• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon gül abbasoğluna iğneli epilasyon yaptıranlar

aslında bende bılmıyorum ve burda okuduklarım beni ii anlamda etkıledı bu yuzden bende gül hanıma gıtmeyı dusunuyorum bana yakın baska bır yer bulamzsam tabı bana cok uzak cunku sevgili böcek senden bir ricam var yada senın bılgın varsa sende cvp verebılırmisın ben zoretanın aadında bir ilaç kullanıyorum ignelı yaptırabılırmıyım yada tedavının bıtmesınımı beklemelıyım senın bir bılgın yoksa gül hanıma sorabılırmısın

aslında bende bılmıyorum ve burda okuduklarım beni ii anlamda etkıledı bu yuzden bende gül hanıma gıtmeyı dusunuyorum bana yakın baska bır yer bulamzsam tabı bana cok uzak cunku sevgili böcek senden bir ricam var yada senın bılgın varsa sende cvp verebılırmisın ben zoretanın aadında bir ilaç kullanıyorum ignelı yaptırabılırmıyım yada tedavının bıtmesınımı beklemelıyım senın bir bılgın yoksa gül hanıma sorabılırmısın[/Q

Ne yazık ki bazı art niyetli durumlarda söz konusu olabiliyor, insaları anlamak güç
bu sebepten dolayı sadece kendi deneyimlerimize yer vermeliyiz bu topiclerde
böylece hem paylaşımlarımız daha sağlıklı olur hemde başkalarına zarar vermemiş oluruz
Çunkü Gül Hn. ya da başka uzmanlar böyle durumlardan dolayı zarar görebilir.

Elbette yarın Gül Hanıma sorarım bahsettiğin konuyu
kendi fikrimi de soylemek isterim.Şekercım bu ilaç roaccutane ile aynı etken maddeyi içeren bi ilaç yani ikisinde izotretinoin var .Çok ciddi ilaçlar bunlar dolayısıyla yan etkileri fazlaca bu ilacın zaten kullandığın için doktorun soylemiştir bunları ,her ay aksatmadan tahlil yaptıracak kadar takip gerektiren bir ilaç olduğu için cildin son derece hassaslaşacak hatta olmustur ne kadar zamandır kullanıyorsun ?
benim cilt doktorumda bana roaccutane verdi ama ben beklemedeyim yüzümdeki iğneli işleri bitisn ondan sonra başlamayı düşünüyorum
bence beklemen daha iyi olur ama doktorun ne dedi bu konuda ?

doktoruma henuz sormadım 4 aydır kullanıyorum ocak ayında bıtıcek ve evet cıldım cok hassaslaştı ılk zamanlar derılerım soyuluyodu şu anda öyle bir problemım yok tuylerımden hemen kurtulmak ıstıyorum özellikle göbek kısmındakilerden yanı en azından evlenene kadar bıtırmem gerekıyo evlıyken eşine tuylu oldugunu belli etmeden devam edılebılırmıkı sonucta uzamasını beklemk gerekıyomus

aslında bende bılmıyorum ve burda okuduklarım beni ii anlamda etkıledı bu yuzden bende gül hanıma gıtmeyı dusunuyorum bana yakın baska bır yer bulamzsam tabı bana cok uzak cunku sevgili böcek senden bir ricam var yada senın bılgın varsa sende cvp verebılırmisın ben zoretanın aadında bir ilaç kullanıyorum ignelı yaptırabılırmıyım yada tedavının bıtmesınımı beklemelıyım senın bir bılgın yoksa gül hanıma sorabılırmısın[/Q

Ne yazık ki bazı art niyetli durumlarda söz konusu olabiliyor, insaları anlamak güç
bu sebepten dolayı sadece kendi deneyimlerimize yer vermeliyiz bu topiclerde
böylece hem paylaşımlarımız daha sağlıklı olur hemde başkalarına zarar vermemiş oluruz
Çunkü Gül Hn. ya da başka uzmanlar böyle durumlardan dolayı zarar görebilir.

