- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #15.121
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorduğun için çok teşekkür ederim umarım sende diğer herkesde çok çok iyidirEvet kızlar acaba bildirim mi kapattı bakıp cikiolarmi tek tek etiketleyelim ben bide @hayrunnisa85 merak ediom hiç sesi çıkmadı iyimi
@Burcu2614 @Sun Raha @Hissedensair ozn_srk @Denizatidenizyildizi @Kubkub06 Masmavi0 dierleri ni yazcam oğlan durmuo bugün çok kudurdu bizde daha hiç dış yok
Allah yar ve yardımcın olsun canım benim sen benim gözümde bir kahramansın ❤Ikizlerle hayat çok güzel gelsenize size huni hediye edeyim bana bildirim gelmiyor
Seninki de mi art arda çıkardı. Bizde öyleyiz ya. Bi başladık ara vermeden sırayla gidiyoruz.Sorduğun için çok teşekkür ederim umarım sende diğer herkesde çok çok iyidir
Analık çok zor ben uykuyu çok seven biriyim uyku yetmiyor oğlum her uyuduğunda bende uyuyorum
Hiçbişeye vaktim olmuyor bide dişlerini çok arka arkaya çıkardı, hastalandı ,bi ara yemek istemedi her ay farklı aksiyon yaşıyoruz işte
Yani ben bende değilim yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Hatta anlık durum budur. Sabah 7 de kalkıyorlar. Oyun alanında zamanları geçiyor. Oyuncak yığıyoruz eve. Salondan yavaştan çıkıyoruz biz onlara kalıyor.Hellüü. Bir ikiz anası olarak bildiriyorum. Durumlar çok karışık. Öyle böyle değil. Gece uykuları yok. 4 veya 5 kez kalkıyoruz. Sıyırdık artık. Ben 2 gün önceye kadar kayınvalidemlerle bakıyordum. Haftasonu evlerine gidiyorlardı.. Ama artık bende cok sıkıldım. Onlarada külfet olmak istemiyorum. 2 gündür tek bakıyorum. Ama hiç sormayın..
Diş konuşulmuş. Benimkilerin altında 4 adet üstünde 4 adet dişi var. Emekleme sürünme koltuğa tutunma yok 11. Ayın içine girdiler herhalde direkt koşacaklar diye düşünüyorum. Bir bebeğim sallanarak uyumaya alıştı diğeri yatağa koyduğumuzda uyuyor. Yarın itibari ile online uyku eğitimine başlıyoruz.
Hatta anlık durum budur. Sabah 7 de kalkıyorlar. Oyun alanında zamanları geçiyor. Oyuncak yığıyoruz eve. Salondan yavaştan çıkıyoruz biz onlara kalıyor.
Ohh maşallah kuzulara dişte seninkiler de önde gidiyor. Bizim daha 3Hellüü. Bir ikiz anası olarak bildiriyorum. Durumlar çok karışık. Öyle böyle değil. Gece uykuları yok. 4 veya 5 kez kalkıyoruz. Sıyırdık artık. Ben 2 gün önceye kadar kayınvalidemlerle bakıyordum. Haftasonu evlerine gidiyorlardı.. Ama artık bende cok sıkıldım. Onlarada külfet olmak istemiyorum. 2 gündür tek bakıyorum. Ama hiç sormayın..
Diş konuşulmuş. Benimkilerin altında 4 adet üstünde 4 adet dişi var. Emekleme sürünme koltuğa tutunma yok 11. Ayın içine girdiler herhalde direkt koşacaklar diye düşünüyorum. Bir bebeğim sallanarak uyumaya alıştı diğeri yatağa koyduğumuzda uyuyor. Yarın itibari ile online uyku eğitimine başlıyoruz.
Maşallah prenseslere Allah kolaylık versin vallahi biz bir tanesi ile zorlanıyoruz sizin işiniz daha zor.Disler baskın olduğu için emekleme vs geride kalmış.Yakinda onlar da başlar işte o zaman daha koşuşturma başlıyorHellüü. Bir ikiz anası olarak bildiriyorum. Durumlar çok karışık. Öyle böyle değil. Gece uykuları yok. 4 veya 5 kez kalkıyoruz. Sıyırdık artık. Ben 2 gün önceye kadar kayınvalidemlerle bakıyordum. Haftasonu evlerine gidiyorlardı.. Ama artık bende cok sıkıldım. Onlarada külfet olmak istemiyorum. 2 gündür tek bakıyorum. Ama hiç sormayın..
Çok şükür biz de iyiz hastalığımız 3 gün oldu biteli bu sefer çok uzun sürdü.Selam güçlü bebeklerin güzel anneleri nasılsınız biz iyiyiz çok şükür
Bizim 3. Diş yolda gece saat başı kalkmalar devam sıralama emekleme ayağa kalkma yok dönerek geziyor evi haftaya ctesi yaşımıza giricez kahvaltı yediremiyorum sevmiyor haftada 2 ancak yiyordur onun yerine çorba yapıp yediriyorum
Oyuncaklarla biraz oynayıp sıkılıyoruz ben daha çok oynuyorum yeni şeyler keşfetmeyi seviyor kedileri kuşları çok seviyoruz hava güzelse parka gidiyoruz kapının önünde çocuklara bakıyoruz bizde durumlar böyle
Özledim buradaki muhabbetleri
ozn_srk maşallah kuzulara Allah kolaylık versin sana ve bütün ikiz annelerine
Yaşlar yaklaştıkca yeni hamilelik haberleri bekleniyorSelammm güzellerrr bı bakayım dedim hamilelik haaberi vs var mı diye ses soluk yok . Diş, uyku eğitimi, atak , ek gıda derken geldi doğum günü yaklaşıyor. Zsmsn su misali... Hepinizi öpüyorum
Maşallah kuzuya biz daha o evrelere gelemedik zamanı gelince hepsini yapar diyorum sağlığı yerinde olsun da ya geçmiş olsun canım çok şükür düzelmiş 6 diş olmuş maşallah inci gibi sağlam olsunlarĶÇok şükür biz de iyiz hastalığımız 3 gün oldu biteli bu sefer çok uzun sürdü.
