Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Hayırlı olsun yaşı Paşa'nın.Saglikli.nice yillara inş.
Bizim de 2 Mayıs'ta doldu yaşı salgına yakalndik çok kötü ishal poposu yara oldu hep onunla uğraşıyoruz.
Amin canim evlatlarimiz sağlıkla büyüsün inşallah ❤
Yaaa o hastalık bi ara ne güzel geçmişti yeniden yayıldı demekki çok geçmiş olsun

Merhaba kızlar 🥰
Artık bebeler hareketlendi pek vakit kalmıyor
Anında göz önünden kaybolup başını derde sokuyorlar😅
Kk da çok vakit harcıyorum biraz kendimi kısıtlamak adına buralardan uzaklaşcam🥰 oğluşla onun gelişimiyle ilgilencem🥰
Sizlere arada dışarıdan bakıyorum. Sağlıkla büyüsün minikler
Hepinize kucak dolusu sevgiler minnoşlara da öpücükler🥰
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::anne::anne::anne::anne::KK200::KK200::KK200::KK200:

Merhaba kızlar 🥰
Artık bebeler hareketlendi pek vakit kalmıyor
Anında göz önünden kaybolup başını derde sokuyorlar😅
Kk da çok vakit harcıyorum biraz kendimi kısıtlamak adına buralardan uzaklaşcam🥰 oğluşla onun gelişimiyle ilgilencem🥰
Sizlere arada dışarıdan bakıyorum. Sağlıkla büyüsün minikler
Hepinize kucak dolusu sevgiler minnoşlara da öpücükler🥰
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::anne::anne::anne::anne::KK200::KK200::KK200::KK200:
Kiz sen nerelerdesin kaybolup duruyorsun
Şaka bi yana hepimiz aynı dertten muzdaribiz sanırım 🤭
Saglikla büyüsün minnoslar 🐣
Bizi unutma arada gel 😍

Kizlar nasılsınız bi ses verin herkes iyimi 😍
Çok şükür diş huysuzlugumuz var onun dışında iyiz biz.Sen nasılsın?Kimse uğramaz oldu gerçekten çok yoğun geçiyor.Bizimkinin peşinden koşuyoruz çok tehlikeli işlere kalkışıyor 😂Bir de dışarı sevdamız var elimizden tutup sürekli dış kapıya götüruyor

Merhaba hanımlar. Şu an 34 haftalık gebeyim. 2 hafta önceki kontrolde doktor suyumun iyi olduğunu söyledi. Dün ise azaldığını takibe alalım dedi. Bebeğe giden kan akışı normalmiş. Kilosu da 2500. Daha da azalırsa ciğer geliştirici iğne vururuz erken doğumla alırız dedi. 1 hafta sonra tekrar gel dedi. Havuç suyu iç dedi. Fayda gören var mı ? Azalan su tekrardan artabilir mi ?

İyi bayram güzel anneler napiosunuz arada ses verin ya biliorum bebeler çok hareketli biz durduk durduk 4 dışı birden çıkardık hiç bişe yemio meme ye guvenio sanırım.30 Haziran da bı yaşı olcak bebeimin zaman çabuk gecio bebem le çok zor güzel ama çabuk geçen sene idi sizlerde arada bebisleri yazın çok giremesekte birbirinizden haberimiz olsun bebek düşünen varmı hamile felan 🤭🤭

Merhaba hanımlar. Şu an 34 haftalık gebeyim. 2 hafta önceki kontrolde doktor suyumun iyi olduğunu söyledi. Dün ise azaldığını takibe alalım dedi. Bebeğe giden kan akışı normalmiş. Kilosu da 2500. Daha da azalırsa ciğer geliştirici iğne vururuz erken doğumla alırız dedi. 1 hafta sonra tekrar gel dedi. Havuç suyu iç dedi. Fayda gören var mı ? Azalan su tekrardan artabilir mi ?
Sağ salim kucagina vaktinde alirisiniz inşallah

Slmmm benim canlarım nasılsınız kusura bakmayın yazamadım bizim doktor koşuşturmasi devam Pda vardı miniğim de kapanmamış o yüzden anjiyo olacak ağladım çok ağladım ama o hissedince bıraktım hüznümü bir kenara bununda atlaticak elbet dualarınızı bekliyorum 30 Kasım'da olacak dedi doktor bu sebeple sünnet felan erteledik evlatlarımız sağlıkla büyüsünler inşallah biz şuna 4 ayın içindeyiz kronolojik saymıyorum bile ek gıdaya gecmedik he uz ama miniğim artık büyüdü dönmeye başladı ağu çığlıkları tadım.bile yapmak istiyor versem baya yiyecek ♥️🥰
Merhaba bebeğiniz anjiyo oldu mu? Süreç nasıldı aynı problem bizde de var

Napim kuzum depremdi seçimdi derken az yalnız kalmak istedim öyle gitmiştim bir süreliğine
Bebeler yürümeye başlamıştır artık peşine koşmaktan vakit kalmıyor 😅
İyi yapmışsın arada kaçmak gerek yok bende eskisi kadar girmiorum bakalım ikinciye niyetlenirsem yine çıkmam burdan yuruyo şükür bu sefer heryere gitmek istio ama bira iştahsız işte 😂

X