Elbette yarın Gül Hanıma sorarım bahsettiğin konuyu
kendi fikrimi de soylemek isterim.Şekercım bu ilaç roaccutane ile aynı etken maddeyi içeren bi ilaç yani ikisinde izotretinoin var .Çok ciddi ilaçlar bunlar dolayısıyla yan etkileri fazlaca bu ilacın zaten kullandığın için doktorun soylemiştir bunları ,her ay aksatmadan tahlil yaptıracak kadar takip gerektiren bir ilaç olduğu için cildin son derece hassaslaşacak hatta olmustur ne kadar zamandır kullanıyorsun ?
benim cilt doktorumda bana roaccutane verdi ama ben beklemedeyim yüzümdeki iğneli işleri bitisn ondan sonra başlamayı düşünüyorum
bence beklemen daha iyi olur ama doktorun ne dedi bu konuda ?

Merhaba
Gül hanıma nasıl ulaşabilirim?

doktoruma henuz sormadım 4 aydır kullanıyorum ocak ayında bıtıcek ve evet cıldım cok hassaslaştı ılk zamanlar derılerım soyuluyodu şu anda öyle bir problemım yok tuylerımden hemen kurtulmak ıstıyorum özellikle göbek kısmındakilerden yanı en azından evlenene kadar bıtırmem gerekıyo evlıyken eşine tuylu oldugunu belli etmeden devam edılebılırmıkı sonucta uzamasını beklemk gerekıyomus

Bana cilt doktoru bi kitapçık vermişti roac.la ilgili orda diyor ki ilaç bitiminden 6 ay sonra başlayın cildi zedeleyecek işlemlere hatta dün akşam tekrar baktım evet böyle yazıyor
dolayısıyla beklemende fayda var ama en sağlıklısı kendi doktoruna danış
ne zaman evleniyorsun ki ??? eğer bu kadar acilse durum en azından yüzüne değil belki göbek kısmına yaptırabilirsin sonucta yüz çok daha hassas
Gül Hanımada sordum senin için bu tarz ilaçlar kullanıldığı sürede yüze iğneli yapmayı tercih etmediğini söyledi ama sen yinede karşılıklı konuş istersen
Evt alınabilmesi için uzaması gerekiyor en azından tüyü tutulacak kadar olması şart

ben bugun sordum doktoruma ilaç bitiminden 1 ay sonra başlayabılırmısım henuz nişanlı bıle degılım ama en kısa zamnda olucak öyle dusunuyoruz belkı evlenene kadar azalır diye düşünüyorum yardımın için cok teşekkur ederım gul hanım bana cok uzak ben avrupa yakasında oturuyorum napıcam bılmıyorum 3 vesaitle gıdebılıyormusum burdada calıştıgı bır yer olsaydı cok ii olucaktı

ben bugun sordum doktoruma ilaç bitiminden 1 ay sonra başlayabılırmısım henuz nişanlı bıle degılım ama en kısa zamnda olucak öyle dusunuyoruz belkı evlenene kadar azalır diye düşünüyorum yardımın için cok teşekkur ederım gul hanım bana cok uzak ben avrupa yakasında oturuyorum napıcam bılmıyorum 3 vesaitle gıdebılıyormusum burdada calıştıgı bır yer olsaydı cok ii olucaktı

fatmahakan2010 ooo evlenene kadar biter daha yolun başındasınız, madem doktorunda "bittikten sonra başlarsın "demiş sanırım 4.ayındasın 4 ay mı 6 ay mı kullanacaksın ?
Gül Hanım'ın uzaktan gelen çok müşterisi var bildiğim kadarıyla bende epey uzağım ama sorun değil benim için Gül Hanım nerde olsa giderim asla riske giremem çok hassas bi konu

ben bugun nihayet deneme seansi yaptirdim gül hanima. Daha önce gittigim yere gore farkli calistigi icin biraz garipsedim acikcasi.ama iz kabuk konusunda herkesin söyledigini bende gönül rahatligiyla tekrarlayabilirim. Kadin cidden kabuksuz hallediyor.kücük bi bölge yapti ama gayet tertemiz hic bi kizariklik kabuk falan yok.umarim seanslarda da boyle olur ve ayni zamanda tüylerden de kurtuluruz.. Gelismeleri paylasicam..

