- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #15.161
Eşimle iken bizde yağmur soğuk çıktık buda alışkın ama ben istiom kendim çıkarayım arabayı çok sevio eşim kucağında gitmek istioÇıkar inşallah bir anda çıkıyor canım benimki 20 günde 3 tane patladı 4. Patladı patlayacak diğerleri de kabarmış baya onlarfa yolda
Ah canım benim benim ki dışarı hastası bende kendim araç kullanıyorum 20 gnlükken başladık biz koydum pusetine ben karda yağmurda soğukta çıkardım hep aşırı seviyor dışarıda oynamayı gezmeyi
Diş çok zor çok huysuz oluyorlar. Bizim kızın üstten orta dişler patlamadı yanlar patladıEşimle iken bizde yağmur soğuk çıktık buda alışkın ama ben istiom kendim çıkarayım arabayı çok sevio eşim kucağında gitmek istioya inşallah çıksın ağrısız bı tane bile yok dişsiz canavar bu
Kıyamam ya canları aciodur bizimde sürekli eli ağız da salyasi çok bakalım her an gelebilir tetagil veriom çok ağrısı oluncaDiş çok zor çok huysuz oluyorlar. Bizim kızın üstten orta dişler patlamadı yanlar patladı
Ya kuzumm iyiki dogmus pasamiz nice güzel yaşları olsun artık sizin bir yaşınız varBiz bugün 1 yaşımıza giriyoruz teyzoşlarsu gibi geçen 1 yıl her saniyesine şükürler olsun Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
Çok teşekkür ederiz canım amin inşallahYa kuzumm iyiki dogmus pasamiz nice güzel yaşları olsun artık sizin bir yaşınız varzaman ne çabuk geçti ya yorucu ama çok güzel isteyen herkese nasip etsin
Geç oldu ama maşallah maşallah kuzuma sağlıklı sıhhatli nice seneleri olsunBiz bugün 1 yaşımıza giriyoruz teyzoşlarsu gibi geçen 1 yıl her saniyesine şükürler olsun Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
Bende yeni gördüm canım biraz geç oldu kusura bakma sağlıklı sıhhatli bol başarılı yılları olsun hayırlı evlat olsun inşallah ❤Biz bugün 1 yaşımıza giriyoruz teyzoşlarsu gibi geçen 1 yıl her saniyesine şükürler olsun Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
Geç oldu ama maşallah maşallah kuzuma sağlıklı sıhhatli nice seneleri olsun
Teşekkür ederiz teyzeleri Allah razı olsunBende yeni gördüm canım biraz geç oldu kusura bakma sağlıklı sıhhatli bol başarılı yılları olsun hayırlı evlat olsun inşallah ❤
Aleyküm selam canım biz iyiyiz çok şükür diş zorumuz var bu ara siz nasılsınızSelam kızlar nasılsınız
Valla bizde iyiyiz çok şükür her ay yeni bir güncelleme geliyorAleyküm selam canım biz iyiyiz çok şükür diş zorumuz var bu ara siz nasılsınız
Amin canim Amin saglikla büyüsünler inşallahSelam kızlar nasılsınız bir bakayım dedim kimsenin sesi çıkmıyor topik sonlara doğru gitmiş zor buldumay bizim diş sıkıntımız çok fena huysuzluk ağlama hali yemek zor yiyor yorucu bir dönemdeyiz Rabbim sağlık versin bunlar olacak şeyler
Catlak-kurabiye nereye gitti haberi olan varmı