- 2 Şubat 2018
- 1.398
- 2.307
- 29
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #15.141
Maşallah canım senin kızlaraSelam güçlü bebeklerin güzel anneleri nasılsınız biz iyiyiz çok şükür
Bizim 3. Diş yolda gece saat başı kalkmalar devamsıralama emekleme ayağa kalkma yok dönerek geziyor evi haftaya ctesi yaşımıza giricez kahvaltı yediremiyorum sevmiyor haftada 2 ancak yiyordur onun yerine çorba yapıp yediriyorum
Oyuncaklarla biraz oynayıp sıkılıyoruz ben daha çok oynuyorumyeni şeyler keşfetmeyi seviyor kedileri kuşları çok seviyoruz hava güzelse parka gidiyoruz kapının önünde çocuklara bakıyoruz bizde durumlar böyle
Özledim buradaki muhabbetleri
ozn_srk maşallah kuzulara Allah kolaylık versin sana ve bütün ikiz annelerine
Aminn canım.. İnanılmaz zor ikiz bakmak. Ama kendim olunca daha bir kolay geldi sanki. Yorucu keyifli karışık duygular. Uyku eğitimine başladık birde maşallah çok güzel gidiyor. Yaa bende yürüseler diye bakıyorumMaşallah prenseslereAllah kolaylık versin vallahi biz bir tanesi ile zorlanıyoruz sizin işiniz daha zor.Disler baskın olduğu için emekleme vs geride kalmış.Yakinda onlar da başlar işte o zaman daha koşuşturma başlıyor
Oo maşallah doğum günüsü gelmişSelam güçlü bebeklerin güzel anneleri nasılsınız biz iyiyiz çok şükür
Bizim 3. Diş yolda gece saat başı kalkmalar devamsıralama emekleme ayağa kalkma yok dönerek geziyor evi haftaya ctesi yaşımıza giricez kahvaltı yediremiyorum sevmiyor haftada 2 ancak yiyordur onun yerine çorba yapıp yediriyorum
Oyuncaklarla biraz oynayıp sıkılıyoruz ben daha çok oynuyorumyeni şeyler keşfetmeyi seviyor kedileri kuşları çok seviyoruz hava güzelse parka gidiyoruz kapının önünde çocuklara bakıyoruz bizde durumlar böyle
Özledim buradaki muhabbetleri
ozn_srk maşallah kuzulara Allah kolaylık versin sana ve bütün ikiz annelerine
3 gün var aramızdaOo maşallah doğum günüsü gelmişbizimde 25 mayıs..aminn canımm. İnan ki anlatılacak zorlukta değil. Beden artık iflas edecek. Allah güç kuvvet veriyor işte
Evet hatırlıyorum sizin otobüs maceralarınıDiş olayında Allah'a şükür zorluk yaşamadık. Bilmiyorum kehribar bileklikten mi ama. Ek gıda için de iyi oldu. Rahat korkmadan vermiyorum herseyi.Bizimki telefonu tutup kendi konuşuyoril başta annemler koydeyken görüntülü konuşuyorduk. Allah'a şükür onun dışında telefon alışkanlığı olmadı. Hava verirken vs çok açtık dursun diye ama şükür bağımlı olmadı bundan sonra da olmaz inşallah. Benim evde durdugum yok 15 gunluktu otobüsle tanıştık o gün bugündür yollardayiz. İstanbul u turladik akşamları temizlik yemek yapıyorum gündüz çantayı al çık
Bizimki bileklik canım. Allah'a şükür hicsorun olmadı. Zaten giysinin altında kalıyorEvet hatırlıyorum sizin otobüs maceralarınıkehribar kolyeden ben korkarım ya yutarsa gı
Benim oğlanı da sakinleştirir mi acabaBizimki bileklik canım. Allah'a şükür hicsorun olmadı. Zaten giysinin altında kalıyor
Maşallah maşallah bizim de ihtiyacımiz var uyku eğitimine de kendime guvenemedim uygulayamam diyeAminn canım.. İnanılmaz zor ikiz bakmak. Ama kendim olunca daha bir kolay geldi sanki. Yorucu keyifli karışık duygular. Uyku eğitimine başladık birde maşallah çok güzel gidiyor. Yaa bende yürüseler diye bakıyorum
