Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Hayırlı Ramazan lar canlar I iklime_06 canım geçmiş olsun istahsix oluolar hasta olduklarında bızde geçen hafta öyleydik maşallah kızlar dişler ard arda bizde bı tane bile yok ya hala dış😁
Hayırlı Ramazanlar canım.Tesekjur ederim canım şimdi biraz daha iyi burun akıntısı öksürük kaldı

Evet kızlar acaba bildirim mi kapattı bakıp cikiolarmi tek tek etiketleyelim ben bide @hayrunnisa85 merak ediom hiç sesi çıkmadı iyimi
@Burcu2614 @Sun Raha @Hissedensair ozn_srk ozn_srk @Denizatidenizyildizi @Kubkub06 Masmavi0 Masmavi0 dierleri ni yazcam oğlan durmuo bugün çok kudurdu bizde daha hiç dış yok
Sorduğun için çok teşekkür ederim umarım sende diğer herkesde çok çok iyidir 🤲
Analık çok zor ben uykuyu çok seven biriyim uyku yetmiyor oğlum her uyuduğunda bende uyuyorum 😂
Hiçbişeye vaktim olmuyor bide dişlerini çok arka arkaya çıkardı, hastalandı ,bi ara yemek istemedi her ay farklı aksiyon yaşıyoruz işte
Yani ben bende değilim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 🙃

Sorduğun için çok teşekkür ederim umarım sende diğer herkesde çok çok iyidir 🤲
Analık çok zor ben uykuyu çok seven biriyim uyku yetmiyor oğlum her uyuduğunda bende uyuyorum 😂
Hiçbişeye vaktim olmuyor bide dişlerini çok arka arkaya çıkardı, hastalandı ,bi ara yemek istemedi her ay farklı aksiyon yaşıyoruz işte
Yani ben bende değilim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 🙃
Seninki de mi art arda çıkardı. Bizde öyleyiz ya. Bi başladık ara vermeden sırayla gidiyoruz.
Allah yardımcımız olsun :confused: :confused:

Hellüü. ☺️ Bir ikiz anası olarak bildiriyorum. Durumlar çok karışık. Öyle böyle değil. Gece uykuları yok. 4 veya 5 kez kalkıyoruz. Sıyırdık artık. Ben 2 gün önceye kadar kayınvalidemlerle bakıyordum. Haftasonu evlerine gidiyorlardı.. Ama artık bende cok sıkıldım. Onlarada külfet olmak istemiyorum. 2 gündür tek bakıyorum. Ama hiç sormayın..
Diş konuşulmuş. Benimkilerin altında 4 adet üstünde 4 adet dişi var. Emekleme sürünme koltuğa tutunma yok ☺️ 11. Ayın içine girdiler herhalde direkt koşacaklar diye düşünüyorum. ☺️ Bir bebeğim sallanarak uyumaya alıştı diğeri yatağa koyduğumuzda uyuyor. Yarın itibari ile online uyku eğitimine başlıyoruz. 😇

Hellüü. ☺️ Bir ikiz anası olarak bildiriyorum. Durumlar çok karışık. Öyle böyle değil. Gece uykuları yok. 4 veya 5 kez kalkıyoruz. Sıyırdık artık. Ben 2 gün önceye kadar kayınvalidemlerle bakıyordum. Haftasonu evlerine gidiyorlardı.. Ama artık bende cok sıkıldım. Onlarada külfet olmak istemiyorum. 2 gündür tek bakıyorum. Ama hiç sormayın..
Diş konuşulmuş. Benimkilerin altında 4 adet üstünde 4 adet dişi var. Emekleme sürünme koltuğa tutunma yok ☺️ 11. Ayın içine girdiler herhalde direkt koşacaklar diye düşünüyorum. ☺️ Bir bebeğim sallanarak uyumaya alıştı diğeri yatağa koyduğumuzda uyuyor. Yarın itibari ile online uyku eğitimine başlıyoruz. 😇
Hatta anlık durum budur. Sabah 7 de kalkıyorlar. Oyun alanında zamanları geçiyor. Oyuncak yığıyoruz eve. Salondan yavaştan çıkıyoruz biz onlara kalıyor. ☺️

Eklentiler

• IMG_20230406_124509.jpg
    IMG_20230406_124509.jpg
    152,5 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20230406_124417.jpg
    IMG_20230406_124417.jpg
    155 KB · Görüntüleme: 46
Ohh maşallah kuzulara ❤️❤️ dişte seninkiler de önde gidiyor. Bizim daha 3 🤭
Yaa o saçları bakışları yerimmm yerimmm
Salonu bırak evi yavaş yavaş terk etcez galiba 🤭 her köşeyi zapt ediyor 😅 şu mesajı bile kaç kere girdim zor yazıyorum 😅

