güçlü kadın yalnızdır! !!!

Günaydın :)
Soruya bir bütün olarak bakılmış ancak kendi içinde manâ bakımından ayrışıyor teşekkür ederim beğeniniz için onca arkadaş arasından bir sizin gözünüze hitap edebilmişim demek Hoppa
Rica ederim.yalnız güçlü kadınların yani bahsettiğimiz ayağı yere sağlam basan kadınların diğerlerine nazaran daha çok ilgiye şefkate ihtiyaç duyduklarını düşünüyorum.öyle gözükmeseler de durum bu maalesef.siz de katılıyor musunuz buna?

Bir kadin guclu olmak zorunda oldugu icin gucludur.

Hangi dizi repligiydi hatirlamiyorum, caps olarak gormustum.

Ben guclu olmak istemiyorum ki ben mutlu olmak istiyorum diyordu kizcagiz.

Ama hayat sormuyor iste.

Bir kadin guclu olmak zorunda oldugu icin gucludur.

Hangi dizi repligiydi hatirlamiyorum, caps olarak gormustum.

Ben guclu olmak istemiyorum ki ben mutlu olmak istiyorum diyordu kizcagiz.

Ama hayat sormuyor iste.
Bende duymuştum böyle birşeyi.evet belkide hayat sürüklüyor kadınları güçlü olmaya ama mutluluğu yakalayabiliyorlar mı o da tartışılır?

Rica ederim.yalnız güçlü kadınların yani bahsettiğimiz ayağı yere sağlam basan kadınların diğerlerine nazaran daha çok ilgiye şefkate ihtiyaç duyduklarını düşünüyorum.öyle gözükmeseler de durum bu maalesef.siz de katılıyor musunuz buna?
Elbette katılıyorum şöyleki : Her ne kadar da güçlü olursa olsun kadının yaradılışında ve hamurunda vardır korunma ve şefkat hissiyatı.Kendini korur,eşini kayırır , çocuklarını korur ve kayırır ancak illaki kendinide bir koruyup gözeten ve ona şefkat göstereni olsun ister...
Düşünsenize bu yalnız kadın için kaçla çarpılır ...

şöle kendımden biliyorum,tecrübem,erkekler güçlü kadınlarla kolay kolay evlenmeyi tercıh etmıyor,acaba sen bunumu demek istedin...

Her güçlü olanda mutlu değildir şartlara uyum sağlamayı becerisini göstermiş,

Slm bayanlar.güçlü kadınlar yalnız mıdır? Yoksa yalnız olduğu için mi güçlü olmak zorundadır?güçlü kadınlar neden hem hemcinsleri tarafından hemde erkekler tarafından sevilmezler? Güçlü olan ve olduğunu düşünen bayanlar!! Yazın lütfen.
güçlü kadın algısı çok farklıdır eğer bir kadın gücünün farkında olup şımarıklık seviyesine gelmişse evet yalnız olmaya mahkumdur kim ister ki öyle birini ama ben kendimden örnek vermek isterim bende güçlü olduğunu düşünenlerdenim ama asla herşey benim elimde ben kendi ayaklarım üstünde duruyorum hiçbirinize muhtaç değilim havalarında değilim öyle olsam bende yalnız kalırdım sanırım okulumu hep başarılarla bitirdim mesleğimi elime aldım kimseye minnet borcum da yok çok şükür herşey emeğimle oldu kimsenin eline bakmadım ama mütevazi olmaya gayret ederim bir şımarıklığım da olmadı çok şükür

şöyle bir örnek vereyim okulda bile en çalışkanların çok az arkadaşları olur daha az sevilirler önyargıyla yaklaşılır genelde, bu en küçük sınıflarda da maalesef ki böyle. belki de daha güçsüz olanı insanlar kendilerine daha yakın görüyorlar.

Slm bayanlar.güçlü kadınlar yalnız mıdır? Yoksa yalnız olduğu için mi güçlü olmak zorundadır?güçlü kadınlar neden hem hemcinsleri tarafından hemde erkekler tarafından sevilmezler? Güçlü olan ve olduğunu düşünen bayanlar!! Yazın lütfen.
güçlü olmak kişiye göre değişir çok güçlüyüm ama yalnız değilim çünkü gücümü eşimden ve çocuklarımdan alıyorum hayata karşı dimdik durmak ve mücadele etmek için sebeplerim var bana ihtiyacı olan insanlar var öncelikle yavrularım onları yetiştirmek zorunda olduğum için her sıkıntıya göyüs germek zorundayım eşimin bana ihtiyacı olduğu için ayakta durmak zorundayım bunlar mecburiyet değil sevgi den saygıdan hayatta insanların mutlaka bir sebebi olmalı umudu yani bence sende birini sevmelisin hayatında biri olmalı ki bakış açın değişsin beni sevmiyorlar demişsin sen sevmeyi denedin mi????
güçlüyüm kelimesinin altına saklanıp kendine kalkan oluşturuyosun bence tamamen korunma iç güdüsü ama neyden kimden .
güçlü olalım neye karşı pekii......

Güçlendikce yalnizlasir çünkü kimseye ihtiyacinin olmadığını bilir
gucludur o , her şeyi halleder, bir baskasina ihtiyaç duymaz ki...

X