aslında bende bılmıyorum ve burda okuduklarım beni ii anlamda etkıledı bu yuzden bende gül hanıma gıtmeyı dusunuyorum bana yakın baska bır yer bulamzsam tabı bana cok uzak cunku sevgili böcek senden bir ricam var yada senın bılgın varsa sende cvp verebılırmisın ben zoretanın aadında bir ilaç kullanıyorum ignelı yaptırabılırmıyım yada tedavının bıtmesınımı beklemelıyım senın bir bılgın yoksa gül hanıma sorabılırmısın[/Q
Ne yazık ki bazı art niyetli durumlarda söz konusu olabiliyor, insaları anlamak güç
bu sebepten dolayı sadece kendi deneyimlerimize yer vermeliyiz bu topiclerde
böylece hem paylaşımlarımız daha sağlıklı olur hemde başkalarına zarar vermemiş oluruz
Çunkü Gül Hn. ya da başka uzmanlar böyle durumlardan dolayı zarar görebilir.
Elbette yarın Gül Hanıma sorarım bahsettiğin konuyu
kendi fikrimi de soylemek isterim.Şekercım bu ilaç roaccutane ile aynı etken maddeyi içeren bi ilaç yani ikisinde izotretinoin var .Çok ciddi ilaçlar bunlar dolayısıyla yan etkileri fazlaca bu ilacın zaten kullandığın için doktorun soylemiştir bunları ,her ay aksatmadan tahlil yaptıracak kadar takip gerektiren bir ilaç olduğu için cildin son derece hassaslaşacak hatta olmustur ne kadar zamandır kullanıyorsun ?
benim cilt doktorumda bana roaccutane verdi ama ben beklemedeyim yüzümdeki iğneli işleri bitisn ondan sonra başlamayı düşünüyorum
bence beklemen daha iyi olur ama doktorun ne dedi bu konuda ?