Selam güçlü bebeklerin güzel anneleri nasılsınız biz iyiyiz çok şükür ❤️
Bizim 3. Diş yolda gece saat başı kalkmalar devam 🤦‍♀️ sıralama emekleme ayağa kalkma yok dönerek geziyor evi haftaya ctesi yaşımıza giricez 🥰🥰 kahvaltı yediremiyorum sevmiyor haftada 2 ancak yiyordur onun yerine çorba yapıp yediriyorum
Oyuncaklarla biraz oynayıp sıkılıyoruz ben daha çok oynuyorum 🤣🤣 yeni şeyler keşfetmeyi seviyor kedileri kuşları çok seviyoruz hava güzelse parka gidiyoruz kapının önünde çocuklara bakıyoruz bizde durumlar böyle 😊
Özledim buradaki muhabbetleri ❤️
ozn_srk ozn_srk maşallah kuzulara 💜 Allah kolaylık versin sana ve bütün ikiz annelerine 🥰

Maşallah prenseslere 🥰Allah kolaylık versin vallahi biz bir tanesi ile zorlanıyoruz sizin işiniz daha zor.Disler baskın olduğu için emekleme vs geride kalmış.Yakinda onlar da başlar işte o zaman daha koşuşturma başlıyor 😅

Bizim 3. Diş yolda gece saat başı kalkmalar devam 🤦‍♀️ sıralama emekleme ayağa kalkma yok dönerek geziyor evi haftaya ctesi yaşımıza giricez 🥰🥰 kahvaltı yediremiyorum sevmiyor haftada 2 ancak yiyordur onun yerine çorba yapıp yediriyorum
Oyuncaklarla biraz oynayıp sıkılıyoruz ben daha çok oynuyorum 🤣🤣 yeni şeyler keşfetmeyi seviyor kedileri kuşları çok seviyoruz hava güzelse parka gidiyoruz kapının önünde çocuklara bakıyoruz bizde durumlar böyle 😊
ozn_srk ozn_srk maşallah kuzulara 💜 Allah kolaylık versin sana ve bütün ikiz annelerine 🥰
Çok şükür biz de iyiz hastalığımız 3 gün oldu biteli bu sefer çok uzun sürdü.
Bizim salyalar var ama gelen giden yok 6 disimiz ile.devan ediyoruz.
Emekliyor tutunup kalkıyor kanepeden tutanarak yürüyor bu yüzden artık örümcek de durmak istemiyor elimden tütün yurutun istiyor o da çok yorucu oluyor Hiç durmadıgi için kazalar eksik olmuyor ya düşüyor ya kafasını çarpıyor.Allah beterinden korusun hepsini.Yasimiza bir aydan az kaldı bizim de.
Yorucu oluyor ama bakıyorum da zaman ne çabuk geçti 🥰
Paşa'nın yaşı şimdiden hayırlı olsun.Saglicakla nice yaşları olsun inşallah 🤲

Selammm güzellerrr 🧿 bı bakayım dedim hamilelik haaberi vs var mı diye 🙈 ses soluk yok . Diş, uyku eğitimi, atak , ek gıda derken geldi doğum günü yaklaşıyor. Zsmsn su misali... Hepinizi öpüyorum
Yaşlar yaklaştıkca yeni hamilelik haberleri bekleniyor 😅
Sen de var mı yoksa yanına arkadaş mı arıyorsun 🤭😂

ĶÇok şükür biz de iyiz hastalığımız 3 gün oldu biteli bu sefer çok uzun sürdü.
Bizim salyalar var ama gelen giden yok 6 disimiz ile.devan ediyoruz.
Emekliyor tutunup kalkıyor kanepeden tutanarak yürüyor bu yüzden artık örümcek de durmak istemiyor elimden tütün yurutun istiyor o da çok yorucu oluyor Hiç durmadıgi için kazalar eksik olmuyor ya düşüyor ya kafasını çarpıyor.Allah beterinden korusun hepsini.Yasimiza bir aydan az kaldı bizim de.
Yorucu oluyor ama bakıyorum da zaman ne çabuk geçti 🥰
Paşa'nın yaşı şimdiden hayırlı olsun.Saglicakla nice yaşları olsun inşallah 🤲
Maşallah kuzuya biz daha o evrelere gelemedik zamanı gelince hepsini yapar diyorum sağlığı yerinde olsun da 🥰 ya geçmiş olsun canım çok şükür düzelmiş 6 diş olmuş maşallah inci gibi sağlam olsunlar 😊
Evet zaman çok çabuk geçti 1 sene oldu yorucu ama muhteşem günler geçiriyoruz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲
Teşekkür ederiz teyzesi Amin inşallah ❤️❤️

