- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.801
MantıklıTemizleme pamuğunu nemlendirip içine koycaz ağzını da sıkıca kapatcazpratik olsun diye bir yere giderken denerim ben
Tabi ki kuzum senin iki oğlandı dimi hangi aya denk geliyor doğum
İkizde son zamanlarda zor Allah yardımcınız olsun canımEvet güzel bir şeymiş. Yani ben daha bir kıpırtı hissetmiyorum. Ama karnım çıktığı için varlıklarını her an hissediyorum. ama ben şimdiden yatarken dönerken zorlanıyorum biraz. kocaman şişince ne yapacağım bilmiyorum.
Gözün aydın Harika gerçekten iki meyveyi de tatmış olacaksın ne güzelKizlaaaaar bebislerimin cinsiyeti belli oldu. Öyle mutluyum ki. Bir kızım bir oğlum olacakmış. Rabbime şükürler olsun, kucağımıza aldigimiz günleri de görelim inşallah. İsteyen herkese nasip olsun
Hadi gözün aydın sorun devam etsin inşallahKızlar günaydın bugün detayli ultrasona girdik herşey yolunda çok şükür güzel geçti
Darısı başınıza
Çok teşekkür ederim canım.Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah
Yufka yürekliEşim ben vururken bile bakamıyor bırak vurmayı:) o yüzden kendi başımın çaresine bakıyorum işte:)
Süper, kilo almamak çok güzelHalen 58 kiloyum canım. Evet çıktı valla ben bugün 15+2 yim canım.
Heh, yanlış anlaşılmasın daevet evet canım miğdem de yanıyor çok. ben onun için sormuştum zaten.
Tatlımm benide eklermisin. Haziran ve 1 oğluşum olucakTemizleme pamuğunu nemlendirip içine koycaz ağzını da sıkıca kapatcazpratik olsun diye bir yere giderken denerim ben
Tabi ki kuzum senin iki oğlandı dimi hangi aya denk geliyor doğum
Çok teşekkür ederim canımİstanbul Bahçeşehir Perinatolog Altan Cebeci cnm
İşe yarıyorsa çok iyiFazlası yapabilir aynen, ben de progestan yuzunden zaten kabızlık var, ama leblebiyi ben avuc avuc deıl de 5 6 agzıma atıyorum o bıle rahatlatıyor yanma oldugunda..
Çok geçmiş olsun canım.Sağol canım test yaptırmadım inşallah değilimdir sırt ağrım var sadece üşüttüm büyük ihtimal
Teşekkür ederim canımEki Görüntüle 2982986
hayrunnisa85 şu set canım baya sıkı oluyor zor açılıyor kapağı ama hala getiriyorlar mı bilmiyorum
Direncin daha yerinde olur şifa olsun canımSağol canım benim sizin söyledikleriniz de rahatlattı beni güç aldım ve içtimsanada şifa olsun inşallah migren zor Allah yardımcın olsun canım
Canim benimde sağ koldan vurunca çok yakıyor sol kol hiç yakmıyor anlamiyorum bileKızlar merhaba
Kan sulandırıcı koldan vurunuyorum..
2 gündür eşim vuruyor ve yanmıyor ama hemşireler vurunca yanıyor
Acaba yanlış mı yapıyoruz enjektörde ilaçta kalmıyor hepsini enjekte ediyor kafam karıştı
Aminn canım Allah razı olsun seninde ağrıların hafifler inşallah doğuma kadar rahat geçirirsinDirencin daha yerinde olur şifa olsun canımçok zor valla Allah düşmanıma vermesin bu migreni.
Aaa, ne fark var acaba?Canim benimde sağ koldan vurunca çok yakıyor sol kol hiç yakmıyor anlamiyorum bile
Ne kadar güzel bir yorum.Gözün aydın Harika gerçekten iki meyveyi de tatmış olacaksın ne güzel
Tabi ki kuzumTatlımm benide eklermisin. Haziran ve 1 oğluşum olucak