arkadaşlar gül hanıma çene veya çene altı bölgesi için giden varmı aynı memnuniyet bu bölgelerde de geçerlimi?

otobüsü bilmiyorum ama taksimden dolmuş var, bostancı dolmuşuna binip göztepe parkında inerek bi üst sokağa yürümen gerekir.

fatmahakan2010 ooo evlenene kadar biter daha yolun başındasınız, madem doktorunda "bittikten sonra başlarsın "demiş sanırım 4.ayındasın 4 ay mı 6 ay mı kullanacaksın ?
Gül Hanım'ın uzaktan gelen çok müşterisi var bildiğim kadarıyla bende epey uzağım ama sorun değil benim için Gül Hanım nerde olsa giderim asla riske giremem çok hassas bi konu

6 ay kullanıcam 2 ayım kaldı bu seans aralıkları ne kadar suruyor ?ben göbegıme dusunuyorum tuyleım ince ve az 1 saat surermı? kaç senasta bıter bir şey daha sorucam gul hanımın eli hızlımıdır buda önemlıymıs cunku

bugün ben de çene bölgeme yaptırdım gül hanıma. adet döneminde olduğum için biraz acıdı ama titiz bir kadın, sonunda çenemdeki şu kıllardan kurtulacağım hissini doğurdu bana:)
daha önce iğneli yaptırdığım yerle o kadar farklı çalışıyo ki, zamanında neden çenemin delik teşik olduğunu, 7-8 seans gitmeme rağmen hiçbir fayda görmediğimi gül hanımın uygulamasından sonra anladım.

arkadaşlar gül hanıma çene veya çene altı bölgesi için giden varmı aynı memnuniyet bu bölgelerde de geçerlimi?

ilk seansımı yaptırdım, kıllarım cımbızla ala ala o kadar sertleşmişler ki bikaç kez akım vermek zorunda kaldı kadın. ona rağmen ne kızarıklık var ne bişey.
etki görmeye başladığımda tekrar yazarım.

guvastanema sen bahçelıevlerde yaptırdıgına gore avrupa yaksında oturuyosun göztepeye nasıl gıttın bende gıtmek ıstıyorum ama cok uzak kalıyo her seferınde okadar yol cekılmez gıbı gelıyo bana

arkadaşlar burası marmara üniversitesinin oralardamı göztepeyi pek bilmem o yüzden otobüsle gidip güzellik salonunun yakınlarında inenler yardımcı olursa sevinirim ayrıca gül hanıma gidip sonuç aldığı için tedaviyi bırakanlar kaç seansta sonuç aldı örneğin lazere ben ayda bir kere gidiyordum bu yüzdende sonuç aldığımı sanıyordum ancak 2 ay ara verince anladım kalınlaştırmak ve sıklaştırmaktan başka bir işe yaramadığını
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim:1rolleyes:

ben bugun nihayet deneme seansi yaptirdim gül hanima. Daha önce gittigim yere gore farkli calistigi icin biraz garipsedim acikcasi.ama iz kabuk konusunda herkesin söyledigini bende gönül rahatligiyla tekrarlayabilirim. Kadin cidden kabuksuz hallediyor.kücük bi bölge yapti ama gayet tertemiz hic bi kizariklik kabuk falan yok.umarim seanslarda da boyle olur ve ayni zamanda tüylerden de kurtuluruz.. Gelismeleri paylasicam..

Bu paylaşımlara çok seviniyorum takip edenler hatırlarlar zamanında Gül Hanım'ın bu işi izsiz kabuksuz yaptığını ısrarla söylediğimiz için "balon isim " olmakla suçlanmıştık şimdi neredeler o arkadaşlar merak içindeyim ???

bu deneme seansı bır ıkı tuye verılen akımmı epilasyon ayda 1 kezmı yapılıyor lazer gıbı seanslararası nekadar suruyor ve gul hanımın elı hızlımı 10 parmak olması lazımmış

Back