Bizim salyalar var ama gelen giden yok 6 disimiz ile.devan ediyoruz.
Emekliyor tutunup kalkıyor kanepeden tutanarak yürüyor bu yüzden artık örümcek de durmak istemiyor elimden tütün yurutun istiyor o da çok yorucu oluyor Hiç durmadıgi için kazalar eksik olmuyor ya düşüyor ya kafasını çarpıyor.Allah beterinden korusun hepsini.Yasimiza bir aydan az kaldı bizim de.
Yorucu oluyor ama bakıyorum da zaman ne çabuk geçti
Paşa'nın yaşı şimdiden hayırlı olsun.Saglicakla nice yaşları olsun inşallah
Kızzz hamile misin yoksa zaten ilk haberi ya senden ya da Tureed den bekliyorumSelammm güzellerrr bı bakayım dedim hamilelik haaberi vs var mı diye ses soluk yok . Diş, uyku eğitimi, atak , ek gıda derken geldi doğum günü yaklaşıyor. Zsmsn su misali... Hepinizi öpüyorum
Ya yerim onu doğa ile iç içe buralarda havalar belli olmuyor o yüzden bir çıkıyorsak iki içerdeyiz öyle geçiyor günlerSelam güçlü bebeklerin güzel anneleri nasılsınız biz iyiyiz çok şükür
Bizim 3. Diş yolda gece saat başı kalkmalar devam sıralama emekleme ayağa kalkma yok dönerek geziyor evi haftaya ctesi yaşımıza giricez kahvaltı yediremiyorum sevmiyor haftada 2 ancak yiyordur onun yerine çorba yapıp yediriyorum
Oyuncaklarla biraz oynayıp sıkılıyoruz ben daha çok oynuyorum yeni şeyler keşfetmeyi seviyor kedileri kuşları çok seviyoruz hava güzelse parka gidiyoruz kapının önünde çocuklara bakıyoruz bizde durumlar böyle
Özledim buradaki muhabbetleri
ozn_srk maşallah kuzulara Allah kolaylık versin sana ve bütün ikiz annelerine
Yok canım değilim. Ama isterdim yalan değil. Taşınma ev işi vs var. Kiracı olmasam rahat yapardım da şimdi herşeyi cimcimeye göre düşünüyoruz. 4 üstte 3 altta 7 disimiz var hergun ne yemek yapacağım telaşından telefonu elime alamıyorum. Ama şikayetçi değilim. Yeterki sağlıklı beslensin diyorum. Kimseye bırakamıyorum. Güvenemiyorum. Babası bı arada alıp götürüyor. Çantaya yemeği yoğurdu kıyafeti koyup yolluyorum. Başkasına güvenemiyorum Bnm görumcemde benden 2 gün önce doğurdu. Erkek biraz zorluyor galiba. Maşallah sağlıklı olsunlar da.Kızzz hamile misin yoksa zaten ilk haberi ya senden ya da Tureed den bekliyorum
Oy oy maşallah 7 diş mi bizim de 3 dişimizi varYok canım değilim. Ama isterdim yalan değil. Taşınma ev işi vs var. Kiracı olmasam rahat yapardım da şimdi herşeyi cimcimeye göre düşünüyoruz. 4 üstte 3 altta 7 disimiz var hergun ne yemek yapacağım telaşından telefonu elime alamıyorum. Ama şikayetçi değilim. Yeterki sağlıklı beslensin diyorum. Kimseye bırakamıyorum. Güvenemiyorum. Babası bı arada alıp götürüyor. Çantaya yemeği yoğurdu kıyafeti koyup yolluyorum. Başkasına güvenemiyorum Bnm görumcemde benden 2 gün önce doğurdu. Erkek biraz zorluyor galiba. Maşallah sağlıklı olsunlar da.
Diş olayında Allah'a şükür zorluk yaşamadık. Bilmiyorum kehribar bileklikten mi ama. Ek gıda için de iyi oldu. Rahat korkmadan vermiyorum herseyi.Bizimki telefonu tutup kendi konuşuyor il başta annemler koydeyken görüntülü konuşuyorduk. Allah'a şükür onun dışında telefon alışkanlığı olmadı. Hava verirken vs çok açtık dursun diye ama şükür bağımlı olmadı bundan sonra da olmaz inşallah. Benim evde durdugum yok 15 gunluktu otobüsle tanıştık o gün bugündür yollardayiz. İstanbul u turladik akşamları temizlik yemek yapıyorum gündüz çantayı al çıkOy oy maşallah 7 diş mi bizim de 3 dişimizi var
Kız bebe mi erkek mi zor bilmem ama benim sıpam zor yani bazen bir kardeşi olsaydı diyorum. Sıkılıyor çocuk benden bir iki dışarı çıktık hep çıkmak istiyor telefonu elime alınca fırça yiyorum bırak benle ilgilen diyor resmen