Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Selam güçlü bebeklerin güzel anneleri nasılsınız biz iyiyiz çok şükür ❤️
Bizim 3. Diş yolda gece saat başı kalkmalar devam 🤦‍♀️ sıralama emekleme ayağa kalkma yok dönerek geziyor evi haftaya ctesi yaşımıza giricez 🥰🥰 kahvaltı yediremiyorum sevmiyor haftada 2 ancak yiyordur onun yerine çorba yapıp yediriyorum
Oyuncaklarla biraz oynayıp sıkılıyoruz ben daha çok oynuyorum 🤣🤣 yeni şeyler keşfetmeyi seviyor kedileri kuşları çok seviyoruz hava güzelse parka gidiyoruz kapının önünde çocuklara bakıyoruz bizde durumlar böyle 😊
Özledim buradaki muhabbetleri ❤️
ozn_srk ozn_srk maşallah kuzulara 💜 Allah kolaylık versin sana ve bütün ikiz annelerine 🥰
Maşallah canım senin kızlara

Maşallah prenseslere 🥰Allah kolaylık versin vallahi biz bir tanesi ile zorlanıyoruz sizin işiniz daha zor.Disler baskın olduğu için emekleme vs geride kalmış.Yakinda onlar da başlar işte o zaman daha koşuşturma başlıyor 😅
Aminn canım.. İnanılmaz zor ikiz bakmak. Ama kendim olunca daha bir kolay geldi sanki. Yorucu keyifli karışık duygular. Uyku eğitimine başladık birde maşallah çok güzel gidiyor. Yaa bende yürüseler diye bakıyorum 😇

Selam güçlü bebeklerin güzel anneleri nasılsınız biz iyiyiz çok şükür ❤️
Bizim 3. Diş yolda gece saat başı kalkmalar devam 🤦‍♀️ sıralama emekleme ayağa kalkma yok dönerek geziyor evi haftaya ctesi yaşımıza giricez 🥰🥰 kahvaltı yediremiyorum sevmiyor haftada 2 ancak yiyordur onun yerine çorba yapıp yediriyorum
Oyuncaklarla biraz oynayıp sıkılıyoruz ben daha çok oynuyorum 🤣🤣 yeni şeyler keşfetmeyi seviyor kedileri kuşları çok seviyoruz hava güzelse parka gidiyoruz kapının önünde çocuklara bakıyoruz bizde durumlar böyle 😊
Özledim buradaki muhabbetleri ❤️
ozn_srk ozn_srk maşallah kuzulara 💜 Allah kolaylık versin sana ve bütün ikiz annelerine 🥰
Oo maşallah doğum günüsü gelmiş 🥰 bizimde 25 mayıs..aminn canımm. İnan ki anlatılacak zorlukta değil. Beden artık iflas edecek. Allah güç kuvvet veriyor işte

Diş olayında Allah'a şükür zorluk yaşamadık. Bilmiyorum kehribar bileklikten mi ama. Ek gıda için de iyi oldu. Rahat korkmadan vermiyorum herseyi.Bizimki telefonu tutup kendi konuşuyor 🙈 il başta annemler koydeyken görüntülü konuşuyorduk. Allah'a şükür onun dışında telefon alışkanlığı olmadı. Hava verirken vs çok açtık dursun diye ama şükür bağımlı olmadı bundan sonra da olmaz inşallah. Benim evde durdugum yok 🙈 15 gunluktu otobüsle tanıştık o gün bugündür yollardayiz. İstanbul u turladik 😂 akşamları temizlik yemek yapıyorum gündüz çantayı al çık 😂
Evet hatırlıyorum sizin otobüs maceralarını 😅😅 kehribar kolyeden ben korkarım ya yutarsa gı :confused: :confused:

Aminn canım.. İnanılmaz zor ikiz bakmak. Ama kendim olunca daha bir kolay geldi sanki. Yorucu keyifli karışık duygular. Uyku eğitimine başladık birde maşallah çok güzel gidiyor. Yaa bende yürüseler diye bakıyorum 😇
Maşallah maşallah bizim de ihtiyacımiz var uyku eğitimine de kendime guvenemedim uygulayamam diye

Maşallah kuzuya biz daha o evrelere gelemedik zamanı gelince hepsini yapar diyorum sağlığı yerinde olsun da 🥰 ya geçmiş olsun canım çok şükür düzelmiş 6 diş olmuş maşallah inci gibi sağlam olsunlar 😊
Evet zaman çok çabuk geçti 1 sene oldu yorucu ama muhteşem günler geçiriyoruz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲
Teşekkür ederiz teyzesi Amin inşallah ❤️❤️
Amin canım inşallah 🤲

Diş olayında Allah'a şükür zorluk yaşamadık. Bilmiyorum kehribar bileklikten mi ama. Ek gıda için de iyi oldu. Rahat korkmadan vermiyorum herseyi.Bizimki telefonu tutup kendi konuşuyor 🙈 il başta annemler koydeyken görüntülü konuşuyorduk. Allah'a şükür onun dışında telefon alışkanlığı olmadı. Hava verirken vs çok açtık dursun diye ama şükür bağımlı olmadı bundan sonra da olmaz inşallah. Benim evde durdugum yok 🙈 15 gunluktu otobüsle tanıştık o gün bugündür yollardayiz. İstanbul u turladik 😂 akşamları temizlik yemek yapıyorum gündüz çantayı al çık 😂
Kuzum tek mi cikiosunuz ya bende istiorum tek cikaim nasıl biniosyn otobüse dolmuşa yoksa benimkide sever gezmeleri

Kuzum tek mi cikiosunuz ya bende istiorum tek cikaim nasıl biniosyn otobüse dolmuşa yoksa benimkide sever gezmeleri
Evet canım tek çıkıyorum. Daha rahat valla. Ya tek ya babasıyla ya da kardeşimle dayısıyla. Başkasıyla gidince çok konuşuyorlar çok karışıyorlar. Atıyorum arabasına, kıyafet çantası yemek çantası misss.

Evet canım tek çıkıyorum. Daha rahat valla. Ya tek ya babasıyla ya da kardeşimle dayısıyla. Başkasıyla gidince çok konuşuyorlar çok karışıyorlar. Atıyorum arabasına, kıyafet çantası yemek çantası misss.
Havalar güzelleşti çıkayım bende otobüsle e peki tek nasıl bindiriosun otobüse binerken kuzum

Orta kapıdan kendim kaldırıyorum. Zaten biri de yardımcı oluyor. Sen İstanbulda mıydın ?
İzmirdeyim kuzum bakalım bı cesaret Atcam ben de kendimi sokaklara hatirliorum sen yeni dogmusken cikiodun sokakalara en güzeli aslında benimki çok skilio dışarı çıkınca hoşuna gidior

Kuzum tek dişsiz canavar benim oğlan çıktı yok disimiz isirio salyasi var ama dış yok bı tane bile 😂
Çıkar inşallah bir anda çıkıyor canım benimki 20 günde 3 tane patladı 4. Patladı patlayacak diğerleri de kabarmış baya onlarfa yolda
İzmirdeyim kuzum bakalım bı cesaret Atcam ben de kendimi sokaklara hatirliorum sen yeni dogmusken cikiodun sokakalara en güzeli aslında benimki çok skilio dışarı çıkınca hoşuna gidior
Ah canım benim benim ki dışarı hastası bende kendim araç kullanıyorum 20 gnlükken başladık biz koydum pusetine ben karda yağmurda soğukta çıkardım hep aşırı seviyor dışarıda oynamayı gezmeyi

X