gelişmelerdende beni haberdar edın

kızlar yanlış anladınız beni kafanız karışmasın ben sadece benim için ögrenırmısın dedım oda sormus bir kaç kişi tanımadıgını söylemiş tanıyan bir kişide öyle abrtılcak ahım şahım değil demiş sonucta aynı sektorde calısıyolar belkı bılerek böyle demiş olabılırler ama meldanur ve angelina34 ikinizde memnun kalmısınız defalrcada gırmıssınız gul hanıma bende bu yuzden gıdebılırım bu duydugum olumsuzluga ragmen sonucta iz kalamdıgını söyledınız en önemlısıde bu zaten gönlunuzu ferah tutun gelişmelerdende beni haberdar edın

Sevgili fatmahakan2010 senınde dediğin gibi böyle asılsız söylemler gereksiz yere kafa karıştırıyor
"abartılacak bişey yok" diyen kişi neyi kastetti çok merak ettim. Bir uzmandan beklenti nedir ki ??
Yarın yüzüm için sanırım 6.seansıma gideceğim Gül Hanıma .Ne leke ne iz hiç birşey yok epey azaldılar, daha önce burda yazmıştım ayva tüyleri belirginleştiren bir losyonlandan bahsetmiştim işte yarın bu losyonla çook ince tüyler üzerinde çalışacak
Gül Hanım iz ve leke bırakmadan bu işi yapıyor daha ne olacak bana göre abartılacak bişey .

Back