Amin canım inşallahMaşallah kuzuya biz daha o evrelere gelemedik zamanı gelince hepsini yapar diyorum sağlığı yerinde olsun daya geçmiş olsun canım çok şükür düzelmiş 6 diş olmuş maşallah inci gibi sağlam olsunlar
Evet zaman çok çabuk geçti 1 sene oldu yorucu ama muhteşem günler geçiriyoruz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Teşekkür ederiz teyzesi Amin inşallah
Hagot hayır yapabilirsin tek çocukla inanılmaz kolay eğitim. Bizim ikisi aynı anda aynı odada zor olmasına rağmen çok başarılıMaşallah maşallah bizim de ihtiyacımiz var uyku eğitimine de kendime guvenemedim uygulayamam diye
Kuzum tek dişsiz canavar benim oğlan çıktı yok disimiz isirio salyasi var ama dış yok bı tane bileTureed canım sende durumlar nasıl benim kız altan dişi patladı 1 hafta 10 gün oldu ilinci üsttüm patladı şuan iki tane daha patlamak üzere bi anda çıkmya başladı
Hemen birini hallettik ikinciyi yapaim tabi
Kuzum tek mi cikiosunuz ya bende istiorum tek cikaim nasıl biniosyn otobüse dolmuşa yoksa benimkide sever gezmeleriDiş olayında Allah'a şükür zorluk yaşamadık. Bilmiyorum kehribar bileklikten mi ama. Ek gıda için de iyi oldu. Rahat korkmadan vermiyorum herseyi.Bizimki telefonu tutup kendi konuşuyoril başta annemler koydeyken görüntülü konuşuyorduk. Allah'a şükür onun dışında telefon alışkanlığı olmadı. Hava verirken vs çok açtık dursun diye ama şükür bağımlı olmadı bundan sonra da olmaz inşallah. Benim evde durdugum yok 15 gunluktu otobüsle tanıştık o gün bugündür yollardayiz. İstanbul u turladik akşamları temizlik yemek yapıyorum gündüz çantayı al çık
Evet canım tek çıkıyorum. Daha rahat valla. Ya tek ya babasıyla ya da kardeşimle dayısıyla. Başkasıyla gidince çok konuşuyorlar çok karışıyorlar. Atıyorum arabasına, kıyafet çantası yemek çantası misss.Kuzum tek mi cikiosunuz ya bende istiorum tek cikaim nasıl biniosyn otobüse dolmuşa yoksa benimkide sever gezmeleri
Havalar güzelleşti çıkayım bende otobüsle e peki tek nasıl bindiriosun otobüse binerken kuzumEvet canım tek çıkıyorum. Daha rahat valla. Ya tek ya babasıyla ya da kardeşimle dayısıyla. Başkasıyla gidince çok konuşuyorlar çok karışıyorlar. Atıyorum arabasına, kıyafet çantası yemek çantası misss.
Orta kapıdan kendim kaldırıyorum. Zaten biri de yardımcı oluyor. Sen İstanbulda mıydın ?Havalar güzelleşti çıkayım bende otobüsle e peki tek nasıl bindiriosun otobüse binerken kuzum
İzmirdeyim kuzum bakalım bı cesaret Atcam ben de kendimi sokaklara hatirliorum sen yeni dogmusken cikiodun sokakalara en güzeli aslında benimki çok skilio dışarı çıkınca hoşuna gidiorOrta kapıdan kendim kaldırıyorum. Zaten biri de yardımcı oluyor. Sen İstanbulda mıydın ?
Çıkar inşallah bir anda çıkıyor canım benimki 20 günde 3 tane patladı 4. Patladı patlayacak diğerleri de kabarmış baya onlarfa yoldaKuzum tek dişsiz canavar benim oğlan çıktı yok disimiz isirio salyasi var ama dış yok bı tane bile
Ah canım benim benim ki dışarı hastası bende kendim araç kullanıyorum 20 gnlükken başladık biz koydum pusetine ben karda yağmurda soğukta çıkardım hep aşırı seviyor dışarıda oynamayı gezmeyiİzmirdeyim kuzum bakalım bı cesaret Atcam ben de kendimi sokaklara hatirliorum sen yeni dogmusken cikiodun sokakalara en güzeli aslında benimki çok skilio dışarı çıkınca hoşuna gidior