- 1 Haziran 2015
- 130
- 27
-
- Konu Sahibi mervemavii
Yalnizim ve özellikle hencinslerimin beni sevmediklerini düsünüyorum. onlar icin bir tehdit ya da baska birseyim bilemiyorum. Ama tanidiklarim güclü oldugumu düsünüyorum. Oturup aglamak yerine cesaretle durumu degistirebilen bir yapim var. Ama yalnizim.
bilmiyorum benim yaptigim birsey degil. imza falan da kullanmadim yaa bu ne simdi korktumCanim neden imzanda bi adam kadinin ayagini opuyor?
bilmiyorum benim yaptigim birsey degil. imza falan da kullanmadim yaa bu ne simdi korktumNasil degistirebilirim ben birsey görmüyorum zaten
Çok beğendim şahsen bu tarifi.yalnız olup güçlü olmakla akıllı kadının yalnız olması çok farklı şeyler gerçekten fark var arada.Güçlü kadın akıllı kadındır ve yalnızdır çünkü kolay kolay hiç bir erkek kendinden daha akıllı bir kadınla bereber olmak istemez bu birinci şık.
Diğer şık ise yalnız kadın güçlü olmak zorundadır ve öylede hisseder bu kez güçlülük ve akıllılık aynı terazi kefesindedir.
Her ikisinide bünyesinde barındıran yalnız kadın kendini güçlü olmaya zorlar ve yalnızlığın boyutunu kendi ayarlar ,dışardan gelecek en ufak bir müdahaleye hazırdır ve olmak zorunda hisseder çünkü..
Bu da benim penceremde yalnız ve güçlü kadın tarifi...
Günaydın :)Be
Çok beğendim şahsen bu tarifi.yalnız olup güçlü olmakla akıllı kadının yalnız olması çok farklı şeyler gerçekten fark var arada.
Günaydın :)Yalnız olan kadın güclüdür degilde "Yalnız kalıcam diye korkmayan kadın güçlüdür." Bence..
Bundan korkmadığı içinde kolay kolay naz,trip vs cekmediğinden yalnız kalabilir tabi..
Ama yalnız kalmayayım diye,kapinin onune koyulmayayım diye debelenmekten iyidir.