Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Eşimle iken bizde yağmur soğuk çıktık buda alışkın ama ben istiom kendim çıkarayım arabayı çok sevio eşim kucağında gitmek istio ya inşallah çıksın ağrısız bı tane bile yok dişsiz canavar bu

Diş çok zor çok huysuz oluyorlar. Bizim kızın üstten orta dişler patlamadı yanlar patladı

Biz bugün 1 yaşımıza giriyoruz teyzoşlar su gibi geçen 1 yıl her saniyesine şükürler olsun Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
Ya kuzumm iyiki dogmus pasamiz nice güzel yaşları olsun artık sizin bir yaşınız var zaman ne çabuk geçti ya yorucu ama çok güzel isteyen herkese nasip etsin

Biz bugün 1 yaşımıza giriyoruz teyzoşlar su gibi geçen 1 yıl her saniyesine şükürler olsun Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
Bende yeni gördüm canım biraz geç oldu kusura bakma sağlıklı sıhhatli bol başarılı yılları olsun hayırlı evlat olsun inşallah ❤

Selam kızlar nasılsınız bir bakayım dedim kimsenin sesi çıkmıyor topik sonlara doğru gitmiş zor buldum ay bizim diş sıkıntımız çok fena huysuzluk ağlama hali yemek zor yiyor yorucu bir dönemdeyiz Rabbim sağlık versin bunlar olacak şeyler
Catlak-kurabiye nereye gitti haberi olan varmı

Amin canim Amin saglikla büyüsünler inşallah
Üyelik iptali mi yapmış ne oldu acaba

İnşallah iyidir kurabiye benimde oğlan huysuz bu aralar yine sürekli ağlama ondan giremiorum buralara kızlar bebeler büyüdükce giremez oluoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…