Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Öyle görünüyor gibi bakalım 😍

Tamam canım 😍 😍

Hahah hangisini yazayım mayıs diyorum o zaman 😁

Hemde ilk sıraya ilk hamişimiz sensin😍😍

Hemen ekleyim kuzum doğum hangi ay görünüyor. Ay sırasına göre yazayım diye düşündüm 😍😍

Tamam canım sağlıkla gelsinler inşallah 🥰 proluton bende yaptırmıştım. İlk iğne biraz acıtıyor ama sonra vücut alışıyor sanırım o kadar ağrı olmamıştı bende

Aman yok kız diğer sayfalara baktım baya bir şey yazmışlar. Bi tc niz eksik kalmış dedim 😁😁🤪🤪
Haklısın😂
Geçmiş olsun kuzum çok şükür covid değilmiş dikkat et kendine 🤗
Çok şükür, teşekkür ederim canım. 🥰
Sen gitmiycen mi bu hafta bime battaniyeler de var nevresim falan. Off yarın cuma çok heyecanlıyım inşallah çok gelen olmaz 😁😁
Çok istiyorum ama o survivor yarışında ezilirim diye korkuyorum🙈

Kizlaaaaar bebislerimin cinsiyeti belli oldu. Öyle mutluyum ki. Bir kızım bir oğlum olacakmış. Rabbime şükürler olsun, kucağımıza aldigimiz günleri de görelim inşallah. İsteyen herkese nasip olsun 😍😍😍
Ay bu muhteşem bir şey, aynı anda iki farklı cinsiyet❤️

Evet Canım Allah'a şükür 🙏
Şimdi bekle ki binsonraki muayene gelsin.
Allah'tan 15 günde bir gidiyorum 😂
15 gün çabuk geçer, benim 4 hafta olucak bu cumartesi. 🙈
Evet Boğaz Enfeksiyonu olduğumda 1 tane dedi.
2 gündür geçmeyen başağrısı var.
Bende günde 1 tane içebiliyorum.
İstersen tekrar sor doktoruna canım, belki 2’ye çıkarır.
Geçmiş olsun. 😔

Çok geçmi

AA tamam öyle içeyim o zaman. Çok geçmiş olsun canım.
Ya bende halsizlik yok da bulantılar beni benden aldı artık.
Artık yemek yemek istiyorum 😞
Canım tahin bulantıya değil de mide yanmasına iyi geliyo.
Sohrap ondan muzdaripti.

Ya ben transferden sonra 2 hafta boyunca hep başkalarına yaptırdım. Ama baktım her an yanımda biri olamaz. Bir cesaretle batırdım iğneyi. Sonucta tam o saatinde yolda oluyorum başka bir yerde oluyorum bulamıyorum birini. En iyisi kendin yapmakmış 😇
Evet, zor oluyo gerçekten. Eşimle yapışık ikiz gibi geziyoruz. 🙈
Anneme beraber, kayınvalideme beraber gidiyoruz😉

Kızlar hepinizden Allah razı olsun geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim düne göre daha iyiyim vitaminli şeyler tüketiyorum parolda icmemeye çabalıyorum sırtım biraz ağrıyor ama icmicem sıcak tutmaya çalışıyorum geçer inşallah aklım oglusumda ona bi sıkıntı olmadan atlatırım inşallah 🤲😔
İnşallah canım, çok zorluyorsa iç bence.
Bağışıklığını düşürme.

5 aydan sonra cok kilo alırsın diyo sagolsun çevremdekiler 🤣
Hedefim 13 yada 15 kiloyla kapatmak bakalim ne olucak cok merak ediyorum
Ahh şu çevre şekilde mübarek hep konuşur hep 🙈hadi inşallah hedeflediginkilo ile bitirirsin cnm
Ben hiç almadım canım. Zaten almam mümkün değil birşey yediğim yok.
Kız hiç almamış halinle göbeğin nasıl çıktı ki 😁😁ayy göbüşün çok güzel olmuş insan bakınca hissediyor hamileliği 🙏🙏kaç haftalık oldun sen cnm

X