Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Maşallah canım senin kızlara

Aminn canım.. İnanılmaz zor ikiz bakmak. Ama kendim olunca daha bir kolay geldi sanki. Yorucu keyifli karışık duygular. Uyku eğitimine başladık birde maşallah çok güzel gidiyor. Yaa bende yürüseler diye bakıyorum

Oo maşallah doğum günüsü gelmiş bizimde 25 mayıs..aminn canımm. İnan ki anlatılacak zorlukta değil. Beden artık iflas edecek. Allah güç kuvvet veriyor işte

Evet hatırlıyorum sizin otobüs maceralarını kehribar kolyeden ben korkarım ya yutarsa gı

Maşallah maşallah bizim de ihtiyacımiz var uyku eğitimine de kendime guvenemedim uygulayamam diye

Amin canım inşallah

Kuzum tek mi cikiosunuz ya bende istiorum tek cikaim nasıl biniosyn otobüse dolmuşa yoksa benimkide sever gezmeleri

Kuzum tek mi cikiosunuz ya bende istiorum tek cikaim nasıl biniosyn otobüse dolmuşa yoksa benimkide sever gezmeleri
Evet canım tek çıkıyorum. Daha rahat valla. Ya tek ya babasıyla ya da kardeşimle dayısıyla. Başkasıyla gidince çok konuşuyorlar çok karışıyorlar. Atıyorum arabasına, kıyafet çantası yemek çantası misss.

Havalar güzelleşti çıkayım bende otobüsle e peki tek nasıl bindiriosun otobüse binerken kuzum

Orta kapıdan kendim kaldırıyorum. Zaten biri de yardımcı oluyor. Sen İstanbulda mıydın ?
İzmirdeyim kuzum bakalım bı cesaret Atcam ben de kendimi sokaklara hatirliorum sen yeni dogmusken cikiodun sokakalara en güzeli aslında benimki çok skilio dışarı çıkınca hoşuna gidior

Kuzum tek dişsiz canavar benim oğlan çıktı yok disimiz isirio salyasi var ama dış yok bı tane bile
Çıkar inşallah bir anda çıkıyor canım benimki 20 günde 3 tane patladı 4. Patladı patlayacak diğerleri de kabarmış baya onlarfa yolda
İzmirdeyim kuzum bakalım bı cesaret Atcam ben de kendimi sokaklara hatirliorum sen yeni dogmusken cikiodun sokakalara en güzeli aslında benimki çok skilio dışarı çıkınca hoşuna gidior
Ah canım benim benim ki dışarı hastası bende kendim araç kullanıyorum 20 gnlükken başladık biz koydum pusetine ben karda yağmurda soğukta çıkardım hep aşırı seviyor dışarıda oynamayı gezmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…