Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Birbirlerine kahkaha atıyorlar kikir kikir kikirdiyorlar insan aramıyorlar diş 1 yasina kadar normal canim cikmayabilir. Benimkilerde sıralamiyor henüz koltuğa tutunup öylece duruyorlar

Bizde ilk dişi 9. Ayda çıkardık 2 dişimiz var bu aralar yine el hep ağzında 3. Gelecek sanırım bizde sıralama yok dönerek geziyor arada geri geri gidiyor makat geliş doğdu bazı şeyleri ters o yüzden
11 aylık olduk ama düzeltilmiş 9 buçuk aylığız ikiz anneleri Rabbim kolaylık versin ne güzel birbirlerine arkadaşlar benim oğluşum istiyor ki akşama kadar onunla oynayalım
Dedede bababa mamamaa diyor arada biseyler söylüyor konuşmaya çalışıyor kukulinin nereye koyduysan ordadır şarkısı var ona eşlik ediyor bağırarak emeklemeden yürüyecek sanırım

Maşallah canım Tureed le bizim kız bakalım diş ne zaman çıkaracak Allah herkesin yardımcısı olsun çok şükür sağlıklıları yerinde varsın peşlerinde olalım benim kız 8. Aya girmeden emekledi ama her çocuk farklı gelişimi

Bizimkiler kaldı dişsiz Ya yerim onu ben şarkıları da bilio maşallah kuzum bnde diorum bu emeklemexdb mi yurucek doktor da dio artık yeni nesil emeklemio pek aglatmiyorsunuz kucağa alionuz dio e biz zor bulduk

30 nda 9 bitcek kuzumcok az vardı aramizda
Maşallah aralarında 1 hafta var benimki büyük 1 hafta hatırlıyorum ben salı doğum yaptım sen benden 1 hafta sonra çarşambaydı doğum yaptığında
Bak eski günlerdeki gibi çocuk ağladı gece kk girdim gerçi bugün hep ağladı
ben gece bu saatlerde ayaktayım ama giriş yapmıyorum.
Yaa kızların hiçbiri yok uzun süredir girş yapmayanlar var sen etiketledikçe ben baktım çoğu hazirandan sonra girmemiş ki hepsiyle çok yazışıyorduk

Kuzum Perşembe doğum yaptım evet bu hafta var
Bende normalde gormuodum gece hem uykum açılmasın die felan ama öksürük de eklendi sabahta yemedi bişe ondan
Evet doğum nasıl geçti onu bile haber vermeyen var merak edio insan inşallah herkes iyidir bağ oluştu o kadar konuştuk herkes iyi olsun arada bişe yazsın ama

Ben arada bakıyorum kimse yazmamış geri çıkıyorum

Benden 1 hafta sonra çarşamba doğum yapan vardı aramızda demekki sen değilmişsin yaa gerçekten eskiden herkes yazıyordu ama şimdi doğum yaptıktan sonra yazmayalarda var
Ben arada bakıyorum kimse yazmamış geri çıkıyorum
önceden çok yazışıyorduk gece gündüz hemde şimdi çoğu kişi giriş yapmamış

Vakit buldukça bakmaya çalışıyorum bende. Ama bilin bakalım ne yok vakit bebelerini uyutan bir anne olarak çayımı içeceğim
Gerçekten doğumdan sonra hiç yazmayan oldu mu ? ikiz anaları nerde tek ben mi varım

Kızzz maşallah maşallah senin cimcime emekliye mu erkek bebeler daha hantal olur derlerdi doğruymuş hahah hatta en hantal benimki gelişim olarak akranlarından geride geliyor. Haziran annelerine bakıyordum maşallah bebeler önden gidiyor. Sonra psikolojim bozuldu benim bebem niye bunu yapmıyor niye şunu yapmıyor diye kendi kendimi yedim yetmez gibi bide çocuğu nörolojiye götürdüm oda iyice kafayı yedirtti son olarak akışına bıraktım.
Canı ne zaman isterse o zaman emeklesin yürüsün konuşsun. Yeterli sağlığı yerinde olsun

İkizler birbirine kıkırdıyor mu YAavvvv ısır onların totosnu benim için
He ya doğumdan sonra firari olanlar var S Simayy67 gibi onunda ikizdi

Oy maşallah maşallah kuzuma
Bizde geri geri gidiyoruz aman dötüyle evi geziyor işte

Hemde ne kikirdamak birde oyuncak paylaşamamak var tabii. Dötlerini ısırırım yarin firari cok olmus grupta anlaşılan
Ofd ya tam yemelikkkk bazen ikizi olsaydı keşke diyorum valla çok arıyorum bir bebe daha sırf yanında oynasın da ben rahatça yemek yapayım işimi yapayım en önemlisi wc ye gideyim
He kız çok firari var ama hep benden oldu baktım grupta ses yok gittim başka topiklerde dolandım itiraf ediyorum sonra da psikolojim bozuktu hiç bakmadım kk ya

Maşallah canım yaz arada iyi olmanızı bilmek güzel
Canım her bebeğin gelişimi farklıdır. Çocuğu hastanelere götürme benim kız biraz annesine çekmiş bende çok hareketliyim. Annem diyor sen çok erken yürüdün konuştun. Sağlıkları yerinde olsunda yavaş yavaş yaparlar. Herkesin farklı sorunları var benim kızda biberon tutmuyordu neler çektim. Daha 1-2 aydır geceleri düzenli biberon yiyiyır çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…