Selammm güzellerrr 🧿 bı bakayım dedim hamilelik haaberi vs var mı diye 🙈 ses soluk yok . Diş, uyku eğitimi, atak , ek gıda derken geldi doğum günü yaklaşıyor. Zsmsn su misali... Hepinizi öpüyorum
Kızzz hamile misin yoksa 😅😅 zaten ilk haberi ya senden ya da Tureed Tureed den bekliyorum 😅

Ya yerim onu doğa ile iç içe 🥰🥰 buralarda havalar belli olmuyor o yüzden bir çıkıyorsak iki içerdeyiz 🥴 öyle geçiyor günler
Bizde de emekleme, sıralama yok

Kızzz hamile misin yoksa 😅😅 zaten ilk haberi ya senden ya da Tureed Tureed den bekliyorum 😅
Yok canım değilim. Ama isterdim yalan değil. Taşınma ev işi vs var. Kiracı olmasam rahat yapardım da şimdi herşeyi cimcimeye göre düşünüyoruz. 4 üstte 3 altta 7 disimiz var 🧿🙈 hergun ne yemek yapacağım telaşından telefonu elime alamıyorum. Ama şikayetçi değilim. Yeterki sağlıklı beslensin diyorum. Kimseye bırakamıyorum. Güvenemiyorum. Babası bı arada alıp götürüyor. Çantaya yemeği yoğurdu kıyafeti koyup yolluyorum. Başkasına güvenemiyorum 🙈 Bnm görumcemde benden 2 gün önce doğurdu. Erkek biraz zorluyor galiba. Maşallah sağlıklı olsunlar da.

Yok canım değilim. Ama isterdim yalan değil. Taşınma ev işi vs var. Kiracı olmasam rahat yapardım da şimdi herşeyi cimcimeye göre düşünüyoruz. 4 üstte 3 altta 7 disimiz var 🧿🙈 hergun ne yemek yapacağım telaşından telefonu elime alamıyorum. Ama şikayetçi değilim. Yeterki sağlıklı beslensin diyorum. Kimseye bırakamıyorum. Güvenemiyorum. Babası bı arada alıp götürüyor. Çantaya yemeği yoğurdu kıyafeti koyup yolluyorum. Başkasına güvenemiyorum 🙈 Bnm görumcemde benden 2 gün önce doğurdu. Erkek biraz zorluyor galiba. Maşallah sağlıklı olsunlar da.
Oy oy maşallah 7 diş mi 🥰🥰 bizim de 3 dişimizi var 🤭
Kız bebe mi erkek mi zor bilmem ama benim sıpam zor 😅😅🥴🥴 yani bazen bir kardeşi olsaydı diyorum. Sıkılıyor çocuk benden 😅 bir iki dışarı çıktık hep çıkmak istiyor 😅 telefonu elime alınca fırça yiyorum 😅 bırak benle ilgilen diyor resmen 😅

Oy oy maşallah 7 diş mi 🥰🥰 bizim de 3 dişimizi var 🤭
Kız bebe mi erkek mi zor bilmem ama benim sıpam zor 😅😅🥴🥴 yani bazen bir kardeşi olsaydı diyorum. Sıkılıyor çocuk benden 😅 bir iki dışarı çıktık hep çıkmak istiyor 😅 telefonu elime alınca fırça yiyorum 😅 bırak benle ilgilen diyor resmen 😅
Diş olayında Allah'a şükür zorluk yaşamadık. Bilmiyorum kehribar bileklikten mi ama. Ek gıda için de iyi oldu. Rahat korkmadan vermiyorum herseyi.Bizimki telefonu tutup kendi konuşuyor 🙈 il başta annemler koydeyken görüntülü konuşuyorduk. Allah'a şükür onun dışında telefon alışkanlığı olmadı. Hava verirken vs çok açtık dursun diye ama şükür bağımlı olmadı bundan sonra da olmaz inşallah. Benim evde durdugum yok 🙈 15 gunluktu otobüsle tanıştık o gün bugündür yollardayiz. İstanbul u turladik 😂 akşamları temizlik yemek yapıyorum gündüz çantayı al çık 😂

X