- 20 Mart 2018
- 1.143
- 1.626
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadına laf sokanlar bunu okudular mı acaba??ona kalmış bir arsa var hiç istemiyor dedim tabi baba güvendiğin için istemiyorsun ailene kalsın diye
Ben okudum. Arsa ailesinden mi kalmış yazmamış. Aileden mirassa, niye eşim ailesine kalsın istiyor diyor anlamadım.Kadına laf sokanlar bunu okudular mı acaba??
Kesinlikle size katılıyorum eşinize XL gelmişsiniz! Senelerdir çalışıyorsunuz didinip para biriktiriyorsunuz evinize eşinize çocuklarınıza koşuyorsunuz herşeyi kendiniz yapmaya herşeye yetmeye yetişmeye çalışıyorsunuz ama adam ailesinde miras kalacak küçük bir arsadan hak almayı bile reddedip onlara bağışlıyor burda o yanlış ölüm hak miras helal ! Sizin hatanız yaptıklarınızı başa kalkmanız olmuş keşke lüks araba alacağınıza kendinin parasının yeteceği normal bir araba alsaydınız . Bundan sonra ne yapabilirsiniz ortak harcamalarınızdan sonra kalan paranızı kendinize saklayın kendinize yatırım yapın o zaman bu kadar öfkeyle de dolmazsınızEşine fazla gelmişsin apaçık ortada.
arsa adama ailesinden miras düşüyormuş, adam da ihtiyacım yok zaten diye almayıp ailesine bırakacakmış. Ama çalışan kazanan bir karısı olmasaydı bir an önce alayım derdine düşerdiBen okudum. Arsa ailesinden mi kalmış yazmamış. Aileden mirassa, niye eşim ailesine kalsın istiyor diyor anlamadım.
kendi ailesine mi para yediriyor? Bizde de bu tarz bir konu mevcut ama ben evliligin ilk basindan sinirimi cektim. Bir iki kivirdi sonra oraya veriyorsan benim aileme de ayni miktarda vereceksin dedigimde isler degisti. Simdi cocuklar oldu, ben cocuklarimin hakkini kimseye yedirmem, kimse kusura da bakmasin.Evet ama malasef oluyor çünkü o sureklı bir aileye yardım halinde bebde hakkımı yedirmek is
Okurken ben gerildim.Kendimi bildim. Bileli çalışan biriyimdir eşimde durumu iyi biridir oda çalışır bende ondan fazla kazanan biriyim ama hep bir borç harç içinde sorsan bana harcamış bana 5 harcarsa 10 geri katarim evin ortak hesabina lüks bir arabamiz var büyük çoğunluğunu benim para vererek aldığımız bir araba bir tartışma esnasında hemen senden para aldığım için pişmanım. Vs diyor yok diyor erkekler çalışan kadın neden almıyorlar anlıyorum senin gibi kadınlar hep boşanmış evlerinde tek başına otururlar diyor bende açtım ağzımı yumdum gözümü ağzıma ne geldiyse dedim ona kalmış bir arsa var hiç istemiyor dedim tabi baba güvendiğin için istemiyorsun ailene kalsın diye ben olmasam bir hiçsin felan cocugumda yok zaten olmadı herzaman güçlü kadın olmanın zorluğunu yaşadım yaşamaya Devam'da ediyorum sizce neler yapmalıyım akıl ıstiyorum
ben de güçlü ve üst düze yöneticilik yapan bir kadınım.Kendimi bildim. Bileli çalışan biriyimdir eşimde durumu iyi biridir oda çalışır bende ondan fazla kazanan biriyim ama hep bir borç harç içinde sorsan bana harcamış bana 5 harcarsa 10 geri katarim evin ortak hesabina lüks bir arabamiz var büyük çoğunluğunu benim para vererek aldığımız bir araba bir tartışma esnasında hemen senden para aldığım için pişmanım. Vs diyor yok diyor erkekler çalışan kadın neden almıyorlar anlıyorum senin gibi kadınlar hep boşanmış evlerinde tek başına otururlar diyor bende açtım ağzımı yumdum gözümü ağzıma ne geldiyse dedim ona kalmış bir arsa var hiç istemiyor dedim tabi baba güvendiğin için istemiyorsun ailene kalsın diye ben olmasam bir hiçsin felan cocugumda yok zaten olmadı herzaman güçlü kadın olmanın zorluğunu yaşadım yaşamaya Devam'da ediyorum sizce neler yapmalıyım akıl ıstiyorum