- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #15.101
Aynen öyle canım aman saldım ya emekliyor mu diye sorana emeklemiyor koşuyor diyorumMaşallah canım yaz arada iyi olmanızı bilmek güzel
Canım her bebeğin gelişimi farklıdır. Çocuğu hastanelere götürme benim kız biraz annesine çekmiş bende çok hareketliyim. Annem diyor sen çok erken yürüdün konuştun. Sağlıkları yerinde olsunda yavaş yavaş yaparlar. Herkesin farklı sorunları var benim kızda biberon tutmuyordu neler çektim. Daha 1-2 aydır geceleri düzenli biberon yiyiyır çok şükür
Benim oğlan da hasta.gecmis olsun canım salgın var iştahı da gitti öksürükten uyanio gece sürekliOkuyupta yazamadım bir türlü paşam hasta 2 gündür daha yeni iyileştik yine hastayız
Bende kafaya takmıyorum bazı şeyleri zamanı gelince yapar saglıkları yerinde olsun
Sağol canım sizede geçmiş olsun bizimde öksürük sıkıntıBenim oğlan da hasta.gecmis olsun canım salgın var iştahı da gitti öksürükten uyanio gece sürekli
Aynen canım öyle yap kim sorarsada aynı cevabı ver her bebek bir olmaz gelişimiAynen öyle canım aman saldım ya emekliyor mu diye sorana emeklemiyor koşuyor diyorum
Zaten şimdi fragmanı izliyoruz benceasıl film bebeler yürüyünce başlayacak dağılmış mutfak dolapları dökülmüş bakliyatlar etrafa sürülmüş Nutellalar
He ya boşuna kendimi yiyorumAynen canım öyle yap kim sorarsada aynı cevabı ver her bebek bir olmaz gelişimi
Evet yaa güzeldi o zamanlar cevap yazmaya yetisemiyorduk.2. için tekar gidilirse o zaman yazılacak galibaBenden 1 hafta sonra çarşamba doğum yapan vardı aramızda demekki sen değilmişsinyaa gerçekten eskiden herkes yazıyordu ama şimdi doğum yaptıktan sonra yazmayalarda var
önceden çok yazışıyorduk gece gündüz hemde şimdi çoğu kişi giriş yapmamış
Evet canım artık değiştirmicemCatlak-kurabiye ohh be kurabiye olmuşsun tekrar kizzx öbür türlü sevememistik kal deisme artık kurabiyem
Aman onlarda kendiliğinden olsun yaEvet yaa güzeldi o zamanlar cevap yazmaya yetisemiyorduk.2. için tekar gidilirse o zaman yazılacak galiba
İnşallah canım sizlerin doğal olsun ins..Benim genetik hastalık olduğu için doğal sıkıntı bize.Gerci başka denermiyiz bilmiyorum ama nasip dondurulmusum var ama bakalım hayırlısıAman onlarda kendiliğinden olsun yatransfer falan çok pahalı ilaçlar bulunamıyor
Hee dondurulmuş varsa biraz daha kolay süreç hele biraz daha büyüsünler bakalımİnşallah canım sizlerin doğal olsun ins..Benim genetik hastalık olduğu için doğal sıkıntı bize.Gerci başka denermiyiz bilmiyorum ama nasip dondurulmusum var ama bakalım hayırlısı
Hayırlı ramazanlar canımSelam kızlar nasılsınız bebisler nasıl umarım herkes iyidir
Hepimize hayırlı Ramazanlar inşallah
Hayırlı Ramazanlar canım.Benim önce büyük sonra küçük hastalandi onlarla uğraşıyorum.Miz mız iştahsız vsSelam kızlar nasılsınız bebisler nasıl umarım herkes iyidir
Hepimize hayırlı Ramazanlar inşallah
Geçmiş olsun canım senin büyük kaç yaşındaydı kızHayırlı Ramazanlar canım.Benim önce büyük sonra küçük hastalandi onlarla uğraşıyorum.Miz mız iştahsız vs
Sağolasın canım 8 yaşında 2.sinif öğrencisiGeçmiş olsun canım senin büyük kaç yaşındaydı kız